A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De Amerikaanse Sarah Morgan schrijft hedendaagse verhalen vol humor en sensualiteit, het zijn allemaal meeslepende liefdesverhalen. Een aantal van haar verhalen speelt zich af in en om een ziekenhuis, inspiratie hiervoor haalt ze uit haar opleiding als verpleegster en werk in de zorg.

Deel en serie Deel 1 - The O'Neil brothers
Titel Winters paradijs
Oorspronkelijke titel Sleigh bells in the snow
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als HQN Roman 86 bij Harlequin Holland
Genre Roman

Korte omschrijving

Ooit was Kayla Green gek op Kerstmis. Tegenwoordig gaat ze tijdens de feestdagen liever aan het werk, in de hoop dat ze zo ongemerkt voorbijgaan. Als haar baas haar vraagt naar Vermont af te reizen voor een nieuwe opdracht, springt ze bijna een gat in de lucht. Dit is het perfecte excuus om de kerst te ontvluchten!

Jackson O'Neil gaat zijn uiterste best doen om vakantieoord Snow Crystal - dat al generaties lang in bezit van zijn familie is - van de ondergang te redden, maar hij heeft er een hard hoofd in. Pas met de komst van pr-expert Kayla Green gloort er weer hoop voor het resort. Dat er tussen hen genoeg vonken overspringen om alle kerstverlichting in Vermont te laten branden, is een onverwacht cadeautje.

Zo doeltreffend als Kayla is in haar werk, zo onzeker is ze in de omgang met Jackson. Hij maakt een verlangen in haar wakker dat ze had gedacht nooit meer te zullen voelen, maar dat ook pijnlijke herinneringen oproept. En toch… gloeit er een sprankje hoop. Is het mogelijk dat de vrouw die niet meer in Kerstmis gelooft, er nu toch door wordt betoverd?


Deel en serie Deel 2 - The O'Neil brothers
Titel Een nieuwe zomer
Oorspronkelijke titel Suddenly last summer
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als HQN Roman 105 bij Harlequin Holland
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Deze zomer zal haar langgekoesterde droom in vervulling gaan en zal de Franse Elise als chef-kok de pollepel gaan zwaaien in haar ‘eigen’ restaurant. Helaas gooit de eigenaar roet in het eten en dreigt de feestelijke opening al meteen in het water te vallen.

Terwijl Elise op het punt staat om uit pure frustratie een sauspan door de keuken te gooien, arriveert Sean, de man met wie ze vorige zomer een nacht vol passie heeft gedeeld. Dat zou wat haar betreft best voor herhaling vatbaar zijn, maar juist nu kan ze niet afgeleid worden… Juist nu moet ze zich concentreren op haar culinaire capaciteiten. Zal ze haar temperament in bedwang kunnen houden?

* In 2016 ook verschenen als Harper Collins uitgave & in 2018 als Bookazine 7.


Deel en serie Deel 3 - The O'Neil brothers
Titel Vuurwerk in de sneeuw
Oorspronkelijke titel Maybe this Christmas
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 als HQN Roman 116 bij Harlequin Holland
Genre Roman

Korte omschrijving

Tyler O’Neils belangrijkste voornemen deze Kerstmis? Er een groot feest van maken. Niet voor zichzelf, maar voor zijn dochter, Jess. Hij heeft trouwens zelf ook wat te vieren, want Snow Crystal, het ski-resort dat hij met zijn broers runt, is volgeboekt met de kerstdagen. Dat betekent dat Brenna, zijn beste vriendin, bij hem moet logeren, en hij mag absoluut niet laten merken dat hij meer dan alleen vriendschap voor haar voelt.

Ski-instructeur Brenna Daniels vindt dat ze het prima voor elkaar heeft. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt én ze kan dagelijks samenwerken met Tyler, op wie ze al jaren verliefd is. Niet dat er ooit iets gebeurd is… Ze verwacht dan ook niet dat het problemen zal opleveren dat ze een paar weken een huis zullen delen.

