A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Journaliste Sophia Money-Coutts is een telg uit een bekende Britse aristocratische familie. Ze was redacteur voor The Evening Standard, The Daily Mail en The National in Abu Dhabi. Tegenwoordig is ze columniste voor diverse kranten, en ze verschijnt vaak in de media als societykenner.

Titel De checklist
Oorspronkelijke titel The wish list
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

Florence is woest nadat haar stiefmoeder een afspraak voor haar heeft gemaakt bij een zogenaamde 'love coach'. Hoe komt ze op dat belachelijke idee? Ze mag dan al een tijdje single zijn – nou ja, eigenlijk altijd al, als ze heel eerlijk is – maar ze is hartstikke gelukkig met haar baan in de boekwinkel en haar kat Marmelade. De coach draagt haar op een checklist te maken: waaraan moet haar perfecte man voldoen? En dus schrijft ze op:
- Houdt van katten
- Is net zo sexy als James Bond
- Heeft een aardige moeder

Onmogelijk natuurlijk. Maar dan komt er een knappeblonde man in de winkel een boek voor zijn moeder kopen. Rory blijkt vreemd genoeg aan al haar eisen te voldoen, maar is hij ook echt de ware?
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website sophiamoneycoutts.com


Home | Boekenkast M |