A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Charlotte Nash heeft al diverse romans op haar naam, waarvan 'Op weg naar Harry Cooke' de eerste is die in het Nederlands verschijnt. Verder schreef ze diverse korte verhalen en geeft ze les in creative writing. Ze woont met haar gezin in Brisbane, Australië.

Titel Op weg naar Harry Cook
Oorspronkelijke titel Saving you
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

Mallory Cook en haar zoontje Harry vormen een ijzersterk team. Ze hebben het niet breed sinds Harry’s vader hen in de steek liet om het in New York te gaan maken. Als Harry niet wordt teruggebracht nadat hij bij zijn vader op bezoek is geweest, besluit Mallory om hem, op wat voor manier dan ook, weer thuis te krijgen.

Tijdens haar reis zorgt een toevallige ontmoeting met drie bejaarden, gevlucht uit hun verzorgingstehuis, ervoor dat Mallory op een onwerkelijke road trip door de Verenigde Staten belandt. Zadie, Ernie en Jock hebben elk hun eigen redenen om deze reis te maken. Onderweg zullen alle vier de reizigers ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan om zichzelf – en elkaar – te redden.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website charlottenash.net


Home | Boekenkast N |