Dan gebeurt er iets wat ze geen van beiden hadden verwacht: Tyler kust haar, en nu is alles anders...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 0.5 - Puffin Island
Titel Grieks geheim
Oorspronkelijke titel Playing by the Greek's rules
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in Bouquet Special 4 van Harlequin
Genre Kort verhaal

Korte omschrijving

Telkens als Lily een relatie begint, eindigt ze met een gebroken hart. En ze wil geen gebroken hart! Toch laat ze zich weer verleiden, en nog wel door haar baas, Nik Zervakis. Omdat het overduidelijk is dat dit voor de beruchte Griekse playboy nooit meer zal zijn dan een oneninghtstand, hoopt ze dat hij haar kan leren hoe ze zinderende seks scheidt van emoties. Al gauw ontdekt ze echter dat Nik een donker geheim verbergt...

* De andere verhalen in deze bundel zijn ook van Sarah Morgan: Gevangene van hartstocht & Nacht over Griekenland.


Deel en serie Deel 1 - Puffin Island
Titel Duik in het diepe
Oorspronkelijke titel First time in forever
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 als HQN Roman 130 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

Het is een spannende zomer voor Emily Donovan. Ten eerste heeft ze plotseling de verantwoordelijkheid over het dochtertje van haar overleden halfzus, een beroemde actrice; ten tweede willen de paparazzi haar en de kleine Lizzie maar niet met rust laten, en ten derde is de schuilplek die ze heeft uitgekozen om te ontsnappen aan de pers, Puffin Island, omringd door de zee. En als Emily érgens bang voor is, dan is het wel water... Gelukkig biedt de knappe jachtclubeigenaar Ryan aan haar te helpen. Op zich heel fijn, maar het wordt wel érg spannend als hij haar kust!

Ryan Cooper is gevraagd een oogje in het zeil te houden op Emily, een nieuwkomer op Puffin Island. Helemaal geen straf, want hij vindt haar heel aantrekkelijk! Ze komt aanvankelijk wat afstandelijk en angstig over, en hij doet zijn uiterste best om haar te laten ontspannen. Langzaam lijkt hij haar vertrouwen te winnen, maar net als hij het gevoel heeft dat er iets moois tussen hen ontstaat, komt zijn geheim aan het licht...

* Later heruitgegeven als Bookazine 2020-09.


Deel en serie Deel 2 - Puffin Island
Titel Hoofd in de wolken
Oorspronkelijke titel Some kind of wonderful
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 als HQN Roman 141 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

Haar leven lang droomt archeologe Brittany Forrest al van avontuur. Op haar achttiende dacht ze dat gevonden te hebben met bad boy Zachary Flynn, maar na slechts tien onstuimige, hartstochtelijke dagen ging hun bliksemhuwelijk in rook op, waarna ze besloot hem uit haar hoofd te zetten.

Piloot Zach weet dat hij Brittany destijds teleurgesteld heeft. Nu hij is teruggekeerd naar Puffin Island en haar weer ziet, kan hij er echter niet omheen: zijn gevoelens zijn nog net zo sterk als vroeger. Ook al heeft hij zich nooit goed genoeg voor haar gevoeld, toch kan hij onmogelijk uit haar buurt blijven...

Terwijl lange, hete zomerdagen overgaan in zwoele nachten onder de sterrenhemel, ontdekken Brittany en Zach dat het vuur tussen hen nog lang niet gedoofd is. Komen hun dromen van een lang en gelukkig leven samen deze tweede keer wél uit?


Deel en serie Deel 3 - Puffin Island
Titel De mooiste kerst ooit
Oorspronkelijke titel Christmas ever after
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 als HQN Roman 147 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Skylar snapt niet waarom vrouwen Alec zo aantrekkelijk vinden. Zeker omdat hij een beroemde tv-presentator is? Hij mag dan ontzettend knap zijn, zij kent hem vooral als cynisch en afstandelijk. Dus wanneer ze door omstandigheden gedwongen wordt de dagen voor Kerstmis met hem en zijn familie in Engeland door te brengen, verwacht ze een allesbehalve vrolijke kerst.

