A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Eline De Schepper (1994) is een Vlaamse schrijver van Feelgood verhalen. In 2021 debuteerde ze onder het pseudoniem Eline Hazelaar met haar Feelgood novelle Stracciatella. Met haar hoofd altijd in de wolken droomt ze dagelijks over eindeloos veel verhalen, werelden en heeft ze haar lievelingswoorden als betoverd, lieflijk en La vie en rose.
Na tien jaar bij verhalen wegdromen, ze verzinnen en schrijven verzamelde ze eindelijk genoeg moed om haar verhalen op te sturen. Toen werd ze uitgedaagd om een Feelgood verhaal te schrijven voor Hamley Books. Een uitdaging die ze meteen met beide handen aannam. En omdat Eline haar hart heeft verloren aan Parijs, aan de snoezige straatjes, wiebelende stoeltjes en zoete croissants, kon het ook niet anders dat dit een enorme rol zou gaan spelen in haar eerste debuut bij Hamley books.

Als Eline De Schepper

Titel Coup de Foudre
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Hamley Books
Genre Feelgoodroman

Korte omschrijving

Katie Haver's leventje is eenvoudig, ze werkt in het theehuis in haar dorp, en is best tevreden over haar relatie met Max. Maar is dat georganiseerde leventje wel genoeg? Er is tenslotte een hele wereld om te ontdekken. Een wereld die haar roept. Met een roekeloos en ondoordacht plan, slaat ze haar vleugels uit en neemt een drastische beslissing. Ze verruilt haar slaperige dorp in voor de hippe, bruisende City of Lights.

In het vrolijke gezelschap van haar tweelingzus Stella, stopt ze al haar spaargeld in een sober kaarsenwinkeltje, in het sprookjesachtige Crémieux. Iets wat misschien al op voorhand gedoemd is om te mislukken? Want Parijs is helemaal niet waar ze op gehoopt had. De norse, maar nieuwsgierige buurtbewoners zien haar absoluut niet graag komen. Maar Katie zet alles op alles om zich te bewijzen. Is het enkel de betoverende lichtjesstad waarvoor Katie valt? Of toch eerder voor de charmes van de knappe dokter, na een onverwachte ontmoeting?
Als Eline Hazelaar

Titel Hoe het allemaal begon - Waar zeesterren aanspoelen
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Books & Butterflies als e-book
Genre Kort verhaal

Korte omschrijving

Hoe het allemaal begon bevat vijf kortverhalen met als overkoepelende thema romance en feelgood. Vijf verschillende auteurs schreven elk een verhaal, waardoor je een unieke bundel in handen hebt! Hoe het allemaal begon bevat vijf kortverhalen met als overkoepelende thema romance en feelgood. Vijf verschillende auteurs schreven elk een verhaal, waardoor je een unieke bundel in handen hebt!

Bevat:
- Eline Hazelaar: Waar zeesterren aanspoelen
- Cecile Koops: Liefde en lasagne
- Anne Amy: Ik geef je ons terug
- Nicole Schelling: Voor altijd vastgelegd
- Claudia Vanzegbroeck: Nog slechts één keer


Titel Stracciatella
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Books & Butterflies als e-book
Genre Feelgood

Korte omschrijving

Suzie Marlott is een lieve, mooie en koppige vrouw van zesentwintig, die behoefte heeft aan een nieuwe start. Haar jongere, rebelse zusje Rosie reikt haar dan ook meteen een geweldige oplossing aan: een hevige, maar allesveranderende trektocht door het pittoreske, lieflijke Engeland. Voor Suzie is dat de enige en laatste manier om elders geluk te vinden en te kunnen ontsnappen aan haar voorspelbare leventje en de rompslomp op het advocatenkantoor. Zonder erover na te denken zegt ze dan ook volmondig ja, maar dat is geheel tegen de plannen van haar snobistische vriend Marijn, die haar nog maar pas voorstelde om bij hem in te komen wonen. Maar wat als plotsklaps het platteland er een stuk magischer uitziet door de knappe Engelsman? Kan Suzie haar leven weer doen sprankelen? Want als Suzie een lang en gelukkig wil beleven tussen de ranonkels en fluffy alpacas dan zal ze dat sprookje echt wel zelf moeten waarmaken.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website facebook.com/Elinelinebooks


Home | Boekenkast S |