A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Emma Rous werkte tot 2016 als dierenarts, daarna werd ze fulltime schrijfster. Ze heeft altijd van verhalen gehouden waarin identiteit onduidelijk is, zoals 'The Talented Mr. Ripley'. Ook wilde ze schrijven over de emotionele band met een plek. Het idee voor haar debuutroman 'De tweeling van Summerbourne' was geboren. 'Het geheim van Raven Hall' is haar tweede roman.

Titel De tweeling van Summerbourne
Oorspronkelijke titel The au pair
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Roman

Korte omschrijving

Seraphine Mayes en haar tweelingbroer zijn geboren en opgegroeid op het Engelse familielandgoed Summerbourne, een schitterend landhuis aan de kust van Norfolk. Vlak na de geboorte vond er een drama plaats: haar moeder stierf en de au pair vluchtte weg. Sef, nu volwassen, rouwt om de recente dood van haar vader. Haar twee broers komen naar Summerbourne om hun vaders spullen op te ruimen. Dan vindt Sef tussen zijn spullen een familiefoto van haar geboortedag. Op de foto kijkt haar moeder, omringd door haar man en jonge zoon, trots in de camera met één baby op schoot.

Wie is het kind en wat is er die dag echt gebeurd? Eén persoon kent de waarheid, als Seraphine haar maar kan vinden.


Titel Het geheim van Raven Hall
Oorspronkelijke titel The perfect guest
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Roman

Korte omschrijving

Sadie Langton krijgt een geheime uitnodiging om mee te doen aan een murder mystery event op het landgoed Raven Hall. Het is wel wat apart, maar ze heeft het geld nodig en als ze het prachtige landhuis ziet, denkt ze dat ze niets te verliezen heeft.

Naarmate de dag overgaat in de nacht, begint Sadie te voelen dat er iets niet klopt aan de glamoureuze gasten die aankomen, en terwijl het feest begint, wordt het huiveringwekkend duidelijk dat er een spelletje wordt gespeeld met iedereen... ook met haar.

Wie zijn haar medegasten en waarom is zij op Raven Hall?
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website N.v.t.


Home | Boekenkast R |