Alec weet uit bittere ervaring dat hij mooie vrouwen beter uit de weg kan gaan. Een prima reden dus om ver uit de buurt te blijven van Skylar. En, kerstgedachte of niet, hij vindt haar niet eens aardig. Maar wanneer hij ziet dat ze zich enthousiast in de kerstvoorbereidingen van zijn familie mengt, kan hij onmogelijk nog langer een hekel aan haar hebben...

Onder de mistletoe komen Alec en Skylar dichter bij elkaar - maar ze zijn écht niet van plan om verliefd te worden!

* Dit verhaal is ook verschenen als e-book met de titel: 'Spanning in de lucht'.
* In 2021 verscheen 'De mooiste kerst ooit' als Bookazine 2021-12.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 0.5 - Veel liefs uit Manhattan
Titel Aanzoek bij Tiffany's
Oorspronkelijke titel Midnight at Tiffany's
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 als e-book bij Harlequin
Genre Kort verhaal

Korte omschrijving

 

Overdag is Matilda serveerster in New York, maar ’s avonds schrijft ze verhalen met onbevreesde vrouwen in de hoofdrol. Op het moment dat ze de onweerstaanbare miljonair Chase Adams ontmoet, besluit ze de rol van haar aantrekkelijkste personage aan te nemen. Voor één nacht voelt Matilda zich zekerder dan ooit. Zal een afspraakje bij New Yorks bekendste juwelier, Tiffany’s, haar dromen werkelijkheid laten worden?

* In 2020 ook verschenen in HQN Roman 258 'Eindeloos geluk', een bundel met 4 korte verhalen van diverse schrijfsters.


Deel en serie Deel 1 - Veel liefs uit Manhattan
Titel Nachten in New York
Oorspronkelijke titel Sleepless in Manhattan
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 als HQN Roman 160 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, is Paige haar eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze wel hulp moet vragen aan ICT-miljonair Jake Romano, de beste vriend van haar broer. Probleem is alleen dat ze al jaren verliefd op hem is, wat natuurlijk funest is voor een goede samenwerking. Dus doet ze haar uiterste best om dat voor hem te verbergen - met slapeloze nachten als gevolg.

Vanwege zijn reputatie van hartenbreker heeft Jake aan Paige' broer moeten beloven dat hij nooit iets zal beginnen met zijn kleine zusje. Kleine zusje. Klein. Als Jake dat nou maar vaak genoeg herhaalt, gaat hij het misschien wel geloven. Want sinds Paige zijn kantoor is komen binnenvallen, één en al blonde, langbenige verleiding, doet hij geen oog meer dicht!

* In 2017 ook verschenen als HarperCollins uitgave & in 2019 als Bookazine 10.


Deel en serie Deel 2 - Veel liefs uit Manhattan
Titel Vlinders in Central Park
Oorspronkelijke titel Sunset in Central Park
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 als HQN Roman 169 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

Voor bloemstylist Frankie Cole bestaan happy ends alleen in sprookjes; na de desastreuze scheiding van haar ouders is ze haar geloof in de liefde verloren. Mannen houdt ze daarom het liefst veilig op afstand. De enige man bij wie ze zich op haar gemak voelt, is haar vriend Matt - en dat is zuiver platonisch. Maar sinds kort is er iets vreemds aan de hand: waarom slaat haar hart telkens op hol als ze bij hem is?

Matt Walker is al jaren verliefd op Frankie, maar hij laat niets merken. Hij weet immers dat ze allergisch is voor alles wat met liefde te maken heeft. Toch heeft hij de laatste tijd sterk de indruk dat ze hem met andere ogen bekijkt. Als hij niet beter wist, zou hij zelfs zeggen dat ze met hem flirt! Zal hij het erop wagen en haar kussen terwijl de zon ondergaat in Manhattan?

* In 2020 ook verschenen bij HarperCollins.


