A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De Amerikaanse Brenda Novak schreef sinds haar debuut in 1999 meer dan 50 boeken, ze werden bijna allemaal bij Harlequin Enterprises uitgegeven. Bij ons is ze vooral bekend om haar Dundee Idaho serie en meer recentelijk, haar thrillers.

Titel Een stralende zomer
Oorspronkelijke titel One perfect summer
Uitgever en nummer HQN Roman 286

Korte omschrijving

Deze zomer zal het leven van drie zussen totaal veranderen...

Waarom moest misdaadauteur Serenity Alston zo nodig roepen dat ze misschien wel een duister familiegeheim zou ontdekken toen ze een DNA-onderzoek liet uitvoeren? Want nu blijkt ze ineens twee halfzussen te hebben! Plotseling twijfelt ze aan alles wat ze over haar familie dacht te weten. En de enige manier om antwoorden te krijgen, is door haar nieuwe zussen te ontmoeten.

Lake Tahoe, waar Serenity’s ouders een huisje hebben, is de ideale locatie voor de drie vrouwen om bij elkaar te komen. Al snel blijkt dat ze allemaal aan het bijkomen zijn van een nare ervaring: Serenity heeft moeten getuigen tegen haar ex-echtgenoot in een zedenzaak, carrièrevrouw Reagan heeft op haar werk een misstap gemaakt met een getrouwde collega, en huismoeder Lorelei heeft ontdekt dat haar man is vreemdgegaan met haar beste vriendin.

Terwijl de weken zich aaneenrijgen tot een lange mooie zomer, groeien de zussen steeds meer naar elkaar toe. En stapje voor stapje komen ze dichter bij de ontrafeling van het mysterie van hun afkomst...


Titel De boekwinkel aan zee
Oorspronkelijke titel The bookstore on the beach
Uitgever en nummer HQN Roman 314

Korte omschrijving

Hoe begin je aan een nieuw hoofdstuk in je leven als het oude nog niet is afgesloten?

Achttien maanden geleden ging de echtgenoot van Autumn Divac op zakenreis, om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Sinds dat moment is Autumn wanhopig naar hem op zoek, helaas zonder resultaat. Toch wil ze nog niet opgeven, al is het maar voor haar twee kinderen. Maar omdat ze ook behoefte heeft aan troost en rust, besluit ze de zomer door te brengen in Sable Beach, de charmante badplaats waar ze is opgegroeid. Daar kan ze zich net als vroeger heerlijk terugtrekken in de boekwinkel van haar moeder en tante.

Het is echter al snel gedaan met de rust, wanneer blijkt dat haar dochter voor een levensbeslissende keuze staat en haar moeder al jaren een vreselijk geheim met zich meedraagt. Als Autumn ook nog haar jeugdliefde, Quinn, tegen het lijf loopt, weet ze zich helemaal geen raad meer. Hoe vindt ze haar weg in dit doolhof van veranderingen? Ze kan slechts vertrouwen op haar hart en hopen dat het haar in de juiste richting wijst...


Titel Een zomer vol verrassingen
Oorspronkelijke titel Summer on the island
Uitgever en nummer HQN Roman 345

Korte omschrijving

Deze zomer op het eiland zit vol verrassingen…

Na de dood van haar vader, een Amerikaanse senator, reist Marlow Madsen naar haar moeder op het eilandje voor de kust van Florida waar ze vroeger altijd de zomers doorbracht. Voor Marlow is de reis een kans om na lange tijd de banden met haar familie aan te halen. Ze wordt vergezeld door haar vriendinnen Aida en Claire, die net als zij behoefte hebben om even pas op de plaats te maken.

Marlow benut haar tijd op het eiland om nieuwe wegen te verkennen. Maar wanneer het testament van haar vader een groot geheim aan het licht brengt, dat alles wat ze dacht te weten over haar familie op losse schroeven zet, wordt ze gedwongen haar verleden én haar toekomst met andere ogen te bekijken. Gelukkig heeft ze haar vriendinnen om haar bij te staan - maar de meeste steun komt uit wel héél onverwachte hoek!
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Silver Springs serie
Uitgever en nummer Feelgood 7
Titel Een droom die uitkomt
Oorspronkelijke titel Finding our forever

Korte omschrijving

Silver Springs Deel 1
Ze kwam naar Silver Springs om haar moeder te vinden, en vond zoveel meer...

Eindelijk heeft Cora Kelly haar biologische moeder gevonden! Ze blijkt schoolhoofd te zijn op het jongensinternaat New Horizons in Silver Springs. Toevallig is er een vacature voor docent Kunstzinnige Vorming op de school, en het lukt Cora om de baan binnen te slepen. Al snel bouwt ze een hechte band op met haar moeder, maar hoe moet ze haar in vredesnaam de waarheid vertellen? En dan is er ook nog de ongrijpbare Elijah Turner, die Cora nauwlettend in de gaten houdt. Heeft hij door dat ze iets verbergt, of is het omdat óók hij vlinders in zijn buik voelt, steeds wanneer ze elkaar tegenkomen?


Deel en serie Deel 2 - Silver Springs serie
Uitgever en nummer HQN Roman 198
Titel Een stapje verder
Oorspronkelijke titel No one but you

Korte omschrijving

Silver Springs Deel 2
Is deze bad boy niet juist het béste wat haar kan overkomen?

Na een zware scheiding heeft Sadie Harris moeite de eindjes aan elkaar te knopen. Als serveerster verdient ze niet genoeg om rond te komen, laat staan om de voogdij over haar zoontje te krijgen - een strijd die ze absoluut wil winnen. Wanneer ze een advertentie ziet staan voor huishoudster, besluit ze te reageren. Spannend vindt ze het wel. Ze gaat dan immers werken voor Dawson Reed, de bad boy die onlangs terechtstond voor moord!

Dawson heeft de mensen in Silver Springs genoeg reden gegeven om hem te wantrouwen, maar in dit geval is hij onschuldig. Hij wil zijn verleden achter zich laten en de familieboerderij opknappen, zodat zijn gehandicapte zus weer thuis kan komen wonen. De hulp van de lieftallige Sadie blijkt al snel onmisbaar. Na een tijdje merkt hij dat hij méér van haar wil, maar durft zij het aan iets met hém te beginnen?


Deel en serie Deel 3 - Silver Springs serie
Uitgever en nummer HQN Roman 210
Titel Liefde te over
Oorspronkelijke titel Until you loved me

Korte omschrijving

Silver Springs Deel 3
Eén keer een uitspatting, en alles staat op zijn kop!

Nadat ze haar verloofde betrapte met een ander, besluit keurige wetenschapper Ellie Fisher eens goed uit de band te springen. Wanneer ze een sexy donkere man ontmoet in een club, laat ze zich verleiden tot een wilde onenightstand. De volgende ochtend neemt ze beschaamd de benen - ze weet zelfs niet hoe de knappe vreemdeling heet. Op zich geen probleem... tot ze zwanger blijkt te zijn!

Als professioneel footballspeler is Hudson King voorzichtig met vrouwen: die zijn alleen maar uit op zijn roem en geld. De mooie Ellie leek echter zo anders, zo oprecht geïnteresseerd in hém... Dus wanneer ze ineens voor zijn neus staat met het bericht dat ze zijn baby verwacht, schrikt hij behoorlijk. Natuurlijk wil hij zijn kindje niet in de steek laten, en hij vraagt haar zelfs naar Silver Springs te verhuizen. De vonk tussen Ellie en hem is er nog steeds, maar kan hij zijn twijfels overwinnen?


Deel en serie Deel 4 - Silver Springs serie
Uitgever en nummer HQN Roman 224
Titel Van voren af aan
Oorspronkelijke titel Right where we belong

Korte omschrijving

Silver Springs Deel 4
Achter de wolken schijnt de zon!

Nadat haar man is gearresteerd, valt het leven van Savanna Gray geheel in duigen. Ze ontvlucht met haar kinderen haar woonplaats en vertrekt naar de ranch in Silver Springs die ze van haar vader heeft geërfd. De moed zakt haar echter in de schoenen als ze ziet in welke staat de ranch verkeert. Gelukkig weet haar buurman, Gavin Turner, alles van opnieuw beginnen – na een moeilijke kindertijd vond hij pas rust toen hij als tiener in een opvanghuis terechtkwam. Hoewel hij het altijd prima heeft gevonden dat hij geen buren had, schiet hij Savanna te hulp waar hij kan, zelfs als het om meer dan renoveren gaat...

