A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Jan Moran heeft al veel bestsellers geschreven en daarmee verschillende prijzen gewonnen. Ze heeft deelgenomen aan het Extension Writer’s Program van de Universiteit van Californië in Los Angeles.

Titel De chocolatiers
Oorspronkelijke titel The chocolatier
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij Karakter Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

San Francisco, 1953. Celina Savoia is zeer aangedaan door de voortijdige dood van haar echtgenoot, een professionele chocolatier. Ze besluit hun jonge zoon mee te nemen naar de zonnige Italiaanse Amalfi kust, om kennis te maken met de familie van zijn vader. Maar als ze begint aan een magisch, romantisch bestaan van chocolade maken aan zee, omringd door een liefhebbende familie, begint ze te vermoeden dat haar man niet de geliefde zoon en broer was om wie ze rouwen. Hoewel een tweede kans op liefde binnen handbereik is, houdt het mysterie van de ware identiteit van haar man Celina tegen. Ze is vastbesloten om de waarheid te achterhalen. Samen met de broer van haar man gaat Celina, op zoek naar het verleden, naar een afgelegen Zuid-Amerikaanse cacaoplantage. Daar moeten ze het bedrog onder ogen zien dat hun levens dreigt te vermorzelen.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website janmoran.com


Home | Boekenkast M |