A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Emilie Richards' jarenlange ervaring als 'family counselor' heeft haar niet alleen een bewonderenswaardig inzicht gegeven in complexe familieverhoudingen, maar haar ook gevormd tot de sociaal bewogen en betrokken romanschrijfster die ze is. Na in de Verenigde Staten al vele awards te hebben ontvangen, is ze hard op weg de rest van de wereld te veroveren met haar saga's.

Titel Het geheim van Fox River
Oorspronkelijke titel Fox River
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2006 bij Mira Books
Genre Roman

Korte omschrijving

Een geslaagde echtgenoot, een prachtige dochter en succes als schilderes: Julia Warwick heeft alles. Tot ze na een val van een paard opeens haar gezichtsvermogen verliest. De artsen kunnen geen medische oorzaak voor haar blindheid vinden. Is er misschien iets wat ze niet wíl zien?

Christian Carver heeft negen jaar in de gevangenis gezeten, veroordeeld voor een moord die hij niet heeft begaan. Bij zijn vrijlating is zijn verbittering over het feit dat Julia - ooit zijn grote liefde - twijfelde aan zijn onschuld en met een ander trouwde nog even groot. Wanneer hij terugkeert naar Ridge's Race, kan een ontmoeting tussen Julia en hem niet uitblijven.

Voor beiden roept deze confrontatie vele vragen op. Moet Julia aan Christian vertellen dat híj de vader is van haar dochtertje en waarom ze destijds voor een andere man koos? Wie pleegde de moord waarvan Christian werd beschuldigd? Maar vooral: kunnen ze elkaar ooit weer vertrouwen?


Titel Whiskey Island
Oorspronkelijke titel Whiskey Island
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2001 als IBS 51
Genre Roman

Korte omschrijving

 

De geschiedenis van Whiskey Island, ooit een gemeenschap van Ierse immigranten, is even kleurrijk als de bezoekers van de Whiskey Island Saloon, de kroeg van de zusjes Donaghue. En ergens in die geschiedenis schuilt ook het geheim dat het leven van de familie al generaties lang overschaduwt.
Een Moord?
Een gewelddadige overval doet Meg Donaghue besluiten dat het tijd is voor de waarheid. Samen met Niccolo Andreani duikt ze in het verleden - zich niet bewust dat ze daarmee een lawine aan het rollen brengt die alles meesleurt op zijn pad...

* In 2005 heruitgegeven bij Mira Books en in 2008 nogmaals als IBS 190.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Iron Lace
Titel Smeedijzeren tralies
Oorspronkelijke titel Iron lace
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave bij 2004 bij Mira Books
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Achter het sierlijke smeedwerk dat de rijken in New Orleans beschermt, verscholen onder het dunne vernis van haar goede naam, sluimeren geheimen die Aurore Le Danois Gerritsen een leven lang verborgen heeft weten te houden. Geheimen die het bestaan van haar nietsvermoedende familie ingrijpend kunnen veranderen.

Nu ze wordt geconfronteerd met haar eigen sterfelijkheid, voelt ze zich echter verplicht de waarheid aan het licht te brengen die haar al die jaren heeft gekweld.

Er is maar één man aan wie ze haar verhaal wil toevertrouwen: Phillip Benedict. Deze is geïntrigeerd door haar voorstel, maar koestert ook argwaan. Het gebeurt tenslotte niet iedere dag dat de matriarch van een vooraanstaande blanke familie haar levensgeschiedenis op schrift wil laten stellen door een zwarte journalist.

Uiteindelijk stemt hij toe, en algauw, beseffend hij dat hij hiermee het meest controversiële verhaal van zijn leven in handen heeft. Maar niets kan hem voorbereiden op de verstrekkende gevolgen van Aurores schokkende onthullingen...

* In 2006 heruitgegeven als IBS 130.


Deel en serie Deel 2 - Iron Lace
Titel Aurores orkaan
Oorspronkelijke titel Rising tides
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2005 bij Mira Books
Genre Roma,

Korte omschrijving

 

Op Grand Isle zijn negen mensen bijeengekomen voor de lezing van het testament van Aurore Le Danois Gerritsen, matriarch van een van de rijkste en meest vooraanstaande creoolse families van New Orleans. Aurore heeft het zo bepaald: haar testament zal in een periode van vier dagen openbaar worden gemaakt in haar huis op het eiland. Wie vertrekt vóór de vier dagen om zijn, verspeelt alle aanspraak op een legaat. Hoewel een aantal aanwezigen elkaars bloed wel kan drinken en de sfeer om te snijden is, blijft iedereen. Niemand wil per slot van rekening het risico lopen zijn erfdeel te verliezen. Totdat blijkt dat Aurore de gelegenheid heeft aangegrepen om nog één keer met onthutsende geheimen voor de dag te komen. Terwijl een orkaan het eiland nadert, lopen de spanningen op tot een gevaarlijke climax.

* In 2006 heruitgegeven als IBS 134.
Overzicht van de pockets Series

Felice Cristy

  1. Temptation 94 Versluierde hartstocht - Desert shadow (ook als IBS 25)
  2. Temptation 97 Een kus in de schemering - Twilight shadows (ook als IBS 40)

Losse titels

Baccara 30 Bedrieglijke dromen - All those years ago
Baccara 320 De grote finale - Woman without a name
Baccara 331 Ruisende palmen - Mail-order Matty

Baccara Extra 8 A Wilde rozen - One perfect rose
Baccara Extra 115 A Bedrieglijke dromen - All those years ago (is Baccara 30)

Harlequin Moederdagspecial 11 C Moeder in opstand - Labor dispute
Harlequin Kerstspecial 31 B Lief en ondeugend - Naughty or nice
Harlequin Baby special 57 C Toekomst voor drie - A stranger's son
Harlequin Zomerspecial 75 A Lacey's jeugdliefde - That old familiar feeling
Harlequin winterspecial 86 A Wiegelied in de sneeuw - A stranger's son (ook in Harlequin Baby special 57 met als titel Toekomst voor drie)
Harlequin Kerstspecial 106 A Verleid in de sneeuw - Let it snow

Bouquet 1496 Stralende sterren - Sweet homecomingAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website emilierichards.com


Home | Boekenkast R |