Langzaamaan voelt Savanna zich steeds meer tot Gavin aangetrokken, maar ze wil toch afstand houden. Alleen blijkt het nog heel lastig om een man te weerstaan die niet alleen gouden handjes heeft, maar ook een gouden hart!


Deel en serie Deel 5 - Silver Springs serie
Uitgever en nummer HQN Roman 245
Titel Vroeger of later
Oorspronkelijke titel Unforgettable you

Korte omschrijving

Ze keren beiden terug naar Silver Springs... maar ook weer naar elkaar?

Dertien jaar na het vreselijke ongeluk waarbij haar broer verlamd raakte, keert Jada Brooks terug naar Silver Springs. Ze voelt zich er meteen thuis, net als haar dochter, Maya. De kans dat ze haar grote liefde, Maddox Richardson, tegen het lijf loopt is nihil, aangezien ook hij na die tragische avond uit het stadje vertrok. En dat is maar goed ook, want hij mag nooit iets te weten komen over haar grote geheim. Maar dan ontwaart ze, lopend op de boerenmarkt, een prachtig en maar al te bekend gezicht in de menigte...

Ziet hij het nu goed, is dat Jada? Maddox kan zijn ogen niet geloven; ze is nog mooier dan in zijn herinnering. Het liefst zou hij het verleden achter zich laten, maar hij moet niet vergeten dat ze ooit zijn hart brak door hem de schuld te geven van het ongeluk van haar broer. En aan haar geschrokken blik te zien, is ze niet van mening veranderd. Waarom zou ze anders zo gechoqueerd zijn om hem te zien?


Deel en serie Deel 6 - Silver Springs serie
Uitgever en nummer HQN Roman 262
Titel Kerst in Silver Springs
Oorspronkelijke titel Christmas in Silver Springs

Korte omschrijving

Ook in Silver Springs ontkom je niet aan de magie van kerst!

Samen lang en gelukkig leven? Vergeet het maar! Als Harper Devlin door haar man, een populaire rockster, aan de kant wordt geschoven, vertrekt ze vlak voor de feestdagen met haar twee dochters naar haar zus in Silver Springs. Misschien dat ze bij haar familie rustig kan herstellen van haar gebroken hart. Ze vindt echter troost in een heel onverwachte hoek, namelijk bij de knappe én beruchte Tobias Richardson...

Zodra Tobias Harper voor het eerst ziet, bespeurt hij een verdriet bij haar dat hij maar al te goed kent. Nu hij zijn straf heeft uitgezeten voor een tragische fout die hij als tiener beging, moet ook hij helemaal opnieuw beginnen. Het lijkt erop dat de mooie Harper zich ook met hem verbonden voelt, en al snel kan hij de verleiding om haar te kussen niet meer weerstaan. Ze zou echter nooit deel uit kunnen maken van zijn leven; hij is totaal ongeschikt voor haar. Of durft hij te hopen op een kerstwonder?


Deel en serie Deel 7 - Silver Springs serie
Uitgever en nummer HQN Roman 291
Titel Kerstmis in Californië
Oorspronkelijke titel A California Christmas

Korte omschrijving

Kom naar Silver Springs voor het mooiste kerstcadeau: de liefde die je nooit verwachtte! Stel je voor: je ex kan niet verkroppen dat je het uitgemaakt hebt en zet uit wraak een seksvideo van jullie op internet. Het overkomt nieuwslezer Emery Bliss. En dat niet alleen, het kost haar ook nog eens haar baan. Ze duikt onder in haar geboorteplaats Silver Springs en is voorlopig niet van plan iets met een man te beginnen. Maar wanneer ze Dallas Turner tegen het lijf loopt, ziet ze iets bijzonders in hem.

Bergbeklimmer Dallas is thuis voor de kerst en de bruiloft van zijn adoptiemoeder, maar voelt zich maar slecht op zijn gemak. Dankzij zijn moeilijke jeugd zit hij liever in zijn eentje boven op een berg dan dat hij sociaal bezig is. Emery zorgt er echter voor dat hij toch een manier wil vinden om zijn verleden achter zich te laten.

Zowel Emery als Dallas hadden een rustig kerstfeest voor ogen, maar de vonken die tussen hen overspringen zijn sterk genoeg om een vlam te ontsteken... die misschien wel eeuwig zou kunnen blijven branden!


Deel en serie Deel 8 - Silver Springs serie
Uitgever en nummer HQN Roman 305
Titel Een heel nieuw begin
Oorspronkelijke titel When I found you

Korte omschrijving

Driemaal is scheepsrecht, toch?

Kinderarts Natasha Gray mag dan alles kwijt zijn geraakt – haar baan, haar huwelijk, haar huis in LA – dat betekent nog niet dat ze op hulp zit te wachten van Mack Amos. Ze is van plan samen met haar zoontje een nieuw leven op te bouwen in Silver Springs, en in die plannen is geen ruimte voor een man – en al helemaal niet voor de man die niet één, maar twéé keer haar hart brak!

Mack weet dat Natasha als tiener verliefd op hem was, al mocht hij daar toen absoluut niet op ingaan. Makkelijk was dat niet, want heimelijk koesterde hij dezelfde gevoelens voor haar. Geen wonder dus, dat ze die ene avond zeven jaar geleden tóch in elkaars armen belandden. Maar al sinds zij daarna vertrok naar LA, heeft hij het vermoeden dat ze iets voor hem achterhoudt…

Tot Natasha’s frustratie blijkt al snel dat de tijd niets heeft veranderd aan haar verlangen naar Mack; erger nog, de aantrekkingskracht tussen hen is sterker dan ooit! Maar durft ze haar hart voor de derde keer in de waagschaal te leggen... en daarbij nog véél meer te riskeren?

* In 2023 heruitegeven bij HarperCollins.


Deel en serie Deel 9 - Silver Springs serie
Uitgever en nummer HQN Roman 323
Titel Hartverwarmende kerst
Oorspronkelijke titel Keep me warm at Christmas

Korte omschrijving

Het was nooit eerder zo warm tijdens de kerstdagen...

Hollywood-starlet Tia Beckett weet uit ervaring dat je leven van het ene op het andere moment compleet kan veranderen. Haar carrière zat in de lift, totdat ze betrokken raakte bij een ernstig ongeluk, met een litteken in haar gezicht als gevolg. In de overtuiging dat haar dromen om een echte ster te worden voorbij zijn, besluit ze de rust op te zoeken in het afgelegen landhuis van haar producer. Maar dan blijkt daar nog een gast te verblijven tijdens de feestdagen. En deze Seth is helaas zo knap, dat het onmogelijk is hem te negeren!

Kunstenaar Seth Turner heeft genoeg redenen om mensen op afstand te houden. Ook al is hij gelukkig met zijn baan als kunstdocent aan de New Horizons Boys Ranch, hij is diep getekend door het verlies van zijn vrouw slechts een paar jaar na hun huwelijk. Toch voelt hij zich onverwacht aangetrokken tot de mooie Tia. Misschien dat zij zijn bevroren hart met haar warmte kan ontdooien. Daar is immers geen beter moment voor dan met kerst!


Nog niet vertaalde delen van de Silver Springs serie:

Deel 7.5 - Home for the holidays (kort verhaal)Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 0.5 - Whiskey Creek serie
Uitgever en nummer Harlequin Kerstspecial 110 (2de verhaal)
Titel 4 sprankelende verhalen - Verbonden harten
Oorspronkelijke titel When we touch

Korte omschrijving

 

Drie jaar geleden liet Kyle, Olivia's vriendje, zijn oog op haar zus vallen. Dat zit Olivia nog steeds dwars, hoewel ze inmiddels gelukkig getrouwd is met Kyles stiefbroer, de stoere Brandon. Zullen de zusjes deze Kerstmis eindelijk vrede sluiten?

Dit boek bevat nog 3 andere korte verhalen van andere schrijfsters.

* 'Verbonden harten' verscheen later ook in HQN 258 'Eindeloos geluk', een bundel met 4 korte verhalen van 4 verschillende schrijfsters.


