Vampierenromans Candlelight

Met deze sneltoetsen ben je met één klik bij het nummer dat je zoekt
en met de 'Vorige-knop" in je browser ben je met één klik hier weer terug.

100  99  98  97  96  95  94  93  92  91  90  89  88  87  86  85  84  83  82  81  80  79  78  77  76 

75  74  73  72  71  70  69  68  67  66  65  64  63  62  61  60  59  58  57  56  55  54  53  52  51 

50  49  48  47  46  45  44  43  42  41  40  39  38  37  36  35  34  33  32  31  30  29  28  27  26 

25  24  23  22  21  20  19  18  17  16  15  14  13  12  11  10  9  8  7  6  5  4  3  2  1 


Begin januari 2016 had er een nieuwsbrief moeten komen met de nieuwe Candlelights en Vampieren. Het bleef heel stil en er kwam niets. Niet zo heel veel later stond er op de website van Candlelight dat ze gestopt zijn. Er is geen bericht rondgestuurd aan de lezeressen en niemand weet op dit moment of en hoe het verder zal gaan. We hopen natuurlijk van harte dat er een uitgever is die door zal willen gaan met Historische romans en de Vampieren. Mochten we iets vernemen dan laten we dat weten via de Nieuwsbrief en/of via de site Romantische Boeken.


Nummer VP55 *
Schrijver Sherrilyn Kenyon
Titel Nachtmerrie!
Oorspronkelijke titel The Dream Hunter
Korte omschrijving

Alleen in andermans dromen kan Arik emoties ervaren. Daarom maakt deze Dream Hunter al duizenden jaren jacht op mensen met prikkelende dromen. Opeens stuit hij tijdens zijn nachtelijke omzwervingen op Megeara Kafieri, een vrouw wier levendige fantasie eindelijk licht brengt in zijn duisternis. Arik sluit dan een pact met de god Hades. Hij mag twee weken op aarde doorbrengen als een sterfelijke, maar moet bij zijn terugkeer naar de Olympus een menselijke ziel meebrengen. Op haar beurt heeft Megeara haar vader op zijn sterfbed beloofd dat ze zal aantonen dat Atlantis echt bestaan heeft. Als ze op een dag een man uit zee redt die als twee druppels water lijkt op de minnaar uit haar dromen, weet ze niet dat deze Arik de geheimen van Atlantis uit de eerste hand kent. En evenmin dat hij haar ziel heeft geclaimd voor eigen gewin. Of beter: eigen genot. Geeft ze zich over aan deze nachtmerrieachtige droomman?


Nummer VP54 *
Schrijver Sandra Hill
Titel Paradijs!
Oorspronkelijke titel Vampire in Paradise
Korte omschrijving

Marisa wil zoveel mogelijk geld verdienen om de levensreddende operatie van haar dochtertje te kunnen betalen. Haar vriendin Inga stelt voor om als serveersters te gaan werken op een… pornoconferentie! Dit exclusieve evenement vindt plaats op een chic tropisch eiland en de verdiensten zijn navenant. Met tegenzin stemt Marisa toe. Toch komt ze, eenmaal op het eiland, al snel in de verleiding om haar gunsten aan een miljardair te schenken. Maar dan ontmoet ze de dokter van het eiland, Sigurd Sigurdsson. Deze V(ampier)engel zit daar tegen zijn zin en probeert zoveel mogelijk demonische vampiers te vernietigen. Dat hij telkens Marisa tegen het aantrekkelijke lijf loopt, vindt Sigurd zeer irritant. Vooral omdat ze ongevoelig is voor zijn pogingen om haar voor een misstap te behoeden. Midden in dit paradijs botsen de twee veelvuldig, maar tegelijkertijd spatten de vonken er ook vanaf!


