A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Sue Moorcroft is Sunday Times-bestsellerauteur en heeft talloze succesvolle titels op haar naam staan die niet eerder in Nederland verschenen. Haar titels zijn meerdere keren genomineerd voor de Reader Award – Best Romantic Read en met Love & Freedom won ze die. Sue is geboren in Duitsland als dochter van twee militairen en woonde vervolgens op Cyprus, Malta en het Verenigd Koninkrijk.

Titel Die zomer in Italië
Oorspronkelijke titel One summer in Italy
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij Karakter Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

Sofia woont in Engeland en zorgt al jaren voor haar doodzieke vader Aldo. Op zijn sterfbed doet Sofia haar vader de belofte om na zijn dood de plek te bezoeken waar hij is geboren. Ze weet dat het nu tijd is om haar eigen leven te leiden. Ze is nooit buiten Engeland geweest, maar vertrekt vastbesloten naar het piepkleine dorp in het Italiaanse Umbrië.

In het slaperige dorpje vol familiegeheimen gaat Sofia aan de slag als serveerster in hotel Casa Felice. Ze leert daar de 18-jarige Amy kennen, een meisje wiens leven overhoop ligt sinds ze ontdekte dat haar vader niet haar biologische vader is. Sofia helpt Amy om haar leven weer op de rit te krijgen. Maar het is de interessante Levi die voor Sofia de grootste afleiding blijkt te zijn.


Titel Die vakantie in Frankrijk
Oorspronkelijke titel Just for the holidays
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij Karakter Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

Een zomer in de Franse Provence met haar familie lijkt Leah Beaumont heerlijk, tot zich tussen de vakantiegangers ook drie tieners met twee liefdesaffaires, een scheidend echtpaar en een onverwachte zwangerschap aandienen. Dit is niet de ontspannen vakantie die Leah in gedachten had, maar ze zal het ermee moeten doen.

Leah vervult de rol van gesprekspartner, kok en afwasser, maar fungeert ook als bliksemafleider voor de huwelijksperikelen van haar zus. Even lijkt het erop dat dit een 'holiday-from-hell' gaat worden, maar Leah blijkt een sympathieke en energieke vrouw te zijn die op haar best is als het tegenzit. Zij houdt de boel draaiende als alle anderen vol zijn van hun eigen emotionele problemen.

En tussen alle tumult in de prachtige en zonnige lavendelvelden wordt Leah afgeleid door een aantrekkelijke piloot die zijn gîte aan het opknappen is...


Titel Die zomerliefde op het eiland
Oorspronkelijke titel Summer on a sunny island
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Xander
Genre Roman

Korte omschrijving

Rosa’s relatie met haar partner Marcus is pasgeleden tot een verdrietig einde gekomen en ze snakt naar afleiding. Haar moeder Dory woont op Malta en nodigt Rosa uit om vakantie bij haar te vieren. Bovendien strikt ze Rosa binnen no time voor een date met Zach, de knappe buurman. Hoewel Zach en Rosa daar allebei weinig zin in hebben, springt er tóch al snel een vonk over. Rosa zit echter in een ingewikkelde financiële situatie, en Zach heeft op zijn beurt een mysterieus, duister verleden, wat hun belemmert samen te zijn...
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website suemoorcroft.com


Home | Boekenkast M |