Deel en serie Deel 1 - Whiskey Creek serie
Uitgever en nummer HQN Roman 77
Titel De rol van zijn leven
Oorspronkelijke titel When lightning strikes
Hoofdrolspelers Simon O'Neal & Gail DeMarco

Korte omschrijving

Net nu het pr-bedrijf van Gail DeMarco succesvol is, gebeurt er iets waardoor ze haar carrière wel kan vergeten. Nadat ze acteur Simon O'Neal - echt meer dan eens! - heeft gewaarschuwd dat hij bezig is zijn reputatie om zeep te helpen met zijn wilde leven, heeft ze hem als klant moeten schrappen. En nu heeft hij er uit wraak voor gezorgd dat ál haar klanten bij haar weglopen.

Uitgeroepen worden tot de meest sexy acteur van Hollywood, roem, geld... Het doet Simon allemaal niets sinds het enige wat écht belangrijk voor hem is, zijn zoontje, van hem is afgenomen. Om de voogdij te kunnen krijgen, moet hij zijn slechte imago kwijtraken, en snel ook. Wat daar goed bij zou passen, is een huwelijk met een keurig meisje. Iemand als Gail! Ze kan hem nu niet luchten of zien, maar misschien kan hij iets verzinnen om haar over te halen...


Deel en serie Deel 2 - Whiskey Creek serie
Uitgever en nummer HQN Roman 87
Titel Kiezen of delen
Oorspronkelijke titel When snow falls
Hoofdrolspelers Dylan Amos & Cheyenne

Korte omschrijving

Haar naam is Cheyenne, maar wie is ze eigenlijk?

Cheyenne is blij dat haar moeder, Anita, jaren geleden na vele omzwervingen heeft besloten in Whiskey Creek te blijven. Ze voelt zich thuis in het plaatsje en heeft er intussen veel vrienden. Vrienden die haar en haar zus bijstaan nu hun moeder ernstig ziek is.

Toch is er iets wat haar verontrust. Ze droomt vaak over een knappe, blonde vrouw die haar als een moeder verzorgt, en die in niets lijkt op Anita. Wie is deze vrouw? Heeft ze haar verzonnen, of is er in het verleden iets gebeurd wat voor haar verborgen wordt gehouden?

Haar leven wordt nog verwarrender als ze onverwacht wordt aangesproken door Dylan Amos. Cheyenne is al lange tijd stiekem verliefd op Joe - een knappe, rustige en betrouwbare man - en hij heeft haar eindelijk mee uit gevraagd. Dylan heeft een slechte reputatie – hij is echt zo'n man bij wie je ver uit de buurt blijft. Ze begrijpt dan ook niet dat ze na dat gesprek steeds aan hem moet denken...


Deel en serie Deel 3 - Whiskey Creek serie
Uitgever en nummer HQN Roman 99
Titel Eindelijk zomer
Oorspronkelijke titel When summer comes
Hoofdrolspelers Levi McCloud & Callie Vanetta

Korte omschrijving

Als er midden in de nacht een onbekende man op haar deur klopt, aarzelt Callie Vanetta niet - ze belt de politie. Als die arriveert, lijkt de man verdwenen, maar als ze weer alleen is, treft ze hem aan in haar badkamer. Hij is gewond en heeft dringend hulp nodig.

Callie besluit hem onderdak te bieden, zodat hij weer op krachten kan komen. Het idee dat ze zichzelf daarmee in gevaar kan brengen, zet ze van zich af. Ze heeft toch weinig te verliezen: als er niet snel een donorlever voor haar beschikbaar komt, zal ze sterven. Dus waarom zou ze haar laatste zomer niet doorbrengen met een knappe vreemdeling?

Levi McCloud heeft zo zijn eigen geheimen. Een adempauze op Callies boerderij is zeer welkom, maar hij wil haar voor geen goud in de problemen brengen, en dus kan hij maar kort blijven. Als je gastvrouw zo aantrekkelijk en intrigerend is als Callie, is dat echter gemakkelijker gezegd dan gedaan…

* Dit boek werd in 2018 heruitgegeven als HarperCollins uitgave.


Deel en serie Deel 4 - Whiskey Creek serie
Uitgever en nummer HQN Roman 111
Titel Nieuwe dromen
Oorspronkelijke titel Home to Whiskey Creek
Hoofdrolspelers Noah Rackham & Addy Davies

Korte omschrijving

Just Like Mom’s is een begrip in Whiskey Creek. Om haar oma te helpen het restaurant te behouden, keert Addy Davies na vijftien jaar terug naar het stadje, de plek die ooit haar thuis was. Daar loopt ze direct Noah Rackham tegen het lijf, van wie ze als tienermeisje al droomde. Maar Addy heeft een geheim waardoor ze haar gevoelens voor Noah niet toe kan laten.

Noah - populair, knap, succesvol - begrijpt maar niet dat Addy niets met hem te maken wil hebben. Hij weet dan ook niet dat zijn aanwezigheid herinneringen bij haar oproept die ze het liefst zou vergeten. Wat hij wel weet, is dat hij eindelijk een vrouw heeft ontmoet aan wie hij zijn hart zou kunnen verliezen.

Maar Addy’s terugkeer blijkt nogal wat opschudding te hebben veroorzaakt in het eens zo harmonieuze stadje, en door de verdeeldheid die ontstaat, komt ze lijnrecht tegenover Noah te staan. Toch kan ze haar geheim niet prijsgeven. Niet zonder een nóg duisterder geheim aan het licht te brengen...

* Dit boek werd in 2021 heruitgegeven als HarperCollins uitgave.


Deel en serie Deel 5 - Whiskey Creek serie
Uitgever en nummer HQN Roman 114
Titel Kerstmis in Whiskey Creek
Oorspronkelijke titel Take me home for Christmas
Hoofdrolspelers Ted Dixon & Sophia DeBussi

Korte omschrijving

Iedereen in Whiskey Creek herinnert zich Sophia DeBussi als een verwend, vervelend tienermeisje. Ook Ted Dixon heeft geen goed woord voor haar over, sinds ze jaren geleden zijn hart brak en trouwde met de poenerige Skip. Ook al is ze nog steeds de mooiste vrouw die hij kent...

Dan blijkt dat Skip de bewoners van het stadje voor miljoenen heeft opgelicht, en dat hij is omgekomen in een poging te ontsnappen aan de FBI. Sophia, die nooit iets heeft geweten van de praktijken van haar man, blijft berooid achter. Hoewel Ted liever niet te veel bij haar betrokken raakt, kan hij het niet aanzien dat iedereen zich tegen haar keert. Na lang twijfelen biedt hij haar een baantje als huishoudster aan.

Maar met de verleidelijke Sophia continu om zich heen, lukt het hem helemaal niet meer om haar uit zijn gedachten te krijgen. Bovendien lijkt ze oprecht veranderd: ze is zachter en liever, wat haar alleen maar nog onweerstaanbaarder maakt. Het liefst zou hij alles vergeven en vergeten - en wat is daar een betere tijd voor dan kerst?


Deel en serie Deel 6 - Whiskey Creek serie
Uitgever en nummer HQN Roman 132
Titel Thuis in zijn armen
Oorspronkelijke titel Come home to me
Hoofdrolspelers Aaron Amos & Presley Christensen

Korte omschrijving

 

Na een reeks dramatische gebeurtenissen heeft Presley Christensen het plaatsje Whiskey Creek halsoverkop verlaten. Twee jaar later wil ze er dolgraag weer gaan wonen, samen met haar zoontje, Wyatt. Ze is van plan om er een massagesalon te openen en yogacursussen te gaan geven. Bovendien woont ze dan weer dicht bij haar enige familielid, haar zusje Cheyenne.

Het enige probleem is dat Aaron Amos, de man die Presley twee jaar geleden aan de dijk zette, er ook nog steeds woont. Haar zus heeft haar echter verteld dat hij binnenkort gaat verhuizen. Dat zou mooi zijn, denkt ze. Want telkens als ze hem ziet, gaat haar hart als een dolle tekeer. Wat doet die man toch nog steeds met haar, na alles wat er is gebeurd?