Nummer VP53 *
Schrijver Sherrilyn Kenyon
Titel Bezield!
Oorspronkelijke titel Dark Side of the Moon
Korte omschrijving

Susan Michaels’ journalistieke carrière is in een neerwaartse spiraal beland. Inmiddels schrijft ze voor een onbeduidende krant in Seattle over moordzuchtige motten en buitenaardse baby’s. Erger kan het niet worden, zo lijkt het… Ze heeft het mis. Want als ze een verhaal over het dierenasiel wil maken, krijgt Susan een warrig betoog over vampiers te horen en voelt ze zich gedwongen om, ondanks haar allergie, een kat te adopteren. Haar huisdier blijkt echter een heuse vormveranderaar te zijn; Were Hunter Ravyn Kontis is half dier, half mens, en in die laatste hoedanigheid bijzonder aantrekkelijk. Maar alvorens Susan haar carrière en liefdeleven kan opkrikken, moet zij Ravyn vertrouwd maken met menselijke passie. Hij heeft immers drie eeuwen lang zonder ziel of mededogen tegen de Daimonen gevochten. Zal het haar lukken tederheid en verlangen in hem op te roepen?


Nummer VP52 *
Schrijver Lynsay Sands
Titel Uitzinnig!
Oorspronkelijke titel The immortal who loved me
Korte omschrijving

Tot voor kort zou Sherry Carne hebben gezworen dat vampiers niet bestaan. Maar dat was voordat afvallige onsterfelijken een bloederige chaos aanrichtten in haar kookwinkel. Als klap op de vuurpijl krijgt ze te horen dat een van de vampiers die jacht op de slechteriken maakt voorbestemd denkt te zijn om haar levenspartner te worden. Haar verstand zegt dat het onmogelijk is, maar haar lichaam reageert enthousiast als ze deze Basileios Argeneau ontmoet… Die moet op zijn beurt nogal wennen aan de niet op haar mondje gevallen Sherry, maar zijn intuïtie en de uitzinnige aantrekkingskracht tussen hen spreken duidelijke taal. Bovendien weet Basil dat hij haar kan redden van het gevaar waarin ze verkeert; mits ze hem vertrouwt, nu en voor altijd…


Nummer VP51 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Vlijmscherp!
Oorspronkelijke titel Crouching tiger, Forbidden vampire
Korte omschrijving

Toen Russell Ryan Hankelburg ontwaakte uit een coma, bleek dat hij een vampier was geworden. Sinds dat moment maakt hij jacht op de vampierlord die hem dat kunstje heeft geflikt. Daarbij werkt hij alleen… tot hij Jia ontmoet. Ook zij heeft sterke wraakgevoelens jegens de schurk in kwestie, die haar ouders heeft vermoord. Praktisch als ze is (en enthousiast over Russells verschijning!) stelt Jia een samenwerkingsverband voor. Aarzelend gaat Russell akkoord, maar hij stelt wel een paar eisen: híj heeft de leiding in hun partnerschap en verliefd worden is uit den boze. Jia is niet gewend aan het opvolgen van bevelen en zet werkelijk óveral vraagtekens bij. Als Russell zijn toevlucht neemt tot een wanhopige kus(!) om haar het zwijgen op te leggen, raakt hij onverwacht in de ban van een ongekend, vlijmscherp verlangen.


Nummer VP50 *
Schrijver Sherrilyn Kenyon
Titel Metamorfose!
Oorspronkelijke titel Unleash the Night
Korte omschrijving

Roofdier eet roofdier, zo gaat het eraan toe bij de Were Hunters, elke dag ligt het gevaar op de loer. Als je leven je lief is, kun je maar beter niemand vertrouwen, van niemand houden. Wren Tigarian, een verboden kruising tussen een sneeuwluipaard en een witte tijger, leeft onder deze omstandigheden. Tótdat hij oog in oog staat met Marguerite D’Aubert Goudeau. Dan dringt tot hem door dat er wellicht ook voor hém zoiets als liefde is weggelegd. Senatorsdochter Marguerite is ook toe aan verandering. Ze walgt van haar gedwongen leventje als socialite en valt als een blok voor Wren. Maar… haar wereld mag niet in aanraking komen met die van de Were Hunters, die parallel aan de hare bestaat - onbekend en onzichtbaar. Dat gegeven leidt tot een race tegen de klok die Marguerite en Wren niet alleen het leven, maar ook hun ziel kan kosten.


