A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Holly Miller groeide op in Bedfordshire, UK, later verhuisde ze naar Norforlk waar ze nog steeds woont met haar partner en haar hond. De recensies voor haar debuut 'The sight of you' zijn lovend: 'uniek, adembenemend, verpletterend en perfect'.

Titel Een glimp van jou
Oorspronkelijke titel The sight of you!
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

Zou jij voor liefde kiezen als je weet hoe het afloopt?

Joel is bang voor de liefde en laat niets of niemand te dichtbij komen. Callie werkt in de plaatselijke koffiebar die ooit van haar verongelukte beste vriendin Grace was en probeert ondanks de pijn haar leven weer op de rit te krijgen. Als Callie en Joel elkaar ontmoeten, voelen ze een ongekende aantrekkingskracht en verbondenheid. Het is direct duidelijk: ze horen bij elkaar.

Maar Joel heeft een geheim dat hem al jarenlang verscheurt. En om Callie toe te laten tot zijn leven, moeten ze beiden een hoge prijs betalen. Is Joel nog in staat tot liefde, en zo ja: wat is dan de juiste vorm? Kunnen ze samen het geluk vinden dat ze zo hard verdienen, of is elkaar loslaten de enige optie?

* In 2021 heruitgegeven als HQN Roman 288.


Titel Twee levens met jou
Oorspronkelijke titel What might have been
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

Lucy staat op een kruispunt in haar leven. Ze heeft net haar ondankbare baas vaarwel gezegd en heeft geen idee wat haar volgende stap zal zijn. Haar spaargeld gebruiken om haar schrijversdroom na te jagen of naar Londen verhuizen om haar carrière nieuw leven in te blazen? Het lijkt bijna te toevallig dat ze diezelfde avond de aantrekkelijke Caleb in een bar ontmoet en Max weer tegenkomt, die ooit de liefde van haar leven leek te zijn.

Moet Lucy in haar geboortedorp blijven, de badplaats Shoreley, en Caleb beter leren kennen? Of moet ze naar Londen gaan en het opnieuw proberen met Max, nadat hij tien jaar geleden haar hart brak? Soms kan één beslissing de loop van je hele leven veranderen…
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website hollymillerauthor.com


Home | Boekenkast M |