A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De Engelse Katy Moran begon haar schrijverscarrière met de young adult serie 'Bloodline'. In 2017 verscheen haar eerste historische roman 'Hester & Crow'.

Deel en serie Deel 1 - Hester & Crow serie
Titel De ontembare wil van Lady Harewood
Oorspronkelijke titel Game of hearts
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Boekerij als e-book
Genre Historische roman

Korte omschrijving

1817. Lady Hester Harewood is in veel opzichten een ongewone dame. Ten eerste kan ze goed overweg met de pistolen in haar vaders wapenkamer. Ten tweede is ze blijkbaar de enige vrouw in het Verenigd Koninkrijk die níét staat te springen om te worden uitgehuwelijkt. En dan is er nog haar vader, de befaamde kapitein Harewood. Hester weet dat hij een belangrijke rol speelde in de Slag bij Trafalgar en zich daarmee tot vijand van Frankrijk heeft gemaakt.
Als adellijke vrouw van huwbare leeftijd blijft Hesters leven ver weg van politieke zaken, totdat een groep Franse soldaten hun huis binnendringt en Hester gevangenneemt. Hester zal al haar sluwheid moeten gebruiken om te ontsnappen en te overleven in een wereld vol dodelijke intriges. Gelukkig biedt de onweerstaanbare graaf Jack 'Crow' Crowlas een helpende hand. Maar de graaf heeft zo zijn eigen problemen...


Deel en serie Deel 2 - Hester & Crow serie
Titel De onweerstaanbare charme van Lord Crowlas
Oorspronkelijke titel Wicked by design
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Boekerij als e-book
Genre Historische roman

Korte omschrijving

1819. Graaf Jack 'Crow' Crowlas was ooit de rechterhand van de hertog van Wellington. Maar sinds zijn nalatigheid bij de Slag bij Waterloo is hij in diskrediet geraakt. De traumatische ervaringen op het slagveld achtervolgen hem nog elke nacht, maar zijn liefde voor lady Hester houdt hem op het rechte pad.
Met zijn loyaliteit aan het Britse koninkrijk heeft Crow een aantal gevaarlijke en zeer machtige vijanden gemaakt. Napoleon Bonaparte is nog altijd een geduchte tegenstander en niemand weet wat de tsaar van Rusland van plan is. Crow wordt naar Sint-Petersburg gestuurd om zich te mengen in dit schaakspel van politieke intrige en manipulatie. Hij weet maar al te goed dat hij zijn zetten heel voorzichtig moet spelen, als hij zijn geliefde Hester en zijn broer Kit ooit nog terug wil zien.


Deel en serie Deel 3 - Hester & Crow serie
Titel De onmogelijke ambitie van Lady Arwenack
Oorspronkelijke titel Scandalous alchemy
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Boekerij als e-book
Genre Historische roman

Korte omschrijving

Clemency Arwenack had nooit durven dromen dat ze het kamermeisje van de prinses zou kunnen zijn. Als soldatendochter heeft ze weliswaar haar leven tussen de aristocraten doorgebracht, maar de nukken van een aanstaande troonopvolgster zijn andere koek. Toch neemt ze de positie aan, want Clemency heeft zo haar eigen agenda, en dan kan het nooit kwaad om dicht bij het vuur te zitten. Dan hoort ze dat haar jeugdvriend Kit Helford de nieuwe kapitein van de garde is. Kit kent haar als geen ander – en is bovendien nog net zo woest aantrekkelijk als vroeger. Wat als hij dwars door haar snode plannen heen kijkt?
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website katymoran.co.uk


Home | Boekenkast M |