Nummer VP49 *
Schrijver Katie MacAlister
Titel Overmeesterd!
Oorspronkelijke titel Sex and the single vampire
Korte omschrijving

Allegra Telford zit met de handen in het haar. Haar werkgever, het Instituut voor Paranormaal Onderzoek, dreigt met ontslag als ze er niet heel gauw in slaagt een heuse geest op te roepen. Ze zet alles op alles en stuit gelukkig op de geest van een mysterieuze donkerharige man. De geest blijkt echter geen geest te zijn, maar Christian Dante, succesvol auteur van vampierenromans én… vampier! Als hij van alle kanten te horen krijgt dat Allegra zijn Geliefde is - degene die zijn wanhoop en eenzaamheid zal opheffen - wordt hij nieuwsgierig naar haar. Allegra raakt betrokken bij Christians zoektocht naar een bevriende vampier, die op mysterieuze wijze is verdwenen. Vanaf dat moment moeten ze hun aandacht verdelen tussen het bestrijden van een boosaardige entiteit en hun passionele gevoelens voor elkaar.


Nummer VP48 *
Schrijver Sherrilyn Kenyon
Titel Wakker!
Oorspronkelijke titel Sins of the night
Korte omschrijving

Schaduw Alexion van Katoteros besluit voor korte tijd zijn menselijke gedaante weer aan te nemen, om poolshoogte te nemen bij een groep Dark Hunters, die dreigen over te lopen naar de Daimonen. In de mensenwereld legt Alexion contact met de vrouwelijke Dark Hunter Dangereuse St. Richard. Tot zijn verbijstering schudt zij zijn dode hart wakker en laat ze hem zelfs weer dingen voelen. Danger voelt zich op haar beurt aangetrokken tot Alexions knappe verschijning en ogenschijnlijk zachte aard, maar weet ook dat hij gekomen is om voor rechter, jury en hoogstwaarschijnlijk beul voor haar collega-Hunters te spelen. Welke kant moet zij kiezen? Ook Alexion heeft een dilemma: hoe kan hij zijn plicht doen, als dat betekent dat hij de enige vrouw van wie hij ooit gehouden heeft moet opofferen?


Nummer VP47*
Schrijver Katie MacAlister
Titel Schimmig!
Oorspronkelijke titel A girl's guide to vampires
Korte omschrijving

Joy is ervan overtuigd dat vampiers niet bestaan. Haar vriendin Roxy denkt daar heel anders over; zij is idolaat van C.J. Dante, de geheimzinnige auteur van een serie stomende vampierenromans. Ondanks haar scepsis laat Joy zich door Roxy meetronen naar Tsjechië, waar de legenden over vampiers welig tieren én de aanbeden schrijver in een eeuwenoud kasteel woont. Eenmaal daar rolt het tweetal van het ene avontuur in het andere. Centraal daarbij staat een rondreizend gothic-festival, waar talrijke schimmige figuren rondlopen. Een ervan is de mysterieuze Raphael St. John, die van meet af aan een verontrustende aantrekkingskracht op Joy uitoefent. Want waarom heeft ze sinds hun kennismaking van die angstaanjagende visioenen? En hoe zit het met die geruchten over geheimzinnige moorden? Het zal toch niet zo zijn dat Raphael, in wie Joy de liefde van haar leven vermoedt, een bloeddrinkend monster blijkt te zijn?


Nummer VP46*
Schrijver Sherrilyn Kenyon
Titel Nachtwacht!
Oorspronkelijke titel Seize the Night
Korte omschrijving

Als bezorgde burger schuimt Tabitha Devereaux in haar eentje de straten van New Orleans af om haar stadgenoten te beschermen tegen het kwaad. Als ze tijdens een van die nachtelijke ronden in gevecht raakt met gevreesde Daimonen, krijgt ze hulp van een prettig gespierde man. Helaas steekt Tabitha - per ongeluk, echt waar! - hem in het lekkere lijf. Tabitha neemt haar slachtoffer mee naar huis, om hem te verzorgen. Daar komt ze er langzaam maar zeker achter dat deze Valerius niet zomaar een redder-in-de-nood is. Ze blijkt van doen te hebben met een millennia oude Romein, die als Dark Hunter jacht maakt op Daimonen. Alsof deze info nog niet verwarrend genoeg is, blijkt Valerius ook nog eens zijn zinnen op háár te hebben gezet…


