A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Tasmina Perry werkt voor InStyle Magazine. voordat ze voor bladen als Heat, Glamour en Marie Claire ging schrijven, was ze advocaat. In 2006 verscheen haar debuutroman Daddy's girls. Ze schrijft ook onder de pseudnoniemen JL Butler en Mia James. Alleen van JL Butler is er een boek in het Nederlands vertaald.

Als Tasmina Perry

Titel De glamour code
Oorspronkelijke titel Daddy's girls
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2007 bij Sijthoff
Genre Roman

Korte omschrijving

De vier zussen Serena, Cate, Camilla en Venetia zijn opgegroeid in een wereld waarin alles te koop is - behalve liefde dan. En al helemaal niet de liefde van hun vader. Zijn grootste plezier was het treiteren en afbekken van zijn dochters. Nu is hij dood: gestorven na een val van het dak van zijn landhuis.
Hun high society levens spelen zich af in de glitterwereld van glossy magazines, showbizz en internationaal design: in de roddelpers wordt dan ook meteen gespeculeerd of hun vaders dood wel een ongeluk was. Maar wat er achter gesloten deuren gebeurt, onzichtbaar voor de paparazzi, weten alleen de vier zussen.


Titel Golddiggers
Oorspronkelijke titel Gold diggers
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2008 bij Sijthoff
Genre Roman

Korte omschrijving

Adam Gold is de George Clooney van de zakenwereld - hij is sexy, single en heeft miljoenen op de bank. De ideale man voor drie Londense golddiggers!

Nummer een, Karin, is succesvol als badmode-ontwerpster. Ze is de meest geziene vrouw in de jetset van Londen. Adam zou perfect bij haar passen.
De tweede, de jonge Erin, krijgt toevallig de baan als Adams assistent. In zijn wereld van geld en macht verdwijnt haar naïviteit als sneeuw voor de zon.
Ten derde is er Molly, een voormalig fotomodel met een dure drugshobby. Ze ziet Adam als laatste kans om haar glamoureuze levensstijl te kunnen voortzetten.
Drie vrouwen die voor niets terugdeinzen om de man van hun dromen te veroveren.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie</td> Deel 1 - Big Families
Titel De miljoenenjacht
Oorspronkelijke titel Guilty pleasures
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave 2009 bij Sijthoff
Genre Roman

Korte omschrijving

De strijd om de erfenis is losgebarsten...
Als Saul Milford sterft, ontstaat er een felle familiestrijd om de nalatenschap van zijn prestigieuze bedrijf in luxeartikelen.
Cassandra, Sauls nichtje, hoofdredacteur van modeglossy Rive, dacht dat ze alles zou erven. Maar er blijken meer kapers op de kust te zijn...
Bijvoorbeeld haar nichtje Emma, ooit vertrokken naar Amerika. En Roger, Sauls broer, met zijn veeleisende vrouw. Ook Sauls zus Julia, die een duister geheim met zich meedraagt, meldt zich voor de erfenis. En niet te vergeten neef Tom, de playboy met zijn geldverslindende levensstijl.
Het spel om de miljoenen is losgebarsten...


Nog niet vertaalde delen van de Big Families serie:

Deel 2 - Deep blue seaAls J.L. Butler

Titel Obsessie
Oorspronkelijke titel Mine
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 bij HarperCollins
Genre Thriller

Korte omschrijving

Mijn cliënt. Haar man. Mijn minnaar.

Francine Day heeft altijd alles goed gedaan. Ze is een jonge, ambitieuze echtscheidingsadvocate met een indrukwekkende carrière. Nu is ze nog maar één zaak verwijderd van een promotie: de spraakmakende echtscheiding van de succesvolle maar bescheiden bankier Martin Joy. De aantrekkingskracht tussen Francine en haar nieuwe cliënt is vanaf de allereerste ontmoeting onweerstaanbaar. Obsessief.

Ze krijgen een affaire en Francine denkt alles onder controle te hebben. Maar dan verdwijnt Martins vrouw. En Martin is de hoofdverdachte. Francine is nu niet alleen de advocate en minnares van de mogelijke dader, maar ook de laatste die Donna Joy in leven heeft gezien...

Obsessie is een gevoelige en verslavende thriller die je grijpt vanaf de eerste pagina, om je vervolgens niet meer los te laten.

* In 2019 heruitgegeven als IBS Bestseller 166.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website tasminaperry.com


Home | Boekenkast P |