Toch is het van het grootste belang dat ze niet opnieuw in zijn armen belandt. Ze is namelijk als de dood dat hij haar grote geheim ontdekt!

* In 2022 werd dit boek heruitgegeven bij HarperCollins met als titel 'Een zonnige lente'.


Deel en serie Deel 7 - Whiskey Creek serie
Uitgever en nummer HQN Roman 146
Titel Samen onder de kerstboom
Oorspronkelijke titel The heart of Christmas
Hoofdrolspelers Brent Taylor & Eve Harmon

Korte omschrijving

Krijgt ze eindelijk haar ultieme kerstsprookje?

Eve Harmon was altijd dol op kerst, maar dit jaar wordt ze alleen maar herinnerd aan alles wat ze niet heeft. Bijna al haar vrienden zijn getrouwd, en dat wil zij ook. Liefde. Een man en kinderen. De B&B die ze runt, en zelfs Whiskey Creek, waar ze is geboren en getogen, lijken plotseling... benauwend.

Er is niemand in de wijde omgeving die zelfs maar een beetje in aanmerking komt voor de rol van echtgenoot. Totdat er een knappe onbekende man in het stadje verschijnt. Eve voelt zich meteen tot deze Brent Taylor aangetrokken, en dat lijkt wederzijds. Alleen zou zijn mysterieuze, duistere verleden hun geluk nog wel eens in de weg kunnen staan. En net nu ze durfde te hopen op de beste Kerstmis ooit!


Deel en serie Deel 8 - Whiskey Creek serie
Uitgever en nummer HQN Roman 161
Titel Beter dan ooit
Oorspronkelijke titel This heart of mine
Hoofdrolspelers Riley Stinson & Phoenix

Korte omschrijving

Eerste liefde, tweede kans?

Als dochter van een moeder met een verzamelstoornis heeft Phoenix het niet makkelijk. Als ze op de middelbare school verkering krijgt met de knappe, populaire Riley Stinson, heeft ze eindelijk het gevoel dat ze ergens trots op kan zijn. Haar grootste angst is om hem te verliezen, helemaal wanneer ze ontdekt dat ze zwanger is. Maar dan maakt hij hun verkering uit. Haar wereld stort in, en dan wordt ze er tot overmaat van ramp van beschuldigd dat ze zijn nieuwe vriendin heeft aangereden. Helaas kan ze haar onschuld niet bewijzen...

Nu is Phoenix na jaren terug in Whiskey Creek. Hoewel Riley niet staat te springen om haar in zijn leven toe te laten, vindt hij dat ze de kans verdient om haar zoon te leren kennen. Al snel beseft hij dat het onzekere meisje van vroeger is uitgegroeid tot een sterke - en erg aantrekkelijke! - vrouw. Maar durft hij na alles wat er is gebeurd wel te geloven in een toekomst met haar?


Deel en serie Deel 9 - Whiskey Creek serie
Uitgever en nummer HQN Roman 176
Titel Rozen in de sneeuw
Oorspronkelijke titel A winter wedding
Hoofdrolspelers Kyle Houseman & Lourdes Bennett

Korte omschrijving

Hartje winter lijkt het opeens al lente...

Zijn jeugdliefde, Olivia, trouwde met een ander, en zijn huwelijk met haar jaloerse zus werd een ramp. Sindsdien is Kyle Houseman genezen van de liefde. Lourdes Bennett, die zijn vakantiehuis huurt voor de winter, is dan wel beroemd, leuk én bloedmooi, maar is dat niet juist een heel gevaarlijke combinatie? Het lijkt hem dan ook beter om uit de buurt te blijven van de countryzangeres. Helaas gooit een kapotte verwarming roet in het eten...

Als er iets is waarvoor Lourdes niet naar Whiskey Creek is gekomen, is het een man. Ze wil in alle rust werken aan haar comeback, want haar carrière zit, net zoals haar relatie, in een dal. In een ijskoud huis gaat dat niet, wat ook echt de enige reden is dat ze Kyles aanbod aanneemt om bij hem te logeren. Alleen, die onverwachte kus!


Deel en serie Deel 10 - Whiskey Creek serie
Uitgever en nummer HQN Roman 184
Titel Het ideale plaatje
Oorspronkelijke titel Discovering you
Hoofdrolspelers Rod Amos & India Sommers

Korte omschrijving

Ze kan maar beter ver uit de buurt blijven van deze bad boy!

India Sommers had het ooit allemaal: het ideale gezin en het ideale huis in de ideale buurt - totdat een ex-vriend haar man neerschoot. Hoe moet het nu verder met haar en hun dochtertje? En hoe zal ze ooit kunnen leven met zo’n immens schuldgevoel? Het komt immers door háár oude leven dat Charlie er niet meer is.

Net nadat India naar Whiskey Creek is verhuisd om opnieuw te beginnen, hoort ze dat haar ex vervroegd vrijkomt. Dat betekent dat hij op zoek zal gaan naar haar! En dat is niet het enige waar ze bang voor is. Ze voelt zich extreem aangetrokken tot haar buurman, de knappe Rod Amos, maar hij is precies het type dat haar in het verleden zoveel last heeft bezorgd... Maar hoe harder ze haar best doet om afstand tot hem te bewaren, hoe meer ze zich realiseert dat deze bad boy wel eens heel goed voor haar zou kunnen zijn!
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Vogelvrij trilogie
Uitgever en nummer Harlequin IBS Thriller 51
Titel Opgeofferd
Oorspronkelijke titel Inside
Hoofdrolspelers Virgil Skinner & Peyton Adams

Korte omschrijving

Zestien jaar lang heeft Virgil Skinner onschuldig vastgezeten. Tussen doorgewinterde criminelen is het echter onmogelijk die onschuld te bewaren, en als hij uiteindelijk - met de hulp van zijn zus - wordt vrijgesproken, heeft hij twee doden op zijn geweten. Om te kunnen overleven was hij wel gedwongen zich aan te sluiten bij een bende en net zo hard te vechten als zijn medegevangenen. Wanneer de overheid hem een voorstel doet, valt er opnieuw weinig voor hem te kiezen. In ruil voor vrijheid en veiligheid, voor hem en zijn zus, moet hij in de Pelican Bay-gevangenis infiltreren om een bendemoord op te lossen.

Peyton Adams zal er alles aan doen om iedereen binnen haar gevangenismuren te beschermen. Ze is dan ook niet blij als een vrijgelaten man zich opnieuw aan gevaar moet blootstellen, want het is bepaald niet ondenkbaar dat hij het met de dood zal bekopen. Ook Peyton heeft echter geen keus: haar meerderen zetten haar voor het blok. Dus kan ze niet meer doen dan Skinner zo goed mogelijk begeleiden. Maar wie kan ze daarbij vertrouwen - en wie niet?


Deel en serie Deel 2 - Vogelvrij trilogie
Uitgever en nummer Harlequin IBS Thriller 54
Titel Opgejaagd
Oorspronkelijke titel In seconds
Hoofdrolspelers Myles King & Vivian Stewart/Lauren Hodges

Korte omschrijving

Een brute moord op een makelaar, Pat Stueben, doet het plaatsje Pineview schudden op zijn grondvesten. Sheriff Myles King is belast met het onderzoek naar de moord. Wie zou een vriendelijke man als Pat op een dergelijke wijze willen afslachten? Loopt er een psychopaat rond in het altijd zo rustige plaatsje? Heeft Pats dood wellicht te maken met een inwoonster van Pineview die al vijftien jaar wordt vermist, of moet Myles dichter bij huis op zoek naar antwoorden - namelijk bij zijn mysterieuze buurvrouw Vivian Stewart?

Als het aan Vivian Stewart - of Lauren Hodges, zoals ze eigenlijk heet - ligt, blijft de sheriff ver bij haar uit de buurt. Het is van het grootste belang dat hij niets te weten komt over haar verleden, want anders loopt iedereen van wie ze houdt gevaar. Niemand mag weten dat ze al jaren op de vlucht is voor de gewelddadige bende The Crew, zelfs niet nu het er sterk op lijkt dat de bendeleden haar in Pineview hebben weten te vinden. Deze confrontatie moet ze in haar eentje aangaan. Zelfs als dat betekent dat ze het met de dood zal moeten bekopen...