Deel en serie Deel 3 - Veel liefs uit Manhattan
Titel Flirt op 5th Avenue
Oorspronkelijke titel Miracle on 5th Avenue
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 als HQN Roman 175 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Eva Jordan is dol op alles wat met Kerstmis te maken heeft, ook al is ze deze kerst alleen. Dan krijgt ze voor haar werk de kans om een paar dagen in een spectaculair penthouse aan 5th Avenue te bivakkeren. Ze mag het huis helemaal in kerstsfeer hullen voordat de eigenaar thuiskomt. Eva is dolbij; Manhattan onder een pak sneeuw is de perfecte plek voor de feestdagen! Wat ze alleen niet had verwacht, is dat de knappe, mysterieuze eigenaar van het penthouse gewoon thuis is...

Lucas Blade, wereldberoemd misdaadauteur, heeft een hekel aan kerst. En met een dreigende deadline en de herdenking van de sterfdag van zijn vrouw heeft zijn humeur helemaal een dieptepunt bereikt. Daarom heeft hij zich afgezonderd van de buitenwereld: hij wil niet gestoord worden, hij wil geen kerstversieringen in huis en hij wil dus vooral niet afgeleid worden door Eva met haar kerstfrutsels! Maar wanneer ze door een sneeuwstorm vast komt te zitten in het penthouse, ontkomt hij niet aan haar betovering...

* Ook verschenen met als titel 'Winter in New York'.


Deel en serie Deel 4 - Veel liefs uit Manhattan
Titel Dromen in de ochtendzon
Oorspronkelijke titel New York, actually
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 als HQN Roman 199 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

Maak kennis met Molly...
Als schrijfster van Ask a Girl, de populairste liefdesadviesblog in New York, beschouwt Molly zichzelf als een expert in relaties - ándermans relaties. Ze heeft één liefde in haar leven: haar dalmatiër, Valentine. Dus heeft ze enkel oog voor haar hond tijdens haar dagelijkse hardlooprondje in Central Park. De sexy, gespierde advocaat die elke dag dezelfde route neemt, ziet ze amper staan.

En dit is Daniel...
Daniel, een cynische echtscheidingsadvocaat, hoef je niets te vertellen over relaties; die leiden nergens toe. Toch spreekt een flirt met de adembenemende vrouw die hij elke dag tegenkomt in het park hem wel aan, ook al heeft zij alleen maar aandacht voor haar hond. Wat als hij nu eens een hond van iemand leent... zou hij haar dan wel opvallen?

Samen of niet?
Molly en Daniel denken dat ze alles van relaties weten. Maar terwijl er langzaam iets moois tussen hen ontstaat, ontdekken ze dat ze nog een heleboel te leren hebben...

* In 2020 heruitgegeven bij HarperCollins.


Deel en serie Deel 5 - Veel liefs uit Manhattan
Titel Zomer in de Hamptons
Oorspronkelijke titel Holiday in the Hamptons
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 als HQN Roman 216 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

Professionele hondenuitlater Fliss Knight houdt van het leven in New York... totdat blijkt dat haar ex-man is gaan werken als dierenarts in háár dierenkliniek! Ze heeft Seth Carlyle tien jaar niet gezien, maar één stiekeme blik op hem - net zo adembenemend knap als vroeger - en haar hart voelt aan alsof hun overhaaste huwelijk pas gisteren is beëindigd. Omdat ze doodsbenauwd is om hem te spreken, besluit ze te vluchten naar haar oma in de Hamptons.

Gelukkig was zijn werk bij de kliniek in Manhattan maar tijdelijk, denk Seth. Het is veel te fijn om terug te zijn in de Hamptons, waar hij net een prachtig strandhuis heeft laten bouwen. Tot zijn stomme verbazing loopt hij daar Fliss tegen het lijf. Het is duidelijk dat zij hém niet had verwacht te zien; ze lijkt zelfs compleet in paniek! Maar als ze denkt dat ze weer kan vluchten, heeft ze het mis. Tien jaar geleden liet hij haar gaan, en daar heeft hij nog elke dag spijt van. Ditmaal zal hij bewijzen dat hun liefde het waard is om voor te vechten!

