A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Boeken algemeen


De Rotterdamse Conny Regard is de dochter van een Antiliaanse vader en een Nederlandse moeder, ze begon reeds als puber met verhalen schrijven. Ze schrijft chicklit, romantiek en humor mét een vleugje erotiek.

Titel Liefde of leugens
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2007 bij Uitgeverij Westfriesland
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Mariska heeft haar leven perfect op orde: een leuke man, een baan, een mooi huis en leuke vrienden. Dan komt er een brief van een advocatenkantoor. Haar man heeft een kind bij een ander! In paniek verstopt ze de brief. Als haar man Sam bij toeval de brief vindt, wil hij echter het fijne ervan weten. Hij kan zich de vrouw Gabriëlle Faber niet herinneren. Bovendien is hij onvruchtbaar. Wie is deze geheimzinnige vrouw, die beweert een kind van hem te hebben?


Titel Ik huur een man
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2007 bij Uitgeverij Westfriesland
Genre Chiklit

Korte omschrijving

Ruim een halfjaar heeft Jacky niets van Allan gehoord als ze een uitnodiging voor zijn bruiloft krijgt. In een sarcastisch briefje daagt hij haar uit met haar nieuwe vriend te komen. Maar waar haal je binnen een paar weken een leuke, normale vriend vandaan? Dan besluit Jacky een man te huren. Het is toch maar voor een avondje. Maar wat niet de bedoeling was, gebeurt toch: Jacky wordt verliefd op haar nieuwe 'vriend'.


Titel Dubbelspel
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2012 bij Pamac
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Zoveel toeval bestaat niet... Of toch wel? Sasha Lester weet niet wat haar overkomt als haar zus Anoek na bijna zes jaar plotseling voor haar deur staat. Dolgelukkig dat Anoek eindelijk inziet dat een belachelijke ruzie niet tussen zussen mag komen, laat ze haar binnen.

Maar als ze de reden van haar komst hoort, weet Sasha dat haar zus na al die jaren geen steek is veranderd. Anoek heeft haar nodig, maar niet op de manier waar Sasha zo op hoopte. Nee, als ze hoort wat Anoek van haar wil, is Sasha met stomheid geslagen. Anoek wil dat Sasha haar plaats inneemt en met haar vriend mee naar een belangrijke gala-avond gaat. Ze zijn immers een identieke tweeling, dus wat kan er nu fout gaan?
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Titel Ik ben nog niet klaar met jou
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 bij Zomer & Keuning
Genre Chikclit

Korte omschrijving

What happens in Vegas, changes everything. Na een bliksemhuwelijk met Alex vertrekt Jasmijn door allerlei misverstanden snel weer uit zijn leven. In Parijs ontdekt ze dat ze zwanger is en krijgt een dochtertje. Na een ingrijpende gebeurtenis, laat ze haar baby bij Alex achter en vertrekt naar Amerika. Daar breekt ze door als model en doet haar uiterste best haar verleden te vergeten. Maar als ze Alex na jaren weer ziet, en hij haar om een echtscheiding vraagt, om met een ander te trouwen, beseft Jasmijn dat ze hem en hun dochter terug wil en daar alles voor over heeft!


Titel Gewoon magisch
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 bij Zomer & Keuning
Genre Chicklit

Korte omschrijving

In de nacht van haar drieëntwintigste verjaardag ziet Vlinder in haar droom een man. Meteen weet ze: dit is de liefde van mijn leven. Maar het is moeilijk zoeken naar iemand die je niet kent. Ze heeft geen naam van hem, weet niet waar hij woont. Toch komt ze Quinn op het spoor. Ze ziet hierin een teken dat haar droom klopt en dat ze echt voor elkaar bestemd zijn. Maar Quinn is verloofd met een ander! Het zal Vlinder alles wat ze in zich heeft kosten om hem te overtuigen dat ze bij elkaar horen misschien zelfs een beetje magie.


Titel Ik ook met jou
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij Zomer & Keuning
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Op de vlucht voor een irritante aanbidder ontmoet Angel op de verjaardag van haar broer Tony een bijzonder leuke man. Angel weet alleen niet wie hij is en ook niet dat haar broer er alles aan doet om dat zo te houden. Tot Angel hem opnieuw tegenkomt en ze elkaars ware identiteit ontdekken. Angel zou Angel niet zijn als zij het daarbij liet zitten. Ze besluit hem een lesje te leren... op z’n Italiaans!
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website connyregard.com


Home | Boekenkast G |