Deel en serie Deel 3 - Vogelvrij trilogie
Uitgever en nummer Harlequin IBS Thriller 56
Titel Opgegeven
Oorspronkelijke titel In close
Hoofdrolspelers Isaac Morgan & Claire

Korte omschrijving

Iedereen denkt dat Alana er vijftien jaar geleden vandoor is gegaan met een minnaar, maar Claire kan niet geloven dat haar moeder haar zomaar in de steek zou laten. Dus gaat ze alsnog op zoek naar antwoorden. De inwoners van het plaatsje Pineview zijn niet blij met haar gewroet in het verleden, en ook haar familie wil liever dat ze de zaak laat rusten.

Eén persoon is bereid haar te helpen: Isaac Morgan, met wie ze ooit een relatie had. Hoewel ze vreest dat samenwerken met hem niet gemakkelijk zal zijn, weet ze zeker dat ze hem kan vertrouwen. En dat is belangrijk, want ze vinden steeds meer aanwijzingen dat Alana's verdwijning niet vrijwillig is geweest. Het vermoeden rijst dat iemand in Pineview erbij betrokken was, maar wie? Was het een van de buren, een vriendin, of zelfs een familielid?

Net als Claire zich afvraagt of ze ten onrechte iedereen van zich vervreemdt met haar wantrouwen en haar verbeten zoektocht, doet ze een gruwelijke ontdekking die erop wijst dat iemand koste wat kost wil voorkomen dat ze de waarheid achterhaalt...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Undercover trilogie
Uitgever en nummer Harlequin IBS Thriller 40
Titel Bloedoffer*
Oorspronkelijke titel White heat
Hoofdrolspelers Nate Ferrentino & Rachel Jessop

Korte omschrijving

Ethan Wycliff - zelfbenoemd profeet en sekteleider - heeft het charisma van een verlicht man, maar is allesbehalve een heilige. Een afvallig sektelid dat openlijk kritiek heeft op `de Verhevene', ontsnapt tenauwernood aan een steniging. Er gaan geruchten dat hij zijn volgelingen uitbuit en vrouwelijke leden van zijn sekte misbruikt.

Undercoveragenten Nate Ferrentino en Rachel Jessop krijgen opdracht om - zogenaamd als echtpaar - de sekte te infiltreren. Hun doel: genoeg bewijs verzamelen om Ethan achter slot en grendel te kunnen zetten. Het lukt ze de sekte binnen te dringen, en Ethan ontvangt hen met open armen. Alles lijkt volgens plan te verlopen, tot de Verhevene Rachel uitkiest als zijn nieuwste bruid, en ze geofferd zal worden op het altaar van liefde.

Nate beseft dat zijn partner in groot gevaar verkeert, maar ook dat Ethan koste wat het kost gestopt moet worden. Hij staat voor een onmogelijk dilemma: redt hij de missie, of Rachels leven?

* 'Bloedoffer' werd in 2019 ook uitgegeven als Bookazine 2019-13.


Deel en serie Deel 2 - Undercover trilogie
Uitgever en nummer Harlequin IBS Thriller 42
Titel Bloedgeld
Oorspronkelijke titel Body heat
Hoofdrolspelers Roderick Guerrero & Sophia St. Clair

Korte omschrijving

Twaalf mensen zijn in koelen bloede neergeschoten en achtergelaten in de woestijn van Arizona. Het is aan Sophia St. Claire om uit te vinden wie de dader is, want zij is de nieuwe commissaris van Bordertown en ze weet niet waar ze moet beginnen.

Ze krijgt hulp van Roderick Guerrero. Hij heeft zijn werkzaamheden bij Department 6 tijdelijk neergelegd om haar te assisteren bij het onderzoek, en wat Sophia betreft is dat slecht nieuws. Misschien heeft hij zijn leven gebeterd. En misschien is hij goed in zijn vak. Maar omdat hij de onechte zoon van een rijke rancher uit de buurt is, is zijn verleden nogal beladen. En het feit dat zijzelf deel uitmaakt van dat verleden, maakt het er niet gemakkelijker op.

Ze worden aan alle kanten tegengewerkt, en al snel merkt Sophia dat er krachten spelen waar ze geen grip op heeft. Als de dader dan ook nog dingen over haar blijkt te weten die hij niet kan weten, is plotseling haar eigen leven in gevaar...


Deel en serie Deel 3 - Undercover trilogie
Uitgever en nummer Harlequin IBS Thriller 44
Titel Bloednacht
Oorspronkelijke titel Killer heat
Hoofdrolspelers ? & Francesca Moretti

Korte omschrijving

Op zoek naar de verdwenen zus van een cliënte, doet privédetective Francesca Moretti een lugubere ontdekking. Verscholen tussen autowrakken in een sloperij ligt een dode vrouw. Als de eigenaar van het terrein opduikt en haar met een knuppel bedreigt, verdedigt ze zich met haar nagels. Tegen de tijd dat de politie arriveert, is het lijk weg en is er niets anders te zien dan een etalagepop. En het bloedende gezicht van Butch, die beweert dat ze hem aanviel toen hij haar op zijn terrein ontdekte.

Niemand gelooft Francesca. Ook niet als er in de directe omgeving een massagraf met stoffelijke resten van zeven jonge vrouwen gevonden wordt, en zij een verband legt tussen deze moorden en de verdwenen vrouw op de sloperij. Tegengewerkt door de politie, die elk bewijs dat zij tegen Butch vindt van tafel veegt, bijt ze zich vast in de zaak. Want als zíj de rode draad niet vindt, zullen er meer slachtoffers vallen. Daarbij maakt ze echter een fatale inschattingsfout, waardoor ze rechtstreeks in de armen loopt van iemand die een diepe wrok tegen haar koestert...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - De laatste linie
Uitgever en nummer Harlequin IBS Thriller 6 & IBS Thriller 115
Titel Noodlottig spel
Oorspronkelijke titel Trust me
Hoofdrolspelers David Willis & Skye Kellerman

Korte omschrijving

Haar ergste nachtmerrie wordt waarheid...

Skye Kellerman wordt in haar eigen bed aangevallen door een verkrachter met een mes. Wonder boven wonder weet ze de aanval af te weren, en haar belager, tandarts Oliver Burke, verdwijnt door haar getuigenis achter de tralies. Na deze traumatische ervaring richt Skye met twee vriendinnen De Laatste Linie op, een organisatie die zich inzet voor slachtoffers van geweld.

Nu, vier jaar later, heeft rechercheur David Willis slecht nieuws voor Skye: Oliver Burke wordt vervroegd vrijgelaten. David beschouwt hem nog steeds als zeer gevaarlijk en verdenkt hem van minstens twee onopgeloste moorden. Skye maakt zich geen illusies. Ze weet heel goed dat Burke haar niet is vergeten, en dat hij koste wat het kost wraak wil nemen op de vrouw die zijn reputatie heeft verwoest. Maar deze keer is ze voorbereid, en ze is niet van plan lijdzaam af te wachten...


Deel en serie Deel 2 - De laatste linie
Uitgever en nummer Harlequin IBS Thriller 8
Titel Riskant spel
Oorspronkelijke titel Stop me
Hoofdrolspelers Romain Fornier & Jasmine Stratford

Korte omschrijving

Zestien jaar heeft Jasmine Stratford naar haar ontvoerde zusje gezocht, en inmiddels heeft ze de moed opgegeven. Dan wordt er op het kantoor van De Laatste Linie een pakketje afgeleverd, met daarin een armbandje dat Jasmine ooit voor Kimberly's verjaardag maakte. In het pakketje zit ook een briefje met een korte mededeling: houd me tegen. De woorden zijn met bloed geschreven.

De enige aanwijzing is het poststempel: New Orleans. Jasmine besluit om onmiddellijk naar die stad af te reizen. Haar hernieuwde jacht op de ontvoerder brengt haar op het pad van Romain Fornier, een man die berucht en beroemd is geworden omdat hij de moordenaar van zijn dochtertje heeft omgebracht.

Romain zit niet bepaald te wachten op iemand die zijn verleden oprakelt, maar Jasmine weet hem ervan te overtuigen dat de zaken van haar zusje en zijn dochter verband met elkaar houden. Dat betekent dat de moordenaar nog leeft, en dat hij elk moment opnieuw kan toeslaan...