Nummer VP45*
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Doorbijten!
Oorspronkelijke titel How to seduce a vampire (without really trying)
Korte omschrijving

De knappe vampier Zoltan Czakvar heeft een aanwijzing gevonden waarmee hij - na 800 jaar! - de waarheid omtrent zijn vaders dood kan achterhalen. Tijdens zijn speurtocht ontmoet hij de beeldschone krijgerprinses Neona, die tot zijn verbazing zijn ingedutte lustgevoelens flink wakker schudt. Neona heeft heel andere beweegredenen voor een romance. Zij is opgevoed met het idee dat mannen maar goed zijn voor één ding, namelijk het verwekken van kinderen. En dat is precies wat ze van Zoltan wil: een kind, zodat haar soort niet uitsterft. Terwijl beiden toewerken naar het gewenste resultaat, rijzen er wel de nodige vragen. Waarom lijkt het soms alsof Zoltan lange hoektanden heeft? zo vraagt Neona zich af. En Zoltan krabt zich achter de oren, als blijkt dat Neona dingen weet die duizenden jaren geleden gebeurd zijn. Ze moeten even doorbijten om deze extraatjes op waarde te schatten…


Nummer VP44*
Schrijver Sherrilyn Kenyon
Titel Verscheurd!
Oorspronkelijke titel Night Pleasures
Korte omschrijving

Als Bride McTierney door haar vriend per bríéf wordt gedumpt, stort ze zich op het obsessief schoonmaken van haar boetiek in New Orleans. In die staat treft Vane Kattalakis haar aan. De Katagaria-wolf begrijpt maar weinig van mensen, maar deze beeldschone vrouw móét hij troosten. Bride voelt een soortgelijke verbondenheid, nadat de knapste man ever haar winkel is binnengelopen. Het liefst zou ze willen dat hij nooit meer wegging. Goed plan, vindt ook Vane, en al helemaal als hij doorkrijgt dat Bride voorbestemd is om zijn partner te worden. Toch wordt hij steeds meer verscheurd door twijfels. Wil hij deze fantastische vrouw blootstellen aan alle gevaren die zijn bijzondere - en bijzonder lánge - leven met zich meebrengt? Of moet hij juist het ultieme offer brengen om haar daartegen te beschermen?


Nummer VP43 *
Schrijver Sandra Hill
Titel Bloedheet!
Oorspronkelijke titel Kiss of Wrath
Korte omschrijving

Miranda’s geordende leventje verandert in een chaos, als ze onverwacht de zorg voor de vijf kinderen van haar overleden achternicht op zich moet nemen. Als de gewelddadige vader van de kinderen ook nog wordt vrijgelaten uit de gevangenis, kan alleen een wonder haar nog redden. Dat dient zich aan in de vorm van de gespierde huishoudhulp Mordr Sigurdsson. Hoewel… in eerste instantie wil Miranda niet in zee met Mordr, die beweert een Viking-Vengel te zijn. En ook hij is niet meteen enthousiast over de roodharige deerne en haar uitgebreide aanhang. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan: de aantrekkingskracht tussen Miranda en Mordr is te sterk om te negeren. Maar voordat ze zich kunnen overgeven aan hun passie, moeten ze besluiten of ze in elkaars wereld passen. En snel ook, want ze worden omsingeld door de meest angstaanjagende vijanden ooit.


Nummer VP42 *
Schrijver Lynsay Sands
Titel Gezocht!
Oorspronkelijke titel Vampire most wanted
Korte omschrijving

Marcus Notte vindt het ronduit bespottelijk dat zijn tante Marguerite Argeneau hem - nota bene een onsterfelijke van duizenden jaren oud! - een legenestsyndroom toedicht. Toch grijpt hij de opdracht die ze voor hem in gedachten heeft met beide handen aan: de mogelijk afvallige Basha Argeneau moet gevonden worden. Het spoor lijkt dood te lopen in de blakerende hitte van Zuid-Californië, waar hij stuit op ene Madame Divine, een onsterfelijke die op de kermis haar geld verdient als waarzegster. Basha Argeneau (want zij is het!) is weliswaar gecharmeerd van de sexy Marcus, maar ze wil koste wat kost uit de buurt van haar familie blijven. De vraag is dan wat ze precies met Marcus wil delen.


