A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


In 2014 schreef Stefanie Van Mol haar eerste boek 'Vurig verlangen', een erotische roman, genre New Adult. Sinds 2018 is ze de drijvende kracht achter SVM Publishing, een nieuwe uitgeverij gespecialiseerd in dit genre. Ze benut haar ervaring om ook de verhalen van andere schrijvers te publiceren van zowel Nederlandstalige als anderstalige auteurs.

Deel en serie Deel 1 - Verlangen
Titel Vurig verlangen
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Brave New Books
Genre New Adult

Korte omschrijving

Zij trok een muur rond zich op.
De laatste keer dat Roxanne haar hart opende voor een man, eindigde dat op een verschrikkelijke manier. Ze was vastbesloten niemand meer toe te laten in haar hart... tot Jonas in haar leven kwam. Hoe hard ze hem ook probeert te ontwijken, hij blijft opduiken in alle aspecten van haar leven.

Hij wilde haar meteen.
Jonas wist het bij de eerste blik. Zij hoorde bij hem. Maar slaagt hij erin het ijslaagje rond haar ziel te ontdooien? Hij maakt het zijn missie om haar te laten ontdekken dat hij het missende stukje is in haar puzzel.


Deel en serie Deel 2 - Verlangen
Titel Veborgen verlangen
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Brave New Books
Genre New Adult

Korte omschrijving

Zij wil van haar braaf imago af.
Fleur werkt in de kunstgalerie van haar vader. Hierdoor draagt ze al jaren de stempel van brave dochter, maar daar wil ze nu verandering in brengen. Na een dronken avontuur zorgt Thomas ervoor dat ze thuis raakt. Als ze de ochtend daarna naakt wakker wordt in haar bed, vreest ze het ergste.

Hij is een levensgenieter.
Thomas houdt van het leven. Hij zet regelmatig de bloemetjes buiten met zijn 2 beste vrienden. Als hij voor zijn baan moet samenwerken met Fleur, beseft hij dat ze de meest irritante vrouw is die hij ooit is tegengekomen. Maar waarom voelt hij zich dan toch haar aangetrokken?


Deel en serie Deel 3 - Verlangen
Titel Verboden verlangen
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij Brave New Books
Genre New Adult

Korte omschrijving

Zij is stiekem verliefd op hem
Melanie heeft net haar studie in het buitenland beëindigd. Als ze terugkeert naar België om voor haar vaders bedrijf te werken, staat ze terug oog in oog met Lucas. De gevoelens die ze eerder voor hem had, komen terug in volle glorie.

Hij heeft zich nooit gebonden
Lucas had nooit eerder de behoefte om zich te binden, tot hij Melanie terugziet op het huwelijksfeest van zijn beste vriend. Melanie is niet enkel 6 jaar jonger dan hem, ze is ook het jongere zusje van zijn beste vriend
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Full Moon
Titel Kies voor mij
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij Dutch Venture Publishing
Genre New Adult

Korte omschrijving

Jonathan werd reeds op jonge leeftijd gedwongen om harde keuzes te maken.
Muziek of zijn familie. Tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds geen spijt van zijn keuze voor muziek. Hij had gezworen om zich nooit meer emotioneel te binden aan anderen. Maar wanneer een knappe zwartharige dame in zijn armen valt, is hij op slag verloren. Hij wil haar en doet alles wat in zijn macht ligt om haar voor zich te winnen. Camille gaat net voor haar studies beginnen, met haar beste vriendin Karen op vakantie. Daar laat ze zich volledig gaan en belandt op een rockconcert van Full Moon.
Al van bij de eerste blik is ze helemaal in de ban van Jonathan alias Sticks, de drummer van de groep. Wie had ooit gedacht dat haar leven zo zou veranderen?