Deel en serie Deel 3 - De laatste linie
Uitgever en nummer Harlequin IBS Thriller 10
Titel Fataal spel
Oorspronkelijke titel Watch me
Hoofdrolspelers Cain Granger & Sheridan Kohl

Korte omschrijving

Het is nu twaalf jaar geleden dat Sheridan Kohl het slachtoffer was van een schietpartij in haar oude woonplaats Whiterock. Bij die schietpartij, waarvan de dader nooit werd opgespoord, raakte zijzelf zwaargewond en kwam haar schoolvriend Jason om het leven. Hoewel ze elders een nieuw leven heeft opgebouwd en zich met hart en ziel inzet voor De Laatste Linie, heeft ze de gebeurtenissen van die fatale dag nooit echt achter zich kunnen laten.

Dan wordt het moordwapen gevonden en besluit Sheridan naar Whiterock terug te keren om te proberen de zaak alsnog op te lossen. Het is een beslissing die haar duur komt te staan, want kort nadat ze is gearriveerd wordt ze ontvoerd, mishandeld en voor dood in een bos achtergelaten. Het is aan Cain Granger, de stiefbroer van Jason, te danken dat ze deze tweede aanslag overleeft - door zijn komst slaat de dader op de vlucht. Toch heeft ze moeite om hem te vertrouwen: het wapen is in zíjn blokhut gevonden, en dat zou kunnen betekenen dat hij iets met de aanslagen te maken heeft...


Deel en serie Deel 4 - De laatste linie
Uitgever en nummer Harlequin IBS Thriller 28
Titel Ideale buren
Oorspronkelijke titel The perfect couple
Hoofdrolspelers Jonathan Stivers & Zoe Duncan

Korte omschrijving

Het is een prachtige, zonnige dag in mei, en Samantha Duncan ligt zich te pletter te vervelen bij het zwembad in haar achtertuin. Haar moeder, Zoe, is op haar werk; van haar neurotische aanstaande stiefvader mag ze nergens aankomen, en omdat ze de ziekte van Pfeiffer heeft, is ze gedwongen thuis te blijven van school. Ze is dan ook blij als ze de buurvrouw hoort thuiskomen. Misschien heeft Tiffany wel tijd om even met haar te kletsen.

Privédetective Jonathan Stivers van De Laatste Linie wordt gevraagd om Zoe Duncan te helpen bij het opsporen van haar verdwenen dochter. Omdat niemand iets heeft gezien of gehoord en er geen enkel spoor is, is hij ervan overtuigd dat Sam door iemand uit haar naaste omgeving is ontvoerd. Maar zelfs hij weet niet hoe dichtbij Sam is, tot hij begint te vermoeden dat de keurige buren misschien niet zo netjes zijn als ze doen voorkomen...


Deel en serie Deel 5 - De laatste linie
Uitgever en nummer Harlequin IBS Thriller 30
Titel De volmaakte leugen
Oorspronkelijke titel The perfect liar
Hoofdrolspelers Luke Trussel & Ava Bixby

Korte omschrijving

Dit kan niet waar zijn, denkt legerpiloot Luke Trussel als hij beschuldigd wordt van verkrachting. Zijn collega Kalyna Harter zat al maanden achter hem aan, en hij hoefde haar beslist niet te dwingen. Maar haar blauwe plekken en het DNA dat bij haar is gevonden, vertellen een ander verhaal. Een verhaal dat de rechter zonder meer zal geloven.

Ook Ava Bixby, de slachtofferadvocate tot wie Kalyna zich wendt, is onder de indruk. Ze belooft alles in het werk te stellen om Luke achter slot en grendel te krijgen. Naarmate haar onderzoek vordert, wordt echter steeds duidelijker dat haar cliënte een manipulatieve vrouw is met een volkomen verknipte visie op liefde.

Met pijn in haar hart beseft ze dat ze de verkeerde verdedigd heeft en dat ze Luke zou moeten helpen. Maar daarmee begaat ze een fatale fout. Want Kalyna zal nooit toestaan dat iemand in de buurt komt van de man die háár toebehoort - zeker niet een vrouw die haar verraden heeft!


Deel en serie Deel 6 - De laatste linie
Uitgever en nummer Harlequin IBS Thriller 32
Titel De perfecte moord
Oorspronkelijke titel The perfect murder
Hoofdrolspelers Sebastian Costas & Jane Burke

Korte omschrijving

Al een jaar is Sebastian Costas op zoek naar de man die zijn ex-vrouw en zoon heeft vermoord. Hij is ervan overtuigd dat Malcolm Turner, haar tweede echtgenoot, de dader is en dat deze na de moord zijn eigen dood in scène heeft gezet om onder een valse naam een nieuw leven te kunnen beginnen.

Dan krijgt hij op een dag een telefoontje van Jane Burke. Zij werkt bij De Laatste Linie en belt hem over een zaak die ogenschijnlijk niets met de dubbele moord te maken heeft, maar waarin wel de naam Wesley Boss is opgedoken - de naam waarvan Sebastian weet dat Malcolm die nu gebruikt. Omdat deze ontdekking voor zowel Sebastian als Jane een doorbraak in hun zaak zou kunnen betekenen, besluiten ze samen verder te zoeken.

Malcolm lijkt echter van plan zijn huid duur te verkopen - en daarbij niet op een moord meer of minder te kijken...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Dundee Idaho serie
Uitgever en nummer Harlequin Superroman 321
Titel Meer dan één nacht
Oorspronkelijke titel A baby of her own
Hoofdrolspelers Conner Armstrong & Delaney Lawson

Korte omschrijving

Wat ze mist, kan hij haar geven. Zelfs zonder het te weten... Groots en meeslepend hoeft het leven voor de dertigjarige Delaney Lawson niet te zijn, maar er is één ding waar ze meer naar verlangt dan wat dan ook: een eigen kind. De juiste man lijkt zich echter niet aan te dienen. Op een avond laat ze zich meeslepen door haar vriendin om een man te zoeken die haar wens in vervulling kan laten gaan.

De knappe Conner Armstrong lijkt perfect - voor één nacht. Als ze na een fantastische nacht beseft wat ze heeft gedaan, vlucht ze in paniek weg, vastbesloten hem nooit meer te zien. Maar al gauw blijkt ze inderdaad zwanger te zijn, en een grote ranch in de omgeving van Dundee krijgt een nieuwe baas die voor Delaney allesbehalve een onbekende is..


Deel en serie Deel 2 - Dundee Idaho serie
Uitgever en nummer Harlequin Superroman 327
Titel Misleidende kussen
Oorspronkelijke titel A husband of her own
Hoofdrolspelers Josh Hill & Rebecca Wells

Korte omschrijving

Gezworen vijanden zijn het : Rebecca Wells en Josh Hill. Sinds hij vierentwintig jaar geleden tegenover haar is komen wonen, maken ze elkaar het leven zuur. Al die jaren van pesterijen en streken hebben Rebecca een slechte reputatie bezorgd. Josh schijnt daarentegen een onkreukbaar imago te hebben. Sterker nog, hij is iedereens lievelingetje - in het bijzonder van haar vader, die hem ziet als de zoon die hij altijd had willen hebben.

Rebecca wil graag van haar slechte imago af, en het lijkt haar ook een prima idee om de strijdbijl eens te begraven. Maar hoe ze ook probeert, het lukt haar niet om de immer perfecte Josh in haar omgeving te dulden. Of toch? Liggen liefde en haat dichterbij dan ze zelf wil toegeven ?


Deel en serie Deel 3 - Dundee Idaho serie
Uitgever en nummer Harlequin Superroman 331
Titel Een ware vriend
Oorspronkelijke titel A family of her own
Hoofdrolspelers Booker Robinson & Katie Rogers

Korte omschrijving

Berooid, gedesillusioneerd en vijf maanden zwanger keert Katie Rogers terug naar Dundee. Ooit had ze een heftige relatie met ex-crimineel Booker Robinson, die ondanks zijn gebeterde leven nog steeds geen hoge ogen gooit bij de inwoners van het conservatieve stadje. Onder druk van de omgeving heeft Katie hem toen afgewezen om met een ander naar San Francisco te vertrekken.

