A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Jette Schröder woont in Culemborg, Nederland. Ze verkocht haar eerste verhaaltjes toen ze nog op de middelbare school zat. Na tien jaar gewerkt te hebben als publiciteitsmedewerker bij een uitgeverij besloot ze haar baan vaarwel te zeggen om voltijds te kunnen schrijven. Na teksten te hebben geschreven voor Sesamstraat, Bobo, SchoolTV,... schreef ze ook diverse kinderboeken. Daarnaast schrijft ze nu ook feelgood-romans voor volwassenen.

Titel Gek van jou!
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Na die laatste mislukte date heeft Lize het hé-lemaal gehad met mannen. Vanaf nu is ze 'happy single'. En dan kan ze ook nog eens aan het werk voor Frappy.nl, hét platform voor vrouwen die geen man nodig hebben om gelukkig te zijn. Komt dat even goed uit!

Dan krijgt ze een tweeweekse retraite naar The Mansion of Love cadeau, waar gastvrouw Marie-Sophie jonge vrouwen op geheel unieke wijze onderwijst in de liefde. Meteen besluit ze dit aan te grijpen om voor Frappy een ontluisterend undercoverstuk te schrijven over haar verblijf. De wereld moet weten wat voor achterhaald en vrouwonvriendelijk instituut die belachelijke Mansion is.

Maar kan Lize wel weerstand bieden aan de toch best wel aanstekelijke romantische lessen van Marie-Sophie? En waarom krijgt ze het steeds zo warm van de knappe kok des huizes?

* Dit boek werd later heruitgegeven als HQN Roman 270.


Titel De happiness goeroe
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 bij HarperCollins
Genre Young Adult

Korte omschrijving

Om een vriendin in nood te helpen, valt Iris tijdens een spectaculair feest in voor een bekend tv-medium. Ze verdiept zich in mantra's, leert een paar spirituele oneliners uit haar hoofd en geeft zichzelf een mooie artiestennaam: Vlinder.
Tot haar eigen verbazing is haar optreden een doorslaand succes. Binnen de kortste keren zijn duizenden meiden in de ban van de mysterieuze, gemaskerde goeroe die de 'Happiness Lifestyle' predikt.
Iris besluit haar dubbelrol nog even te blijven spelen. Ze blogt, vlogt, opent een heuse Happiness Webshop en geeft zelfs online masterclasses als 'Find Your Inner Rainbow' en 'Embrace Your Flaws'.
Ze heeft het zo druk met haar nieuwe carrière dat haar studie en vriendschappen onder druk komen te staan. De terugkerende aanvaringen met haar knappe, maar irritante onderbuurman dragen ook niet echt bij aan haar Happiness. Hoe lang duurt het voor het echt uit de hand loopt?
En is er dan nog wel een weg terug?
Andere titels van deze auteur Jeugdboeken: Losse nummers

Het elfje van Jet
Een kist vol goud
Een draak uit een ei
Roos vliegt weg

Jeugdserie: Lieke

Lieke in de hoofdrol
Lieke redt de dieren
Lieke is verliefd
Lieke viert feest

Jeugdserie: LoveStory

1. Zomerliefde
2. Terug naar school
3. Zoenen met slagroom

Diverse korte verhalen en versjes voor de jeugd.Website jetteschroder.nl


Home | Boekenkast S |