Deel en serie Deel 2 - Full Moon
Titel Kies voor ons
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij Dutch Venture Publishing
Genre New Adult

Korte omschrijving

Jonathan is Camille nooit vergeten.
Ook al ging er een hele tijd voorbij, hij denkt nog elke dag aan haar. Als hij met de band Full Moon terugkeert naar België gaat hij op zoek naar haar, hij wil antwoorden. Maar is hij klaar voor de waarheid?
Camille had nooit gedacht dat ze Jonathan nog terug zou zien. Maar van zodra hij terug in beeld is verandert haar leven van het ene moment op het andere. De wonden uit het verleden zijn diep. Maar kunnen ze elkaar terug vinden? Of heelt tijd dan toch niet alle wonden?


Deel en serie Deel 3 - Full Moon
Titel Kies voor haar
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij Dutch Venture Publishing
Genre New Adult

Korte omschrijving

Jolien De Graeve haar leven verandert van de ene op de andere dag. Door de dood van haar ouders wordt ze gedwongen om bij haar broer te wonen. Haar broer is samen met zijn band op tournee, en er is geen andere mogelijkheid dan mee te gaan. Iedereen behandelt haar alsof ze elk moment kan breken. Het enige wat zij wil is opnieuw vrij zijn. Als gitarist van de succesvolle band Full Moon heeft John alles voor elkaar. Maar wanneer het kleine zusje van zanger Max bij de band verblijft, zet die kleine, vurige dame zijn hele leven op zijn kop. Hij breekt alle regels om bij haar te zijn.


Deel en serie Deel 4 - Full Moon
Titel Kies voor hem
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij Dutch Venture Publishing
Genre New Adult

Korte omschrijving

Als zanger van de populaire rockband Full Moon heeft Max zijn droom waargemaakt.
Iedereen denkt dat hij al zijn zaakjes voor elkaar heeft, maar niets is minder waar. Zijn keuze voor Full Moon kostte hem de liefde van zijn leven. Als die bewuste dame weer in zijn leven verschijnt, is hij meer dan ooit vastbesloten om haar opnieuw voor zich te winnen.
Net wanneer ze dacht dat het niet erger kon, komt Max terug in haar leven. Hij heeft blijkbaar zijn zinnen weer op haar gezet, maar zij is nog niet vergeten hoe dat vorige keer eindigde.


Deel en serie Deel 5 - Full Moon
Titel Kies voor elkaar
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 bij Dutch Venture Publishing
Genre New Adult

Korte omschrijving

Na het hele drama met Vanessa weet hij wel beter. Het laatste wat hij nodig heeft is een vrouw die gered moet worden. Maar als Lize in zijn leven verschijnt, is de aantrekkingskracht zo groot dat hij niet anders kan dan voor haar vechten. Ze heeft de zorg van haar moeder op zich genomen. Tussen twee banen door probeert Lize zo goed mogelijk voor haar te zorgen, maar haar stiefvader maakt dat bijna onmogelijk.
Lize heeft gezworen nooit meer te vertrouwen op een man, maar als ze in de armen van rockheld Tim valt, heeft ze het moeilijk om zich aan haar eigen regels te houden.


Deel en serie Deel 6 - Full Moon
Titel Kies voor altijd
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 bij Dutch Venture Publishing
Genre New Adult

Korte omschrijving

Iedereen van wie Mike houdt, gaat dood Mike verloor zijn broer en zijn geliefde in een vreselijk auto-ongeluk. Het was zo verschrikkelijk moeilijk om door te gaan met zijn leven, dat hij gezworen had om nooit meer verliefd te worden. Want mensen van wie hij houdt? Die gaan dood. Door hem. Maar toen kwam zij in beeld en zijn hele leven veranderde. Karen wil meer Karen had een zware dag achter de rug toen ze na een wilde nacht bij Mike in bed belandde. Het was de bedoeling dat het eenmalig zou zijn, maar de aantrekkingskracht tussen hen was zo groot dat ze niet anders kon dan op Mike verliefd worden. Maar hij blijft haar op afstand houden, zonder dat ze weet waarom. Is hun liefde groot genoeg om alle obstakels te overwinnen?
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - FC Livius
Titel Veleid me
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij Volt
Genre New Adult

Korte omschrijving

Amélie Jonker is aan het werk in het ziekenhuis als ze wordt opgeroepen op de Spoedeisende Hulp voor een topsporter met een flinke blessure. Oliver Prins, aanvoerder en topvoetballer bij voetbalclub FC Livius '85, raakte geblesseerd tijdens een voetbalwedstrijd. Als Amélie hem komt onderzoeken is hij onder invloed van een zware verdoving en doet hij haar een oneerbaar voorstel.

