A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Meestal verschijnen er op het forum van deze website beoordelingen over boeken die al op de website staan en dus in mijn bezit zijn. Maar zo heel af en toe wil het gebeuren dat er beoordelingen verschijnen over een boek dat ik niet heb. Dan zit er voor mij uiteraard maar één ding op...

Dit boek van Jane Watt kreeg vele beoordelingen op het forum en wat zo grappig is... of men vindt het boek verschrikkelijk saai of men vindt het boek geweldig mooi. Zeer uiteenlopende meningen dus. Hoe dan ook, wanneer een boek zoveel besproken wordt, dan wordt het hoog tijd hem aan mijn boekenkast en aan deze website toe te voegen.

Over Jane Watt zelf is niet zo veel te vinden op het internet, ze heeft slechts een drietal boeken geschreven, die zich afspelen in het middeleeuwse Wales.
De schrijfster is dan ook geboren in Wales, maar sinds haar huwelijk woont ze in Nieuw-Zeeland.

Titel Vrouwe vanLlyn
Oorspronkelijke titel Kaleidoscope
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2004 bij The house of books
Genre Historische roman

Korte omschrijving

Na jaren van afwezigheid keert een jonge vrouw terug naar Wales om haar echtgenoot aan haar familie voor te stellen. Tijdens een paardrijtocht door het glooiende groene landschap, komt Nell ten val en raakt kort bewusteloos. Na haar ontwaken merkt ze dat ze in een geheel andere wereld is terechtgekomen.

De ruïne uit haar jeugd is veranderd in een prachtig middeleeuws kasteel. Ze draagt een rijk gewaad en wordt overeind geholpen door een bruuske ridder, compleet met zwaard en ondoorgrondelijke grijze ogen.

Hij spreekt haar aan met Elen en beweert met haar getrouwd te zijn...
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website N.v.t.


Home | Boekenkast W |