A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Boeken algemeen


De Amerikaanse Jasinda Wilder publiceerde haar eerste romans zelf, in eigen beheer. Nadat ze succes had en zelfs bestseller auteur werd contacteerden de reguliere uitgeverijen haar. Haar erotische Falling serie is wederom een bestseller.

Deel en serie Deel 1 - The falling serie
Titel Ik verdrink in jou
Oorspronkelijke titel Falling into you
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij Q
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

De zestienjarige Nell Hawthorne heeft verkering met Kyle Calloway, die ze al haar hele leven kent. Als Kyle overlijdt, stort haar wereld in. Op de begrafenis ontmoet ze Kyles oudere broer, Colton. Jaren later komen ze elkaar in New York weer tegen. Colton merkt dat Nell de dood van zijn broer nooit heeft verwerkt. Ze wordt verteerd door angst en schuldgevoelens. Hij beseft dat het geen goed idee is om iets met haar te beginnen, maar het gebeurt toch. Beiden moeten pijn en demonen uit het verleden zien te overwinnen.


Deel en serie Deel 2 - The falling serie
Titel Ik verdrink in ons
Oorspronkelijke titel Falling into us
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij Q
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Jason Dorsey is populair, knap en speelt football. Becca de Rosa stottert, is verlegen, en is een echte studiebol. Hun eerste date begint een beetje ongemakkelijk: Jason had eigenlijk Becca's beste vriendin Nell gevraagd, maar die bleek al verliefd op iemand anders en raadde hem aan om Becca mee te vragen. Ondanks dat vreemde begin blijkt die eerste date het begin van een groot liefdesverhaal. Becca en Jason passen geweldig bij elkaar en worden verliefd. Veel heftige gebeurtenissen testen echter hun relatie. Is hun liefde sterk genoeg om al dit verdriet te overleven?


Deel en serie Deel 3 - The falling serie
Titel Ik verdrink zonder jou
Oorspronkelijke titel Falling under
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij Q
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Oz Hyde is een bad boy. Hij rijdt op een motor, rookt, is roekeloos en heeft een verleden vol problemen. Zijn moeder en hij verhuizen elke paar jaar dus hij heeft nog nooit een echt thuis gehad. Hij heeft dan ook nog nooit een echte betekenisvolle relatie kunnen of willen hebben. Dan ontmoet hij Kylie. Voor Kylie zou hij alles doen. Hij probeert bij haar uit de buurt te blijven, omdat hij vindt dat hij niet goed genoeg is voor haar. Kylie weigert echter om Oz op te geven. Maar kan ze hem nog redden? Of is het al te laat?


Nog niet vertaalde delen van The Falling serie:

Deel 4 - Falling away
Deel 5 - Falling for ColtonAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website jasindawilder.com


Home | Boekenkast W |