Die ander blijkt echter een junk en rokkenjager te zijn, en uiteindelijk verlaat Katie ook hem. Wanneer ze echter aanklopt bij haar ouders, wijzen die haar genadeloos af: een ongetrouwde zwangere vrouw past niet in hun strenge moraal. Booker is hier getuige van, en hij kan niet anders dan Katie helpen, ook al heeft zij twee jaar geleden zijn hart gebroken...


Deel en serie Deel 4 - Dundee Idaho serie
Uitgever en nummer Harlequin Superroman 335
Titel Terug naar Dundee
Oorspronkelijke titel A home of her own
Hoofdrolspelers Mike Hill & Lucky Caldwell

Korte omschrijving

Lucky Caldwell is tien jaar oud als haar moeder met de veel oudere, schatrijke Morris Caldwell trouwt. Het sprookje duurt niet lang, maar voor Lucky is Morris een liefhebbende vader. Na zijn dood laat hij haar zijn huis na, dat naast de ranch van Mike Hill, Morris’ kleinzoon, ligt. Met het plan het huis op te knappen én haar biologische vader op te sporen – mogelijk één van drie mannen die in haar moeders dagboek staan – keert Lucky terug naar Dundee.

Mike moet niets hebben van de inmiddels volwassen Lucky. Niet alleen hebben zij en haar moeder zijn grootvader vervreemd van de familie, ook heeft Lucky diens huis, dat Mike zo dierbaar is, jarenlang verwaarloosd. Nee, zo'n meid moet maar gauw weer vertrekken!


Deel en serie Deel 5 - Dundee Idaho serie
Uitgever en nummer Harlequin Prelude 8
Titel Schuilen in Dundee
Oorspronkelijke titel Stranger in town
Hoofdrolspelers Gabe Holbrook & Hannah Price

Korte omschrijving

Zij heeft het ongeluk veroorzaakt waardoor footballheld Gabe Holbrook invalide is geraakt. Sindsdien wordt Hannah Price gekweld door schuldgevoel. Hij zegt dat hij haar heeft vergeven, maar is dat ook zo? Gekluisterd aan zijn rolstoel, leeft hij een teruggetrokken bestaan, onbereikbaar voor iedereen. Om hem uit dit isolement te halen, biedt men hem een baan aan als coach van het schoolfootballteam, die hij na enig aarzelen aanneemt.

Doordat een van de teamspelers Hannahs zoon blijkt, komen ze elkaar ongewild weer tegen en merkt hij dat Hannah nog steeds tot alles bereid is om haar schuld in te lossen. Maar verliefd worden op de man wiens leven ze heeft verwoest, hoort daar absoluut niet bij. Dat leidt immers tot een relatie die niet blijvend kan zijn. En ze heeft al een ongelukkig huwelijk achter de rug; het lijkt wel of ze geen geluk in haar leven toe wil laten. Alleen, is Gabe echt wel zo verbitterd als iedereen denkt?


Deel en serie Deel 6 - Dundee Idaho serie
Uitgever en nummer Harlequin Superroman 345
Titel Een andere vrouw
Oorspronkelijke titel Big girls don't cry
Hoofdrolspelers Isaac Russell & Reenie Holbrook

Korte omschrijving

Elf jaar lang heeft Reenie Holbrook gedacht dat ze het perfecte huwelijk had, tot er op een dag een man voor haar deur staat die haar doodleuk mededeelt dat haar man óók met zijn zus getrouwd is. Haar wereld stort in, maar ze moet wel verder,m want tenslotte heeft ze drie dochters om voor te zorgen.

De eerste stap op weg naar een nieuw leven is een baan zoeken, en ze is dan ook dolblij als ze als lerares aan de slag kan op de middelbare school. Maar dan blijkt dat Isaac Russell - de man van de onheilstijding, de broer van die andere vrouw - daar óók les komt geven! Reenie is woedend. Wat maakt het haar uit dat de hele stad met hem wegloopt? Zij wil hem nooit meer zien!


Deel en serie Deel 7 - Dundee Idaho serie
Uitgever en nummer Harlequin Superroman 353
Titel Vanuit het donker
Oorspronkelijke titel The other woman
Hoofdrolspelers Carter Hudson & Liz O'Connell

Korte omschrijving

Liz O'Connell is nog maar net bekomen van een regelrechte nachtmerrie die werkelijkheid werd: haar man bleek er jarenlang nog een gezin op na te hebben gehouden. Inmiddels over die enorme schok heen, richt Liz zich vol goede moed op haar nieuwe zaak en de opvoeding van haar twee kinderen.

Carter Hudson past helemaal niet in dat nieuwe leven. Sterker nog, Liz heeft geen boodschap aan een man die niet schroomt rondweg bot te zijn, waardoor hij haar voortdurend kwetst. Bovendien, hij is veel te veel bezig met een andere vrouw, en Liz heeft nu eenmaal gezworen nooit meer tweede keus te zijn.
Of liggen de zaken niet zo zwart-wit?


Deel en serie Deel 8 - Dundee Idaho serie
Uitgever en nummer Harlequin Superroman 362
Titel Vader in training
Oorspronkelijke titel Coulda be a cowboy
Hoofdrolspelers Tyson Garnier & Dakota Brown

Korte omschrijving

Footballer Tyson Garnier zit tot over zijn oren in de problemen. Niet alleen raakt hij verwikkeld in een publiek schandaal, ook wordt hij opgezadeld met een negen maand oud kind - zijn kind. Maar Tyson vindt zichzelf, met zijn levensstijl, volkomen ongeschikt voor het vaderschap. En hoe moet hij nu zijn carrière weer op de rails krijgen? Wat hij nodig heeft is een kindermeisje voor Braden, besluit hij.

Dakota Brown heeft weinig op met een man die zijn zoon niet wil. Ze heeft het salaris dat Tyson haar biedt echter hard nodig, en het is duidelijk dat Braden háár hard nodig heeft. Wat Tyson en Dakota niet hebben voorzien, is dat ze steeds meer op elkaar aangewezen raken...


Nog niet vertaalde delen van de Dundee Idaho serie:

* deel 8.5 - That Christmas feeling (kort verhaal)Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Stillwater trilogy
Uitgever en nummer Harlequin IBS 179
Titel Begraven verleden
Oorspronkelijke titel Dead silence
Hoofdrolspelers Kennedy Archer & Grace Montgomery

Korte omschrijving

Dertien jaren zijn er verstreken sinds Grace Montgomery uit Stillwater vertrok. Dertien jaren, waarin ze heeft geprobeerd de verschrikkingen uit haar jeugd achter zich te laten. Tevergeefs.

Om het verleden voorgoed te begraven keert ze uiteindelijk terug naar het kleine stadje. Terug naar al die mensen die haar met de nek aankeken. Terug naar de roddels en naar het gefluister achter haar rug. En terug naar de plek van die ene noodlottige nacht, waarin haar stiefvader verdween. Maar vier mensen weten wat er toen is gebeurd: haar moeder, haar broer, haar zus en zijzelf. Anderen hebben echter zo hun vermoedens en zien in haar terugkeer een goede aanleiding om de ware toedracht eindelijk boven tafel te krijgen. Weduwnaar Kennedy Archer is een van hen. Alleen wordt zijn zoektocht naar de waarheid eerder ingegeven door zijn belangstelling voor Grace dan door rechtvaardigheidsgevoel Te laat beseft hij dat diezelfde waarheid allebei hun levens weleens zou hunnen verwoesten...