* In 2021 heruitgegeven bij HarperCollins.


Deel en serie Deel 6 - Veel liefs uit Manhattan
Titel Sneeuw boven New York
Oorspronkelijke titel Moonlight over Manhattan
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 als HQN Roman233 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

Omdat ze eindelijk eens die eeuwige verlegenheid wil overwinnen, daagt hondenuitlaatster Harriet Knight zichzelf uit om elke dag iets te doen wat ze eng vindt, zoals kerst vieren zonder haar familie. Maar wanneer ze kennismaakt met haar nieuwe klant, de uitbundige spaniël Madi, voegt ze nog een challenge aan haar lijstje toe: omgaan met Madi's norse hondenoppas, dokter Ethan Black - én met de onverwachte aantrekkingskracht tussen hen!

Ethan dacht dat hij gewend was aan stress en chaos, totdat hij Madi in zijn huis toeliet. Hoe kan één klein hondje zo'n puinhoop veroorzaken? Gelukkig heeft hij een eenvoudige oplossing: hij betaalt Harriet om haar intrek te nemen in zijn New Yorkse appartement en vierentwintiguurszorg te verlenen. Er is alleen niets eenvoudigs aan de gevoelens die ze bij hem wekt...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Titel Winter in Schotland
Oorspronkelijke titel The Christmas sisters
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

Workaholic Hannah weet dat ze onmogelijk de rest van haar leven vakanties met haar familie kan vermijden. Alleen heeft ze naast hun hooggespannen verwachtingen nu ook stress vanwege het grote geheim dat ze sinds kort met zich meedraagt.

Huismoeder Beth zit in een persoonlijke crisis. Het enige wat zij van kerst verwacht is tijd om te besluiten of ze weer aan het werk zal gaan. De bedoeling was echter dat haar familie voor ontspanning zou zorgen, en niet het tegendeel!

Posy vraagt zich af of ze wel haar 'beste leven' leidt, maar durft niet te veranderen uit loyaliteit jegens haar ouders. Tot haar nieuwe buurman Luke de rust komt verstoren...

In de koude Schotse Hooglanden droomt Suzanne McBride van de perfecte kerst met haar drie totaal verschillende dochters. Maar zullen ze een hele vakantie met elkaar overleven? Suzanne zal moeten vertrouwen op de kracht van familiebanden om haar dochters weer bij elkaar te krijgen.

* In 2020 heruitgegeven als HQN Roman 264.


Titel Goed bewaard geheim
Oorspronkelijke titel How to keep a secret
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

Een groot geheim drijft hen uit elkaar…

Nancy weet dat ze geen geweldige moeder is geweest. Maar dat ze daar een reden voor had, zal ze nooit aan haar dochters vertellen. Haar dochters, de zussen Lauren en Jenna, hebben een onverwoestbare band, die verdergaat dan alleen een familieband: ze delen ook een geheim. Laurens zestienjarige dochter, Mack, is een lastige puber die alles en iedereen op een afstand houdt, vooral aar eigen moeder.

Door een ingrijpende gebeurtenis moeten Nancy, Lauren, Jenna en Mack een zomer met elkaar doorbrengen op het eiland Martha’s Vineyard. Misschien is dat het moment om eindelijk eens eerlijk tegen elkaar te zijn?

* In 2020 heruitgegeven als HQN Roman 244.


Titel Een zomer in Parijs
Oorspronkelijke titel One summer in Paris
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 als HQN Roman 253
Genre Roman

Korte omschrijving

Een zomer barstensvol vriendschap, liefde… en hoop!

Parijs... bestaat er een romantischer plek om je trouwdag te vieren? Een reisje naar de lichtstad lijkt Grace het ideale cadeau om David mee te verrassen, de man met wie ze al vijfentwintig jaar gelukkig getrouwd is.

