A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De Amerikaanse Annika Martin woont in Minneapolis met haar katten en haar echtgenoot. Ze schrijft ook onder het pseudoniem Carolyn Crane.

Deel en serie Deel 1 - Miljardairs van Manhattan
Titel Meest begeerde miljardair
Oorspronkelijke titel Most eligible billionaire
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij April Books
Genre New Adult

Korte omschrijving

Op Manhattan gebeuren de raarste dingen, en wat Vicky meemaakt is wel héél vreemd. De oude Bernadette denkt dat Vicky een hondenfluisteraar is en smeekt haar om te vertellen wat haar schattige hondje Smuckers te zeggen heeft. Vicky wil dat niet, maar gaat uiteindelijk overstag als ze ziet dat Smuckers haar hulp kan gebruiken. Dan overlijdt Bernadette. De eigenzinnige dame vertrouwde haar familie niet en heeft daarom haar aandeel in het miljardenbedrijf Locke Worldwide nagelaten aan... Smuckers. Met Vicky aan zijn zijde, want zij kan Smuckers' gedachten lezen en dus zijn beslissingen doorgeven tijdens bestuursvergaderingen. Vicky aarzelt. Ze wil leven in de luwte en ze wil nooit, nóóit meer gebruikt worden door een veel te rijke en veel te knappe man. Laat Henry Locke, de CEO van Locke Worldwide, nou precies die twee dingen zijn. En tot overmaat van ramp voelt hij zich nog tot haar aangetrokken ook.


Deel en serie Deel 2 - Miljardairs van Manhattan
Titel Meest begeerde CEO
Oorspronkelijke titel The billionaire's wake-up-call girl
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij April Books
Genre New Adult

Korte omschrijving

Deze CEO heeft een heleboel dirty talk up his sleeve...

Wanneer Lizzie de opdracht krijgt om een telefonische wekservice te regelen voor de CEO van het bedrijf waarvoor ze werkt, stemt ze in. Hoe moeilijk kan het zijn? Nou, zo goed als onmogelijk. Geen enkele wekservice wil nog voor hem werken. Ze zijn Theo’s norse karakter allemaal meer dan beu. Maar Lizzie wil haar baan niet kwijt. Dus begint ze in het geheim zelf die telefoontjes te plegen. Elke dag om 4.30 uur belt ze de CEO hoogstpersoonlijk uit bed. En nee, op dat tijdstip is ze níét op haar best. Maar misschien is dat precies de reden waarom het op een bepaalde manier werkt tussen Lizzie en Theo. En laat die bepaalde manier nou steamy hot en wild zijn... Elk onder hun eigen lakens vertellen ze elkaar hun geheimen, maar het enige geheim dat Theo niet kent, is dat de sexy vrouw die hem elke morgen wakker belt gewoon de assistente is met haar rommelige kledingstijl. En ze zal er alles aan doen om te voorkomen dat hij dat ontdekt – net zoals hij alles op alles zet om er wél achter te komen.


Deel en serie Deel 3 - Miljardairs van Manhattan
Titel Meest begeerde bachelor
Oorspronkelijke titel Breaking the billionaire's rules
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij April Books
Genre New Adult

Korte omschrijving

Mia heeft het niet zo op Max Hilton. Wacht, dat is een understatement: ze heeft hem zo goed als altijd gehaat. Sinds hun jeugd, waarin hij haar hart heeft gebroken, heeft Max het helemaal gemaakt. Hij is het boegbeeld van zijn eigen lifestylebedrijf en Mia... Mia werkt als lunchbezorger tot ze eindelijk doorbreekt als actrice.

Als ze erachter komt dat ze Max’ lunch moet bezorgen, en in een kattenpakje nog wel, wil ze nog liever door de grond zakken. Ze staat in elk geval op het punt om haar baan op te zeggen als haar huisgenoot haar een exemplaar geeft van het boek dat Max schreef met ‘tien gouden regels om het lekkerste wijf te versieren’ – het boek waarmee hij beroemd is geworden. Ineens neemt Mia een besluit. Ze gaat zijn eigen technieken tegen hem gebruiken. Waar ze niet op rekent is dat Max, zodra ze hem beter leert kennen, helemaal niet zo’n klootviool is als ze dacht.

Zal het haar lukken om ditmaal zijn hart te breken, of krijgt ze daar de kans niet voor omdat hij haar hart verovert?


Deel en serie Deel 4 - Miljardairs van Manhattan
Titel Meest begeerde baas
Oorspronkelijke titel The billionaire's fake fiancee
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij April Books
Genre New Adult

Korte omschrijving

Rex O'Rourke voldoet aan alle miljardairsclichés: hij is een workaholic, hij behandelt zijn medewerkers als stront en hij is in zijn privéleven een onverbeterlijke playboy. Dat laatste wordt problematisch als een klant er niet blij mee is. En dat terwijl hij juist met deze klant de deal van zijn leven wil sluiten. Voor een chique vakantie van twee weken op een jacht waarvoor zijn klant hem uitnodigt, heeft Rex een vrouw aan zijn zijde nodig laat zien dat Rex tot inkeer is gekomen. Hij geeft zijn mensen opdracht een nepverloofde te zoeken, puur voor zakelijke doeleinden. Ze moet dus niet te erg bij hem passen - zijn standaard bimbo's zijn totaal ongeschikt. Kom er maar in, Tabitha... Rex' kapster Tabitha is precies wat hij zoekt, juist omdat hij haar niet zoekt. Tabitha is altijd vrolijk, heeft gekleurd haar, houdt een hamster als huisdier en is verslaafd aan soaps. Ze is totaal anders dan alle andere vrouwen die Rex ooit heeft gedatet. En ze haalt het bloed onder zijn nagels vandaan. Als ze twee weken op elkaar aangewezen zijn, leren ze niet alleen een heel andere kant van elkaar kennen, maar ook van zichzelf.


Nog niet vertaalde delen van de Miljardairs van Manhattan serie:

Deel 5 - Return billionaire to sender
Deel 6 - Just not that into billionaires
Deel 7 - Butt-dialing the billionaireAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website annikamartinbooks.com


Home | Boekenkast M |