A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Kyra Rutgers is journalist en auteur. Ze werkte o.a. voor de Sanoma-tijdschriften Story en Flair, en sedert 2020 is ze coördinerend eindredacteur bij DPG Media. Ze schreef meerdere aangrijpende romans, zoals het autobiografische ‘Grenzeloze liefde’. Samen met auteur Matthieu Slee schreef ze ‘Verspilde liefde’ en ‘Fabels en flirten’.

Deel en serie Deel 1 - Flamingo serie
Titel Hij is van mij
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij Z & K (e-book)
Genre Feelgoodroman

Korte omschrijving

'Hij is van mij' van Kyra Rutgers gaat over weddingplanner Nova, die op Cyprus woont sinds ze daar haar grote liefde Sandros leerde kennen. Een zeer goede reden om op dit zonnige eiland in de Middellandse Zee haar nieuwe leven op te bouwen. Dan beëindigt Sandros hun relatie. Nova is ten einde raad. Ze wil niet terug naar Nederland. Ze wil terug naar Sandros! Maar dat komt haar duur te staan. 'Hij is van mij' neemt je mee naar wegdroomeiland Cyprus, waar de temperaturen hot zijn en de mannen idem dito. Maar of ze ook te vertrouwen zijn...?


Deel en serie Deel 2 - Flamingo serie
Titel Ik wil je niet kwijt
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij Z & K (e-book)
Genre Feelgoodroman

Korte omschrijving

Liv vertrekt in naar Cyprus om haar wankelende huwelijk te ontvluchten

Soms weet je niet meer echt waarom je ooit voor iemand viel. Dat maken Liv en Dex mee in 'Ik wil je niet kwijt', het tweede deel van de meeslepende Flamingo-serie van Kyra Rutgers. Dex is druk bezig met zijn carrière in de showbizz en Liv wil juist een gezin gaan stichten. Dat matcht niet echt. Sterker nog: het botst steeds meer. Als Liv het niet meer aankan, pakt ze haar spullen en gaat ze naar Cyprus. Daar kan ze helemaal tot rust komen, denkt ze. Wat ze niet beseft, is dat het onmogelijk is om zomaar je problemen de rug toe te keren. Ze zal keuzes moeten maken als ze echt verder wil komen.


Deel en serie Deel 3 - Flamingo serie
Titel Niemand zoals jij
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Z & K (e-book)
Genre Feelgoodroman

Korte omschrijving

In de heerlijke feelgood ‘Niemand zoals jij’ van Kyra Rutgers zoekt Lisa haar jeugdvlam weer op op het tropische Cyprus. Culinair redactrice Lisa is de hoofdpersoon in ‘Niemand zoals jij’ van Kyra Rutgers. Ze woont samen met James, maar hun relatie is niet meer wat die geweest is. Lisa blijft het slechtnieuwsgesprek maar uitstellen, totdat ze op een avond het tv-programma ‘Een nacht met mijn ex’ kijkt. Ze denkt meteen terug aan haar jeugdliefde Sven en ontdekt dat hij naar Cyprus is verhuisd. Ze krijgen weer contact met elkaar en als Lisa eindelijk haar relatie met James heeft verbroken, gaat ze Sven opzoeken. Maar is nog wel zo leuk als ze zich had voorgesteld? En is er nieuw leven te blazen in oude liefde?
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Titel Verspilde liefde
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij Uitgeverij Cupido
Genre Roman

Korte omschrijving

Gezien bij RTL Boulevard en nu al in tweede druk!
Als Roos zes weken voor haar bruiloft in de steek wordt gelaten door haar verloofde is ze verbijsterd en ontroostbaar. De succesvolle reclameman Alex Da Vinci lijkt haar gebroken hart te kunnen helen. Maar Alex is ook de droomman van Roos' hartsvriendin Patricia, een femme fatale die altijd krijgt wat ze wil hebben. En dan is er nog die charmante dokter... Roos raakt verzeild in een wereld vol liefde, list en bedrog. Wie kan ze nog vertrouwen?

* 'Verspilde liefde' schreef ze samen met Matthieu Slee.


Titel Fabels en flirten
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij Uitgeverij Cupido
Genre Roman

Korte omschrijving

Beste vrienden Sam en Sophie zijn het vrijgezellenbestaan beu. In hun Amsterdamse stamcafé 'Fabels' dromen ze van die ene grote liefde. Hoopvol storten ze zich beiden in een relatie en ze lijken de ware te hebben ontmoet. Maar is hun euforie terecht?

* 'Fabels en flirten' schreef ze samen met Matthieu Slee.


Titel Buitenspel gezet
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Z & K
Genre Roman

Korte omschrijving

Ze volgt haar man blindelings, maar heeft hij wel oog voor haar? In ‘Buitenspel gezet’ van Kyra Rutgers verhuist Olivia met haar man, trainer/coach Jay, mee naar Cyprus. Daar raakt ze bevriend met drie voetbalvrouwen. Ogenschijnlijk lijken zij te genieten van de glitter en glamour die hun luxeleven met zich meebrengt, maar Olivia realiseert zich steeds meer dat ze is terechtgekomen in een schijnwereld. Donkere dagen getekend door relatiedrama’s, verboden romances en schandalen breken aan. ‘Buitenspel gezet’ dompelt je onder in een heel andere wereld, met toch voor een groot deel dezelfde sores als de onze.


Titel Grenzeloze liefde
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Z & K
Genre Roman

Korte omschrijving

De roman ‘Grenzeloze liefde’ van Kyra Rutgers is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit haar eigen leven. Het verhaal begint in Blackpool, Engeland, begin jaren negentig. Julia beleeft een intens gelukkige tijd met haar man, de Iraanse zakenman Mohsen, en hun zoontje Omar. Haar nare jeugdjaren met een liefdeloze moeder heeft ze eindelijk achter zich gelaten. Maar dan komt haar schoonfamilie naar Engeland en verandert de idylle in een nachtmerrie. Als Mohsen op een dag samen met Omar verdwijnt, besluit ook Julia tot een drastische aanpak.


Titel Liefde & chocola in Crans-Montana
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Z & K
Genre Kort verhaal

Korte omschrijving

Liefde & chocola in Crans-Montana van Kyra Rutgers is een feelgood over een vrouw die verliefd wordt op de klant in de chocolaterie in Zwitserland, voor lezers die houden van romantieke winterverhalen.

Na haar ontslag bij een makelaarskantoor en een teleurstelling in de liefde, stuit Rosa op een interessante vacature in het prachtige bergdorpje Crans-Montana in Zwitserland. Werken bij een ambachtelijke chocolaterie is een droom voor een echte chocoladeliefhebber als zij! Wanneer ze wordt aangenomen, kan ze haar geluk niet op. Al snel heeft Rosa het helemaal naar haar zin en kan ze de vervelende periode achter zich laten. Maar wie is toch die mysterieuze man, die elke dag bij de chocolaterie dezelfde bestelling doet?
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website N.v.t.


Home | Boekenkast R |