Wacht even: met wie ze gelukkig getrouwd wás. David heeft namelijk ook een verrassing voor háár: hij wil scheiden. Nog niet helemaal bekomen van de schok, besluit ze dan in hemelsnaam maar alleen te gaan. Maar in je eentje in een bruidssuite ga je je niet direct beter voelen, ontdekt ze algauw. Op zoek naar een ander onderkomen botst ze op tegen een Engels meisje, Audrey, dat dringend op zoek is naar een baantje. En dat terwijl ze geen woord Frans spreekt.

Op het eerste gezicht hadden de impulsieve Audrey en de altijd even beheerste Grace niet méér van elkaar kunnen verschillen. Toch ontwikkelt zich een hechte vriendschap, waarin ze elkaar helpen om zichzelf te vinden - of, in het geval van Grace, terug te vinden. En ontdekken ze uiteindelijk allebei waarom Parijs al eeuwenlang de stad der liefde wordt genoemd!

* In 2022 heruitgegeven bij HarperCollins.


Titel Geluk voor beginners
Oorspronkelijke titel Family for beginners
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 als HQN Roman 290
Genre Roman

Korte omschrijving

Soms moet je gewoon in het diepe springen!

Bloemist Flora Donovan geniet met volle teugen van haar werk tussen de bloemen. Maar achter haar vrolijke uitstraling schuilt een geheim: ze is eenzaam. Tot ze Jack Parker ontmoet, de eerste man die haar ziet zoals ze werkelijk is – en die haar leven op zijn kop zet.

Tiener Izzy Parker krijgt het maar net voor elkaar om niet in te storten. Sinds de dood van haar moeder, een jaar geleden, is voor haar vader en haar zusje zorgen haar enige houvast. Dat haar vader een nieuwe vriendin heeft, is dan ook haar grootste nachtmerrie. Tot overmaat van ramp nodigt hij Flora uit om mee te gaan op zomervakantie!

Hoewel haar hart uitgaat naar Izzy, wil Flora niets liever dan haar leven delen met Jack. Er zit niets anders op dan uit haar schulp te kruipen. Om kanten van zichzelf te ontdekken waarvan ze het bestaan niet had vermoed – en om het thuis te vinden waarnaar ze altijd heeft verlangd.


Titel Een sneeuwwitte bruiloft
Oorspronkelijke titel A wedding in december
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 als HQN Roman 297
Genre Roman

Korte omschrijving

Besneeuwde bergen, kerstlichtjes in de boom, een familiereünie... Dat wordt een onvergetelijke bruiloft!

Tussen de besneeuwde bergen van Aspen verzamelt de familie White zich voor de kerstbruiloft van de jongste dochter, Rosie. Maggie en Nick, de ouders van de bruid, zijn van plan de bruiloft van hun dochter uitbundig te vieren, maar hebben een geheim: ze staan op het punt om te scheiden. Samen vastzitten in een onweerstaanbaar winterwonderland is dus wel het laatste waar ze op zitten te wachten...

Ook Rosies oudere zus, Katie, ziet op tegen de bruiloft. Ze is bang dat haar impulsieve, teerhartige zusje een fout maakt en is vastbesloten haar hiervoor te behoeden. Ware het niet dat die irritant knappe getuige, Jordan, haar plannen steeds blijft dwarsbomen...

Bruid Rosie houdt van haar verloofde, maar toch twijfelt ze. Hoe vertelt ze alle gasten die speciaal voor de bruiloft zijn gekomen dat ze niet zeker weet of ze wel moet trouwen? Terwijl de grote dag dichterbij komt, lopen de emoties steeds hoger op. Eén ding is zeker: dit wordt een Kerstmis die de familie White niet snel zal vergeten!


Titel Een zomers avontuur
Oorspronkelijke titel The summer seekers
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 als HQN Roman 311
Genre Roman

Korte omschrijving

Soms is een avontuur precies wat je nodig hebt!

