A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Rosie Walsh begon haar schrijverscarrière onder het pseudoniem Lucy Robinson. Ze werkte alls theater- en televisiemaker vooraleer ze met een blog begon voor tijdschrift Marie Claire. Deze blog over de hilarische mislukkingen in haar liefdesleven werd zo populair dat ze besloot haar baan op te zeggen, op reis te gaan en onderweg te werken aan haar eerste boek. Momenteel schrijft ze romans onder haar eigen naam.

Als Rosie Walsh

Titel Zeven perfecte dagen
Oorspronkelijke titel The men who didn't call (aka Ghosted)
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 bij Boekerij
Genre Roman

Korte omschrijving

Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart.

Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.

Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning. <-> En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij...


Titel Over Emma
Oorspronkelijke titel The love of my life
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Boekerij
Genre Roman

Korte omschrijving

Emma was er vrij zeker van dat ze nooit zo stom zou zijn om opnieuw verliefd te worden. Maar toen ontmoette ze de 'in memoriam'-schrijver Leo en daar was het dan: alles overstijgende liefde.

Emma was er vrij zeker van dat ze nooit meer verliefd zou worden. Maar toen ontmoette ze Leo en daar was het dan: allesoverstijgende liefde. Binnen een paar maanden waren ze verloofd. Zeven jaar later kwam Ruby, hun dochter, en vervolgens John Keats, hun asielhond. Ze zijn zielsgelukkig in het rommelige huis dat Emma’s oma haar heeft nagelaten.

Leo, die als baby geadopteerd is, voelt zich voor het eerst van zijn leven helemaal thuis. En alles zou perfect zijn – als Emma zou zijn wie ze beweert te zijn.

Als 'Emma' haar echte naam zou zijn.

Leo komt tot de ontdekking dat bepaalde dingen niet helemaal kloppen. Langzaam komt Emma’s oude leven aan het licht, en dreigt alles wat ze zo moeizaam heeft opgebouwd in één keer in te storten. Terwijl de duisterste momenten uit Emma’s verleden naar boven komen, moet ze tegenover Leo bewijzen dat ze nog steeds de vrouw is op wie hij ooit smoorverliefd is geworden.

En ze moet hem vertellen over de liefde van haar andere leven.
Als Lucy Robinson

Titel Het meest fantastische liefdesverhaal aller tijden
Oorspronkelijke titel The greatest love story of all time
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2012 bij Boekerij
Genre Roman

Korte omschrijving

Fran ligt te stinken in haar bed. Ze heeft zich er al bijna drie weken vrijwel non-stop in verschanst, sinds haar buitengewoon knappe en getalenteerde vriendje haar trakteerde op een speciaal verjaardagsetentje, waarbij hij liefdevol haar gezicht in zijn handen nam en vertelde dat hij haar nooit meer wilde zien. Fran heeft een ingewikkelde stalkactie opgezet om te achterhalen waarom hij haar met zo veel ceremonieel heeft gedumpt. Maar hoe dieper ze graaft, hoe stuitender de ontdekkingen zijn die ze doet.
Om alles nog erger te maken zit Fran midden in een carrièrecrisis van epische proporties, heeft ze een moeder wier drinkgewoontes danig uit de hand beginnen te lopen en een kat wiens levensmissie het is om haar van het leven te beroven.

Net als alles niet erger lijkt te kunnen worden, slaan haar vrienden de handen ineen en smeden een plan om Fran te redden. Het plan klinkt als een Heel Erg Slecht Idee. Maar heeft ze eigenlijk nog wel een keus?
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website rosiewalsh.com


Home | Boekenkast W |