Ondanks dat nogal gênante voorval is Oliver wel gecharmeerd van de knappe, blonde dokter. Dus als hij terug op controle moet, is hij vastbesloten om haar mee uit te vragen op date. Als ze weigert, weet hij wat hem te wachten staat. Hij zal alles uit de kast moeten trekken om Amélie te verleiden.


Deel en serie Deel 2 - FC Livius
Titel Verover me
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij Volt
Genre New Adult

Korte omschrijving

Mauro van Veen is tweede spits bij FC Livius '85. Als Oliver, zijn beste vriend en teamgenoot, geblesseerd raakt en als een blok valt voor de arts die hem behandelt, vindt Mauro dat eerst geen goed idee. Tot hij de vriendin van die arts ontmoet. De knappe brunette is alles wat hij zoekt in een vrouw, maar zij probeert hem op afstand te houden, ondanks de aantrekkingskracht die er tussen hen beiden is.

Zita Smet doet niet aan relaties. En na de pijnlijke ervaring met haar laatste scharrel zit ze eigenlijk überhaupt even niet op een date te wachten. Laat staan met zo’n player als Mauro, hoe aantrekkelijk hij ook is. Maar ze komt er al snel achter dat Mauro niet zomaar opgeeft en dat hij er alles aan zal doen om haar hart te veroveren...


Deel en serie Deel 3 - FC Livius
Titel Vergeef me
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Volt
Genre New Adult

Korte omschrijving

Als Yara Smet op een benefietavond FC Livius-keeper Louis de Jong tegenkomt, valt ze meteen voor zijn charme. De twee beleven een nacht vol passie en zijn daarna wekenlang onafscheidelijk. Tot Yara een vervelende ontdekking doet en per direct het contact met hem verbreekt.

Een paar maanden later is Louis Yara nog niet vergeten en broedt hij op een plan om haar terug te winnen. Als zijn teamgenoot en goede vriend Mauro zijn afspraak op een lokale school niet kan nakomen door een noodgeval, vraagt hun coach of Louis in zijn plaats wil gaan om te spreken over hoe het is om voetballer te zijn. Louis helpt hem graag uit de nood, maar als hij het klaslokaal binnenstapt staat hij ineens oog in oog met Yara…

Nu het lot hen opnieuw heeft samengebracht laait de passie al snel weer op. Kunnen ze hun obstakels overwinnen, of is de kloof tussen hen te groot?
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - F1 Romance
Titel Alles of niets
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Volt
Genre New Adult

Korte omschrijving

Laura de Vries
Ik heb geld nodig. En geen klein beetje ook.
Maar dan krijg ik een job aangeboden: ik kan aan de slag als persverantwoordelijke voor topsporter Noah Winters. Er is een bonus aan verbonden die al mijn problemen zou oplossen. Het enige wat ik niet mag doen, is verliefd worden. Hoe moeilijk kan dat zijn? Tot ik Noah Winters ontmoet. Hij is niet alleen een succesvolle Formule 1-piloot, maar ook een wildebras met een reputatie als vrouwenversierder, een arrogante klootzak, en ontzettend sexy.
En alsof één knappe eigenwijze man met een te groot ego niet voldoende was, heeft hij ook nog een tweelingbroer.

Noah Winters
Ik wil me focussen op het Formule 1-seizoen, en heb geen zin in die pr-onzin die daarbij komt kijken. Ik heb al helemaal geen oppas nodig in de vorm van een jongedame die carrière wil maken op mijn naam.
Maar niets had me kunnen voorbereiden op die pittige, bijdehante brunette die mijn wereld op zijn kop zet. Zodra mijn tweelingbroer Finn haar in de gaten krijgt, ziet hij zijn kans schoon om een jarenlange vete tussen ons uit te vechten.
Wie van ons twee dit kampioenschap wint, krijgt alles: de eer, de glorie... en Laura.