Kathleen is tachtig jaar oud. Nadat ze een confrontatie heeft gehad met een insluiper, wil haar dochter, Liza, dat ze naar een zorgappartement verhuist. Maar waar zij naar verlangt, is avontuur. Een roadtrip door Amerika, dat is waar ze altijd van heeft gedroomd!

Liza verdrinkt in de dagelijkse stress van het gezinsleven. Het laatste waar zij op zit te wachten, is dat haar moeder zich onbezonnen in een wilde onderneming stort. Of kan zij eigenlijk ook wel wat me-time gebruiken? Terwijl haar moeder haar roadtrip voorbereidt, bedenkt zij haar eigen plan.

Martha heeft een twintigersdip; het lukt haar maar niet grip op haar leven te krijgen. Als ze Kathleens vacature ziet voor een chauffeur, besluit ze de sprong te wagen. Ze heeft dan wel niet zoveel rijervaring, alles is beter dan bij haar ouders blijven wonen. En op stap met een onbekende? Geen punt. Hoeveel last kun je hebben van een vrouw van tachtig?

Alle drie beginnen ze aan de reis van hun leven, elk op hun eigen manier en met een andere eindbestemming. Eén ding is zeker: het is nooit te laat voor een spannend nieuw avontuur!


Titel Samen met Kerst
Oorspronkelijke titel One more for Christmas
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 als HQN Roman 329
Genre Roman

Korte omschrijving

Kerstmis in de Schotse Hooglanden... Dat kan toch niet misgaan?

Voor de zussen Samantha en Ella Mitchell zijn de kerstdagen de mooiste tijd van het jaar. Het is een tijd om samen te zijn, maar vooral om in te halen wat ze in hun jeugd hebben gemist. En dit jaar vieren ze het nog wel in een lodge in de Schotse Hooglanden! Ze krijgen echter een onverwachte gast: hun moeder, die ze al vijf jaar niet meer hebben gezien of gesproken. Wanneer ze belooft dat kerst dit keer anders zal zijn, stemmen de zusjes er schoorvoetend mee in het samen te vieren...

In haar werk staat Gayle Mitchell aan de top, maar dat heeft haar wel haar relatie met haar dochters gekost. Met haar strenge opvoeding wilde ze haar meiden sterk maken, maar tegelijkertijd duwde ze hen steeds verder van haar weg - tot ze door een ongeluk wordt gedwongen alles waar ze altijd in geloofde met andere ogen te bekijken.

Terwijl de sneeuw neerdwarrelt op het pittoreske Schotse landschap, beginnen de drie vrouwen voorzichtig te geloven dat dit nog weleens de mooiste Kerstmis ooit kan worden...
Overzicht van de Harlequin pockets Series - Hedendaags

Woestijngeheimen

 1. Nacht vol hartstocht - A night of no return (Bouquet 3648)
 2. Een bruid voor de sultan - Woman in a sheikh's world (Bouquet 3657)
 3. In de ban van de sjeik - Lost to the desert warrior (Bouquet 3574 & in Topcollectie 129)

Glenmore Island

 1. Eindeloze zomer* - A bride for Glenmore (in Doktersroman Extra 9)
 2. Duizendmaal ja* - Single father, wife needed (in Doktersroman Extra 10)
 3. Verrassende kussen - The rebel doctor's bride (in Doktersroman Extra 10 & in Doktersroman Favorieten 679)
 4. Een warme ontvangst - Dare she date the dreamy doc (in Doktersroman Extra 36 & in Doktersroman Extra 120)
* Gekust door de zon (Speciale uitgave in luxe formaat) bevat: Eindeloze zomer & Duizendmaal ja

Broers Buchanan

 1. Samen in de sneeuw - Snowbound: miracle marriage (in Doktersroman Extra 25 & 129 & 169)
 2. Verrassing op kerstavond - Christmas eve (in Doktersroman Extra 25)

Ferrara serie

 1. Siciliaans verlangen - Once a Ferrara wife (in Bouquet Extra 387)
 2. Siciliaanse liefde - The forbidden Ferrara (in Bouquet Extra 387)

