A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Sue McDonagh stopte met haar werk als politieagente nadat ze kanker kreeg. Gelukkig herstelde ze en verhuisde ze naar Wales. Daar begon ze haar carrière als kunstenares, ze schildert mooie aquarellen. Dit alles gecombineerd met haar passie voor motorrijden resulteerde in haar debuutroman 'Summer at the art cafe'.

Deel en serie Deel 1 - Het Kunstcafé (Art Cafe)
Titel Zomer in het kunstcafé
Oorspronkelijke titel Summer at the art cafe
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave 2020 bij Choc Lit NL
Genre Roman

Korte omschrijving

Van keurige waterverfschilderijtjes en cupcakes naar een leren jack en een gevoel van vrijheid... Als je een prachtige, paarse motor zou winnen en je man zou zeggen dat je hem beter kon verkopen omdat je te dik was om in een motorpak te passen, wat zou jij dan doen? Zijn raad opvolgen of stiekem motorrijles nemen? Kunstenares en café-eigenaar Lucy Daumier kiest voor het laatste, maar de lessen zijn verre van eenvoudig. En onder de kritische blik van rijinstructeur Ash Connor gaat het al helemaal niet van een leien dakje. Maar gaandeweg krijgt ze het motorrijden onder de knie en wordt ze weer de uitbundige jonge vrouw die ze ooit was. Een spannende zomer met nieuwe vriendschappen volgt. Ook beseft Lucy dat Ash niet de man is die hij op het eerste gezicht lijkt. Ze ontmoet zijn zevenjarige dochter Daisy en moet haar mening over Ash bijstellen. Maar kan Lucy echt nieuw geluk vinden als een wraakzuchtig familielid haar het liefste zou zien falen?


Deel en serie Deel 2 - Het Kunstcafé (Art Cafe)
Titel Ontmoeting in het kunstcafé
Oorspronkelijke titel Meet me at het art cafe
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave 2020 bij Choc Lit NL
Genre Roman

Korte omschrijving

Zou jij een bad boy met een leren jack en een vintage motor een kans geven? Dat is de vraag die alleenstaande moeder Jo Morris zich moet stellen als ze tijdens een fietstochtje door het regenachtige Welshe landschap door Ed Griffiths, de lokale motormonteur, wordt aangereden. Jo werkt in het Kunstcafé en is zich maar al te bewust van de vele geruchten die de ronde doen over Eds reputatie. Maar hoewel hij zeker geen engel is, heeft Ed iets prettigs over zich heen zich dat Jo maar moeilijk kan negeren. En als ze hem beter leert kennen en ziet hoe hij omgaat met haar zoontje Liam, begint ze zich af te vragen of Ed meer in zijn mars heeft dan alleen maar de bad boy uithangen.


Deel en serie Deel 3 - Het Kunstcafé (Art Cafe)
Titel Thuis in het kunstcafé
Oorspronkelijke titel Escape to the art cafe
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave 2021 bij Choc Lit NL
Genre Roman

Korte omschrijving

Gebroken harten en heerlijk gebak in het Kunstcafé...
Wat een perfecte, romantische vakantie had moeten worden, eindigt in een drama voor Flora. Uit wraak steelt ze de motor van haar vriendje en vlucht naar de kust van Wales voor een welverdiende vakantie voor één. Maar zo alleen is ze niet. Al snel vindt ze aansluiting bij de gezellige mensen die werken in het plaatselijke Kunstcafé, waar de beroemde warme chocolademelk en het heerlijke gebak haar een steuntje in de rug zijn. En als er dan ook nog een badmeester uit Australië in haar leven opduikt en haar hulp biedt als ze die het meest nodig heeft, begint ze te beseffen dat ze niet langer het gevoel heeft dat ze enkel in Wales op vakantie is. Kan ze de plek waar ze naartoe is gevlucht ooit een thuis noemen?


Nog niet vertaalde delen van de Het Kunstcafé serie (Art Cafe):

Deel 4 - Summer of hopes and dreamsAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website suemcdonaghwriter.blogspot.com


Home | Boekenkast M |