A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Taylor Smith heeft twaalf jaar lang voor de Canadese diplomatieke dienst gewerkt. In deze periode onderhield ze niet alleen contact met verschillende buitenlandse inlichtingendiensten, maar zat ze ook als afgevaardigde in de Verenigde Naties, met internationaal recht als specialisatie. Voor de intriges van haar boeken maakt ze dankbaar gebruik van deze achtergrond.

Titel Sporen
Oorspronkelijke titel Random acts
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2000 bij Harlequin als IBS 39
Genre Thriller

Korte omschrijving

 

De Southland Snatcher, een beruchte kidnapper, heeft al drie keer toegeslagen. Dan blijkt dat hij ook niet terugschrikt voor moord...

FBI agent Laurel Madden heeft het allemaal al eens eerder meegemaakt. De meedogenloosheid van een moordenaar en de bedreigingen aan haar adres. Desondanks raakt deze zaak haar dieper dan ze durft toe te geven...

Journaliste Claire Gillespie reist naar Californië om een reportage te maken over de kidnapper. Ze is echter ook nieuwsgierig naar Laurel Madden, want ze is ervan overtuigd dat die vrouw meer weet over de moord op Michael, Claires minnaar en Laurels man...

Special Agent Daniel Sprague weet niet wie van beide vrouwen hij moet geloven, hoe hij de kidnapper moet ontmaskeren én... hoe hij zich moet wapenen tegen een onweerstaanbare aantrekkingskracht...

* 'Sporen' werd in 2005 heruitgegeven bij Mira Books'.


Titel Dodelijk zwijgen
Oorspronkelijke titel Guilt by silence
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2001 bij Harlequin als IBS 53
Genre Thriller

Korte omschrijving

 

In het drukke verkeer van Wenen raken David Tardiff en zijn dochtertje zeer ernstig gewond bij een auto-ongeluk. Op een verlaten weg in New Mexico vinden vijf vooraanstaande weternschappers de dood in een vuurzee.

Mariah Bolt, Davids echtgenote en werkzaam bij de CIA, blijkt de schakel tussen beide tragedies. Vastbesloten te bewijzen dat geen van beide voorvallen toeval waren, gaat ze op onderzoek uit. Maar al snel beseft ze dat ze niemand kan vertrouwen - de regering niet, haar baas niet en zelfs haar eigen echtgenoot niet. Want nu is zij het doelwit!

* 'Dodelijk zwijgen' werd in 2005 heruitgegeven bij Mira Books.


Titel In alle onschuld
Oorspronkelijke titel The innocents club
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2001 bij Harlequin als IBS 61
Genre Thriller

Korte omschrijving

 

Mariah Bolt heeft het enthousiasme van de fans voor haar vaders literaire werk nooit gedeeld. Voor haar is hij altijd de man geweest die zijn zwangere vrouw en zeven jaar oude dochter in de steek liet om met een andere vrouw naar Europa te gaan.

Wanneer Mariah met haar dochter van een welverdiende vakantie wil gaan genieten, krijgt ze onverwacht een belangrijke opdracht. Ze wordt gevraagd een man over te halen zijn land te verraden - en daarbij zal ze ongetwijfeld oog in oog komen te staan met haar vaders vroegere geliefde.

Plotseling blijkt alles wat Mariah dacht te weten over haar vaders leven en dood, niet te kloppen. Voordat ze de waarheid kan achterhalen, wordt ze door een vriend verraden, wordt een andere vriend vermoord en wordt haar vaders vroegere geliefde dood op het strand aangetroffen.

* In 2006 heruitgegeven bij Mira Books met als titel 'Bloedverraad'.


Titel Dood door schuld
Oorspronkelijke titel Deadly Grace
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2004 bij Mira Books
Genre Thriller

Korte omschrijving

Londen, december 1978. Om gegevens te verzamelen voor een expositie over de Tweede Wereldoorlog brengt Jillian Meade een bezoek aan twee Britse vrouwen. Een paar uur na haar vertrek worden ze allebei dood aangetroffen. Mishandeld, vermoord en achtergelaten in een brandend huis. Minnesota, een maand later. Op een koude winternacht vindt in de uitgestrekte bossen bij Havenwood oorlogsweduwe Grace meade de dood. Mishandeld, vermoord en achtergelaten in een brandend huis. Haar dochter Jillian kan nog maar ternauwernood uit de vuurzee gered worden. Alex Cruz, die op verzoek van de Londense politie naar Minnesota is gereisd om Jillian te horen, treft Havenwood in opschudding over de brute moord op Grace, die er een prominent lid van de gemeenschap was. Jillian zelf blijkt na een op het nippertje verijdelde zelfmoordpoging in het ziekenhuis te zijn opgenomen. Enkele dagen later, wanneer ze onder politiebegeleiding op weg is naar de begrafenis van haar moeder, verdwijnt ze spoorloos. Het enige wat ze achterlaat, is een onthullend dagboek.


Titel Web van leugens
Oorspronkelijke titel Liar's market
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2006 bij Harlequin als IBS 131
Genre Thriller

Korte omschrijving

In Hongkong vindt een vrouw de dood door een duw van haar balkon. In Londen wordt pal voor de Amerikaanse ambassade een jonge toeriste doodgeschoten. In Washington lijkt CIA-medewerker Drum MacNeil van de aardbodem verdwenen.

De informatie die mondjesmaat naar buiten komt, duidt erop dat deze gebeurtenissen niet los van elkaar staan, maar stukjes zijn van een en dezelfde puzzel. De vrouw in Hongkong had een CIA-minnaar, en de vermoorde toeriste leek als twee druppels water op Carrie MacNeil, de vrouw van Drum.

Om MacNeil te vinden slaan de FBI en CIA de handen ineen. Mark Huxley, belast met het onderzoek, komt er al snel achter dat Drums leven van leugens aan elkaar hangt. Twee vragen dringen zich aan hem op: welke rol speelt Carrie in het geheel, en is zij wel zo onschuldig als ze zich voordoet?
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website N.v.t.


Home | Boekenkast S |