Deel en serie Deel 2 - F1 Romance
Titel Erop of eronder
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Volt
Genre New Adult

Korte omschrijving

IRIS
Mezelf dapperder voordoen dan ik ben is wat ik altijd al heb gedaan. Ik had alleen niet verwacht dat hij me zou doorzien. Vanaf de eerste seconde beheerst hij mijn lichaam en ziel.
Iets wat ik nooit laat gebeuren.
Als hij zijn pijlen serieus op mij richt, heb ik geen andere keuze dan hem te proberen ontvluchten. Maar hoe kan dat als hij alles in het werk zet om me voor zich te winnen?

FINN
Als regerend F1-wereldkampioen hoor ik me te focussen op het seizoen. Je bent pas een echte winnaar als je het jaar nadien ook de titel kunt verzilveren.
Daarom was ik van plan om na een los avontuurtje mijn playboybestaan vaarwel te zeggen. Of, dat wás het plan... tot ik die roodharige dame niet meer uit mijn hoofd kreeg. Het enige wat ik nu moet doen is haar hart veroveren.
Het is erop of eronder.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Geef me
Titel Geef me een kans
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Volt
Genre New Adult

Korte omschrijving

Niets verwoest een afspraak tussen beste vrienden sneller dan verliefdheid...

Maxim
Hoe moeilijk kan het zijn om mijn handen van mijn beste vriendin af te houden? Behoorlijk f*cking moeilijk. Het zou gemakkelijk geweest zijn als haar verloofde haar niet in de steek gelaten had – en ik niet al jaren heimelijk verliefd op haar was. Maar dan valt ze in mijn armen en stelt ze voor dat we friends with benefits worden. Mijn arme hart heeft geen schijn van kans. Gelukkig ben ik de enige die in deze situatie gekwetst kan worden... toch?

Emma
‘Ik wil niet met je trouwen.’ Die woorden deden mijn wereld uiteenspatten. Ik dacht dat ik er nooit meer bovenop zou komen. Toen veranderde één nacht met Maxim alles. Hij liet me dingen voelen die ik nog nooit gevoeld had. Ik wil meer... en ik ben doodsbang. Want hij was nooit gewoon een vriend. Hij is mijn hele leven. Maar we hebben een grens overschreden. En er is geen weg meer terug. Het enige wat ik nu kan doen is hopen dat ik het niet verpest en de enige persoon verlies die ik ooit echt nodig had in deze wereld...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Titel Het ging viraal
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij SVM Publishing
Genre New Adult

Korte omschrijving

Ze staat op het punt om samen te werken met de man die haar schooljaren ruïneerde...

Eventmanager Isla James haar wangen branden nog steeds van schaamte als ze terugdenkt aan het incident op de universiteit. Naakt uit het raam klimmen, en vervolgens gefilmd worden door een paar studenten was op zijn zachtst gezegd gê nant. Het feit dat de video viraal ging maakte het nog veel erger. Ze verhuisde naar een andere stad en keek nooit meer achterom.

Op professioneel vlak ging het haar voor de wind, en ze maakte een succes van haar bedrijf. Terugkeren naar haar roots staat dus niet hoog op haar bucketlist. Als haar beste vriendin haar vraagt om het liefdadigheidsbal van haar familie te organiseren geeft ze toe, ook al vreest ze dat ze dan zal moeten samenwerken met de man die ze nooit meer wil zien.

Maar hij is vastbesloten haar van gedachten te doen veranderen...

Bryan Hunters grootste fout was Isla te laten gaan, die noodlottige dag. Toen was hij een domme student, nu is hij een veranderd man. Hij zal alles doen wat nodig is om haar terug te winnen. Nu moet hij Isla alleen nog overtuigen dat ze hem kan vertrouwen, en misschien zelfs van hem kan houden.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website stefanievanmol.be


Home | Boekenkast M |