A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Evan Nagelkerke is een pseudoniem van de Nederlandse zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke. Ze schrijven ook onder de naam Eva Monté. Al pratend, formulerend en theedrinkend construeren ze samen heel vlot hun spannende verhalen. Alexandra werkt ook als vertaalster voor HarperCollins.

Als Eva Nagelkerke

Titel Stille wateren
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij HarperCollins
Genre Psychologische Thriller

Korte omschrijving

Sophie heeft iets vreselijks gedaan. Of niet? Sophie is negenentwintig en woont nog bij haar ouders. De spanning in huis is echter om te snijden. Tien jaar geleden heeft ze iets afschuwelijks gedaan, en daar moet ze nog dagelijks voor boeten. Gebukt onder schuldgevoel probeert Sophie haar leven weer op de rit te krijgen, hoewel haar omgeving haar geen centimeter ruimte geeft. Dan slaat de twijfel toe. Wat is er eigenlijk echt gebeurd? Is zij werkelijk het monster waar de kranten vol van stonden?
De zoektocht naar de waarheid brengt Sophie en haar omgeving aan het wankelen en zorgt ervoor dat grenzen tussen waan en werkelijkheid vervagen. Iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt, speelt een manipulatief spelletje met haar...

* Dit boek werd in 2020 heruitgegeven als IBS Bestseller 184.


Titel De perfecte engel
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij HarperCollins
Genre Psychologische Thriller

Korte omschrijving

Noodgedwongen accepteert Lisa een baan als inwonende nanny. Ze moet wel, want na een heftige relatiebreuk staan zij en haar dochtertje op straat. Gelukkig blijkt Bo, het meisje voor wie ze moet zorgen, een schatje. Toch bekruipt haar al snel een unheimisch gevoel. Is die extreme bezorgdheid van Bo’s moeder wel normaal? En waarom wordt het meisje elke nacht gillend wakker? Wanneer Lisa merkt dat er iemand aan haar spullen komt en ze dreigende appjes ontvangt, wordt het duidelijk: iemand wil haar uit de buurt hebben. Ze moet hier weg, maar kan ze de weerloze Bo wel achterlaten?
Als Eva Monté

Titel Te koop
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij De Crime Compagnie
Genre Thriller

Korte omschrijving

Het is 2013. Nederland zucht onder de crisis. Makelaar Richard Hoek hanteert onorthodoxe methodes om de huizen van zijn radeloze klanten te verkopen. Hij laat echter een spoor van vernieling na. Daar komt zijn vrouw Marlinde pas achter als het te laat is...


Titel Zwaartekracht
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij De Crime Compagnie
Genre Thriller

Korte omschrijving

Wat doe je als je weet dat je zo niet verder kan?
Emma heeft een levensgroot probleem. Ze is zo zwaar dat ze een laatste waarschuwing heeft gekregen. Als ze de mogelijkheid krijgt om hier samen met een groep lotgenoten iets aan te doen, grijpt ze die kans op een ander leven met beide handen aan.

Maar stel dat je enige uitweg al je zekerheden onderuit haalt?
De groep reist af naar het Griekse eiland Chios waar ze zich gedurende zes weken onderwerpen aan een streng regime om een echte verandering in gang te zetten. Als een van hen na een paar dagen plotseling overlijdt, slaat de stemming om van hoop naar angst.
Emma voelt dat haar leven in gevaar is, maar wie kan ze nog vertrouwen?
Andere titels van deze auteur * Eva Monté - De mooiste tijd van je leven 1 & 2 - Storyteloriginal
Website evanagelkerke.nl


Home | Boekenkast N |