A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Anita Nauta (1965) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde, werkt als technisch schrijver/redacteur, heeft een passie voor boeken en speelt graag met woorden. Zeker van haar zaak is haar debuutroman. Inspiratie voor dit verhaal vond ze in haar liefde voor vintage, haar poging om een eigen zaak van de grond te krijgen en haar zoektocht naar een leuke man.

Titel Zeker van haar zaak
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2023 bij Boekerij
Genre Roman

Korte omschrijving

Amber zet zich met hart en ziel in voor haar vintagewinkel in de Oude Stad van Alkmaar. In haar knusse boetiek verkoopt ze de prachtigste kleding en accessoires, maar ondanks haar inspanningen verlopen de zaken moeizaam.

Om even uit te waaien en aan haar zorgen te ontsnappen, vertrekt Amber voor een weekend naar Zeeland. Daar loopt ze Vincent tegen het lijf, een stoere man en alleenstaande vader van Merel. Amber voelt zich direct tot hem aangetrokken, maar houdt bewust afstand. Een nieuwe relatie is het laatste wat ze wenst en bovendien gaat al haar aandacht naar de winkel: ze heeft helemaal geen tijd voor de liefde! Dochter Merel heeft echter heel andere plannen: zij gunt haar vader alle geluk van de wereld en is vastbesloten om het lot een handje te helpen. Durft Amber zich over te geven aan de liefde of gaat ze volledig voor haar zaak?
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website N.v.t.


Home | Boekenkast N |