Deel en serie Deel 2 - Stillwater trilogy
Uitgever en nummer Harlequin IBS 188
Titel De grote stilte
Oorspronkelijke titel Dead giveaway
Hoofdrolspelers Clay Montgomery & Allie McCormick

Korte omschrijving

Het is alweer negentien jaar geleden dat dominee Barker verdween, en niemand weet wat er die noodlottige avond is gebeurd. Toch wijst de beschuldigende vinger van heel Stillwater nog altijd richting Clay Montgomery, die zijn stiefvader zou hebben vermoord en het lijk zou hebben begraven. Alle direct betrokkenen zwijgen als het graf, maar agent Allie McCormick, gespecialiseerd in oude moordzaken, is vast van plan het vastgelopen onderzoek vlot te trekken. Dus bijt ze zich vast in de zaak, niet van plan zich door de roddels in het dorp te laten leiden. Want hoewel ze zeker gelooft dat de trotse, zwijgzame Clay geheimen heeft, vertelt haar intuïtie haar dat hij niet de dader is, wat de mensen ook mogen beweren. Hij is gewoon niet het type van de koelbloedige moordenaar. Dan krijgt ze het bewijs in handen dat de dominee niet de vrome man was waarvoor iedereen hem hield, maar eerder een regelrecht monster. Plotseling is ze er niet meer zo happig op om de waarheid boven tafel te krijgen. Immers, misschien heeft het recht al gezegevierd…


Deel en serie Deel 3 - Stillwater trilogy
Uitgever en nummer Harlequin IBS 191
Titel Verzwegen kwaad
Oorspronkelijke titel Dead right
Hoofdrolspelers Hunter Solozano & Madeleine Barker

Korte omschrijving

Twintig jaar geleden verdween Madeline Barkers vader van de aardbodem, en nog steeds worstelt ze met het verleden. Hoewel het hele dorp haar stiefbroer aanwijst als de moordenaar, is Madeline nog niet eens zo ver dat ze kan accepteren dat haar vader dood is. Maar dan wordt de stationcar van haar vader gevonden; de auto is leeg, op een tas in de kofferbak na, waarin bewijzen worden gevonden van een gruwelijke waarheid.

Om voor eens en altijd een einde te maken aan haar onzekerheid, besluit Madeline - zeer tegen de zin van haar familie én de politie - de beste privédetective in te huren die er in Amerika rondloopt: Hunter Solozano. Aanvankelijk lijkt het een goede zet, maar hoe meer Hunter ontdekt, hoe meer Madeline twijfelt of ze er goed aan heeft gedaan hem in te huren. De detective lijkt namelijk een beerput te openen die niet meer kan worden gesloten. En kennelijk is er nóg iemand in Stillwater die niet blij is met zijn komst. Iemand die er alles voor over heeft Madeline de mond te snoeren. Voorgoed.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Titel Hoop en vertrouwen
Oorspronkelijke titel Sanctuary
Uitgever en nummer Harlequin Superroman 360
Hoofdrolspelers Parker Reynolds & Hope Tanner

Korte omschrijving

Hope Tanner is elf jaar geleden aan de hel ontsnapt, zwanger en alleen, gevlucht uit een mormonen-gemeenschap in Utah. De ontvangst in het geboortecentrum van Lydia Kane was als een warm bad voor haar, en ze legde het lot van haar baby zelfs in Lydia's handen. Een baby die ze nooit mocht vasthouden, maar die sindsdien niet uit haar gedachten verdwenen is.

Nu keert ze noodgedwongen terug met haar zwangere zusje Faith. Waar zouden ze anders heen moeten? Hope verheugt zich op het weerzien met haar oude vrienden, Lydia... en de knappe Parker Reynolds. Maar gek genoeg zijn deze twee helemaal niet zo blij Hope terug te zien. Ze doen ronduit vijandig. Is er soms elf jaar geleden iets gebeurd waarvan zij niets mag weten?


Titel Op weg naar geluk
Oorspronkelijke titel Shooting the moon
Uitgever en nummer Harlequin Superroman 339
Hoofdrolspelers Harley & Lauren Worthington

Korte omschrijving

Stoere motor, leren jack, rebels. Deze man is een probleem - om je vingers bij af te likken.... Al tien jaar zorgt Lauren Worthington voor haar neefje Brandon, de zoon van haar overleden zus Audra. Nu staat ineens Harley, Brandons vader, voor de deur om zijn zoon op te eisen. Dat gaat zomaar niet, denkt Lauren. Ten eerste is hij tien jaar te laat, vindt ze, en bovendien heeft hij een slechte reputatie. Maar al deugt hij niet, dat stoere leren jack staat hem wel erg goed...


Titel Niets te verliezen
Oorspronkelijke titel Taking the heat
Uitgever en nummer Harlequin IBS 139
Hoofdrolspelers Randall Tucker & Gabrielle Hadley

Korte omschrijving

Een vrouw verdwijnt op mysterieuze wijze. Het enige spoor dat ze nalaat zijn bloedspatten in een garage. Uiteindelijk wordt haar man, Randall Tucker, in staat van beschuldiginggesteld en tot levenslang veroordeeld.

Randall is wanhopig. Hij is onschuldig, maar zijn hoger beroep is afgewezen en het ziet ernaar uit dat hij de rest van zijn leven in de gevangenis zal doorbrengen. Zijn achtjarige zoon, ondergebracht bij vrienden, zal moeten opgroeien zonder vader en moeder

Wanneer hij tijdens een transport naar een andere gevangenis de kans krijgt om te ontsnappen, aarzelt hij dan ook geen seconde en gaat ervandoor. Hij moet nu zien te overleven in de znderend hete woestijn van Arizona, op de hielen gezeten door Gabrielle Hadley, een bijzonder knappe gevangenenbewaarder...


Titel Kijk nooit om
Oorspronkelijke titel Every waking moment
Uitgever en nummer Harlequin IBS 124
Hoofdrolspelers Randall Tucker & Gabrielle Hadley

Korte omschrijving

Een nieuwe naam, een nieuwe identiteit; een nieuw leven. Eindelijk is het Emma Wright gelukt te ontsnappen. Ze heeft jarenlang samengeleefd met Manuel, een gewelddadige, sadistische man die haar elke minuut van de dag in de gaten liet houden. Nu is ze, samen met haar vijfjarige zoontje Max, deze hel ontvlucht. Maar Manuel laat zijn vrouw en zoon niet zomaar gaan.

Na de dood van zijn zoontje is Preston Holman alles kwijtgeraakt: zijn baan, zijn vrouw, zijn vrienden; zijn hele leven. Nu heeft hij nog maar één doel: de man die hij verantwoordelijk acht voor de dood van zijn kind. Alleen zijn dorst naar wraak houdt hem op de been.

Hoewel het noodlot deze drie mensen samenbrengt, wil Preston niets weten van Emma en Max. Zelfs niet wanneer het gevaar steeds dichterbij komt.

* Ook uitgegeven bij Mira Books


Titel Vanuit het graf
Oorspronkelijke titel Cold feet
Uitgever en nummer Harlequin IBS 107
Hoofdrolspelers Caleb Trovato & Madison Lieberman

Korte omschrijving

Twaalf jaar lang heeft de Sandpoint Strangler in Seattle zijn gruweldaden kunnen verrichten. In de omgeving van de universiteit zijn elf vrouwen verkracht en gewurgd, allen op dezelfde manier. De hoofdverdachte, Ellis Purcell, heeft nooit bekend. Vóór het onderzoek zo ver komt dat hij gearresteerd kan worden, pleegt hij zelfmoord. De moorden stoppen; de zaak wordt gesloten.

Madison Lieberman, Purcells dochter, zou willen dat ook zij de zaak kon sluiten. De afgelopen jaren zijn een nachtmerrie voor haar geweest, met als gruwelijk dieptepunt de zelfmoord van haar vader, wiens onschuld ze altijd te vuur en te zwaard heeft verdedigd. Dan ontdekt ze iets in de kruipruimte van haar ouderlijk huis wat de nachtmerrie in alle hevigheid doet herleven. Was haar vader dan toch schuldig?

Caleb Trovato - ten tijde van de eerste moorden werkzaam bij de politie van Seattle - is er altijd van overtuigd geweest dat Purcell de seriemoordenaar was, en diens dood verandert daar niets aan. Tot zijn ex-schoonzus wordt vermist. Ze past precies in het slachtofferprofiel van destijds: jong, tenger, woonachtig vlakbij de universiteit... Eén ding is zeker: het onderzoek moet heropend worden. Dus als Madison Lieberman haar koetshuis te huur aanbiedt, ziet Caleb zijn kans schoon.

* Ook uitgegeven bij Mira Books
Andere titels van deze auteur * Hart in een doosje - A mother’s touch (in Harlequin winterspecial 86)
* De avond voor kerst - On a snowy Christmas (in Harelquin kerstspecial 94)

Website brendanovak.com


Home | Boekenkast N |