A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De Schotse Kirsty Wark is journaliste en tv-presentatrice op BBC, bekend van het programma Newsnight. The legacy of Elizabeth Pringle is haar debuutroman, een meeslepende roman over het alledaagse leven en de geheimen en overeenkomsten die vrouwen onderling verbinden.

Titel De erfenis van Elizabeth
Oorspronkelijke titel The legacy of Elizabeth Pringle
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2004 bij A.W. Bruna Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

De oude, eenzame Elizabeth Pringle is een bekend gezicht op het Schotse eiland Arran. Maar is er iemand die haar echt kent? Wanneer ze sterft blijkt haar testament een verrassing te bevatten. Ze laat haar huis en al haar bezittingen na aan een vrouw die ze nooit ontmoet heeft, maar die ze ruim dertig jaar daarvoor met een kinderwagen langs het huis zag lopen. Het kind uit die kinderwagen, nu een vrouw van 35, besluit uit te zoeken waarom deze vreemde dame haar huis naliet aan haar moeder. Een meeslepende, betoverende roman over liefde en verlangen en de band tussen moeder en dochter.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website N.v.t.


Home | Boekenkast W |