Deeltjes uit multi-auteur series

* Bemind in de woestijn - The sheikh's virgin princess (Bouquet 2993) Serie Oosterse nachten
* Een kus van de sjeik - Bella and the merciless sheikh (Bouquet 3248) Serie Het Balfour fortuin deel 7 van 8)
* Getergd hart - A night of scandal (Bouquet 3264) Serie Wolf Manor deel 1 van 8)
* Op bevel van de prins - Defying the prince (Bouquet 3400) Serie De kroon van Santina deel 5 van 8)
* Onfatsoenlijk opwindend - An invatation to sin (Bouquet 3490) Serie Het Corretti imperium deel 2 van 8)
* In de ban van de sjeik - Lost to the desert warrior (Bouquet 3574 & in Topcollectie 129) Serie Oosterse nachten)

Losse titels - Hedendaags

* Gevangene van hartstocht - The Greek's blackmailed bride (Bouquet 2589)
* Gevangen door de sjeik - In the sheikh's marriage bed (Bouquet 2662)
* Italiaans temperament - Public wife - private mistress (Bouquet2765)
* Onder de sluier van de nacht - Sale or return bride (Bouquet 2813)
* Verstrikt in verlangen - The Brazilian boss's innocent mistress (Bouquet 3020)
* Nacht over Griekenland - Bought: the Greek's innocent virgin (Bouquet 3039)
* Bemind door de prins - The prince's waitress wife (Bouquet 3094 & in Bouquet Special 13)
* Grieks paradijs - Powerful Greek, unworldly wife (Bouquet 3131)
* Donkere verlangens - Capelli's captive virgin (Bouquet 3149)
* Weerloos tegen liefde - Bought: destitute yet defiant (Bouquet 3161)
* Grieks, knap en veeleisend - One night... nine month sandal (Bouquet 3214)
* Onderhuidse passie - The Sicilian's virgin bride (Bouquet 3281)
* Vijand als minnaar - Doukaki's apprentice (Bouquet 3339)
* Kerst vol verleiding - The twelve nights of Christmas (Bouquet 3364)
* Spannende eis - Blackmailed by diamonds, bound by marriage (Bouquet 3417)
* Verboden verlokkingen - Sold to the enemy (Bouquet 3447)

* Trots en liefde - The Greek billionaire's love-child (Doktersroman Extra 18 & in Doktersroman Extra 124)

* Doktersroman Favorieten 325 (bevat: Doktersroman Extra 9, 10, 10)
* Collectie Favorieten 355 (bevat: Bouquet 2662 Gevangen door de sjeik)
* Bouquet Favorieten 500 (bevat: Bouquet 3149 Donkere verlangens)
* Zwoele Liefdes Favorieten 668 (bevat: Bouquet 2662 Gevangen door de sjeik)
* Doktersroman Favorieten 679 (bevat: Doktersroman Extra 10 Verrassende kussen)
* Zomerliefdes Favorieten 695 (bevat: Bouquet 3039 Nacht over Griekenland)
* Zomerliefdes Favorieten 698 (bevat: Bouquet 3020 Verstrikt in verlangen)
* Bouquet Favorieten 729 (bevat: Bouquet 3131 Grieks paradijs)
* Zomerliefdes Favorieten 734 (bevat: Bouquet 3214 Grieks, knap en veeleisend)

* Topcollectie 22 (bevat: Bouquet 2813 Onder de sluier van de nacht)
* Topcollectie 32 (bevat: Bouquet 3094 Bemind door de prins)
* Topcollectie 35 (bevat: Bouquet 3214, Bouquet 2993 & Bouquet 2765)
* Topcollectie 60 (bevat: Bouquet 3020 Verstrikt in verlangen)
* Topcollectie 105 (bevat: Bouquet 3364 Kerst vol verleiding)
* Topcollectie 115 (bevat: Bouquet 3161, Bouquet 3281 & Bouquet 3339)
* Topcollectie 180 (bevat: Bouquet 3447 Verboden verlokkingen)Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website sarahmorgan.com


Home | Boekenkast M |