A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Het is en blijft grappig... Over zeer veel schrijfsters kan ik geen enkele informatie vinden en heb ik dus niets te vertellen, maar over deze schrijfster weet ik wel veel, maar is het weer lastig om over te vertellen.

Chasey Porter heeft al zeer veel verhalen geschreven, maar tot nu toe heeft pas één van die verhalen het tot boek gebracht. Haar verhalen spelen zich merendeels af in een fictieve wereld en haar vrouwelijke hoofdpersonen zijn over het algemeen dames die nogal van zich af weten te bijten en haar mannelijke hoofdrollen zijn om je vingers bij af te likken. Humor, romantiek, spanning, erotiek en een goed verhaal is wat u van deze schrijfster kunt verwachten (als ik alle commentaren en beoordelingen over dit boek mag geloven).

Titel De vredestichter
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2004 bij Boekenplan
Genre Historisch

Korte omschrijving

Hun eerste ontmoeting eindigde met bloed.
Hun tweede ontmoeting eindigde met een kus.
Niemand weet hoe hun derde ontmoeting zal eindigen...

Al 400 jaar wordt aan de grenzen van Quitane en Thelane een oorlog uitgevochten. Temidden van het strijdgewoel ontmoeten twee koppige en explosieve mensen elkaar, beiden strijdend voor de andere zijde. Zij is vastbesloten de oorlog te winnen. Hij is vastbesloten vrede te sluiten.

Ze zijn beiden vastbesloten te vechten voor hun overtuiging en... tegen het verlangen naar elkaar.
Andere titels van deze auteur * Een andere wereld (e-boek)
Website N.v.t.


Home | Boekenkast P |