A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Madeline Martin is bekend om haar historische romans zoals we ze kennen uit de Candlelight historische romanreeks, helaas zijn deze niet in het Nederlands vertaald. Als eerste vertaling koos men voor 'The last bookshop of London', een romantische oorlogsroman met uitstekende recensies. Hopelijk volgt er snel meer van haar. Met haar verloofde, twee dochters en een kat woont ze in Jacksonville, Florida.

Titel De laatste boekwinkel van Londen
Oorspronkelijke titel The last bookshop of London
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij HarperCollins
Genre Oorlogsroman

Korte omschrijving

Augustus 1939. Londen maakt zich op voor de oorlog. Grace Bennett heeft er altijd van gedroomd om naar de stad te verhuizen, maar die is door alle bunkers en gesloten gordijnen niet bepaald wat ze ervan verwacht had. En ze had zichzelf al helemaal niet zien werken in een stoffige boekhandel in Primrose Hill, het hart van Londen.

Grace was nooit een groot lezer, maar tussen de luchtalarmen door ontdekt ze de kracht van verhalen. Ze verenigen haar Londense buurtje op een manier die ze niet voor mogelijk had gehouden. Boeken blijken een baken van hoop, moed en troost te zijn die zelfs de donkerste oorlogsnachten doen oplichten - en haar boekwinkel speelt hierin een belangrijke rol.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website madelinemartin.com


Home | Boekenkast M |