Nummer VP41 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Verlost!
Oorspronkelijke titel The Vampire with the Dragon Tattoo
Korte omschrijving

Ondode Dougal Kincaid is hersteld van zijn verwondingen en wil zich weer in de strijd met de Ontevredenen storten. Het enige beletsel is dat zijn nieuwe hand een eigen leven lijkt te leiden als hij in de buurt is van de lieftallige Leah Chin, een briljante wetenschapper die recentelijk het team van Romatech is komen versterken. De analytisch ingestelde Leah moet nogal wennen aan het hele concept van ondoden. Maar omdat zij zich levendiger dan ooit voelt als ze in Dougals prachtige groene ogen kijkt, gelooft ze het verhaal van de Schotse vampier. Als ze samen de strijd aanbinden met de Ontevredenen, leert zij zijn diepere zielenroerselen kennen. Leah lijkt voorbestemd om Dougal te verlossen van het eeuwenoude verdriet om zijn grote liefde. Maar durft hij zich aan Leah over te geven, met het risico dat hij ook haar kwijtraakt?


Nummer VP40 *
Schrijver Linsay Sands
Titel Uitgekookt!
Oorspronkelijke titel One lucky vampire
Korte omschrijving

Oké, haar scheiding verloopt allerminst vlekkeloos, maar het gaat Nicole Phillips te ver om haar aanstaande ex de schuld te geven van alle ‘ongelukjes’. Een bodyguard heeft ze dus zeker niet nodig. Wel laat ze zich door vriendin Marguerite Argeneau overhalen om een hulp in de huishouding te nemen. Van bodyguard naar huishoudhulp; het is een kleine stap voor Jake Colson - maar niet heus! De vampier tegen wil en dank heeft immers alle banden met zijn familie verbroken en is aan een heel nieuw leven begonnen. Maar als zijn tante Marguerite een beroep op hem doet, kan hij niet weigeren. In eerste instantie lijken Jakes povere kookkunsten de grootste bedreiging voor Nicole en hemzelf, maar al snel blijkt dat er wel degelijk gevaar dreigt. Maar vanuit welke hoek…?


Nummer VP39 *
Schrijver Sherrilyn Kenyon
Titel Gegrepen!
Oorspronkelijke titel Kiss of the night
Korte omschrijving

Cassandra Peters is de laatste afstammelinge van de god Apollo en wordt al sinds haar geboorte opgejaagd door de Daimonen. Door haar te doden kunnen ze immers een eind maken aan de vloek die hen naar de nacht heeft verbannen. Wat ze niet weten is dat als Cassandra sterft, de zon nooit meer zal schijnen… Dark Hunter Wulf Tryggvason krijgt de opdracht de mooie Cassandra te beschermen. Een bijzondere opgave, aangezien hij zijn hele onsterfelijke bestaan juist op Apollieten heeft gejaagd. Desondanks weet Cassandra respect af te dwingen bij Wulf. Sterker nog: met haar moed en kracht brengt Cassandra iets in beroering waarvan Wulf dacht dat het al eeuwen dood was: zijn hart!


Nummer VP38 *
Schrijver Kathy Love
Titel Ongeremd!
Oorspronkelijke titel My sister is a Werewolf
Korte omschrijving

Elizabeth Young vindt het vreselijk om een weerwolf te zijn, maar slaagt er in haar laboratorium maar niet in om een geneesmiddel te maken. Ze wordt er knap onrustig van. Als ze in een café de knappe dierenarts Jensen Adler ontmoet, weet ze al helemáál niet wat ze meemaakt: ze móét hem verleiden. Ook al zit Jensen niet te wachten op een avontuurtje, er is geen ontkomen aan: de plotselinge aantrekkingskracht tussen hem en Elizabeth is zo sterk dat zij ongeremd toegeven aan hun lustgevoelens. Als de zinnen zijn verzet komt de twijfel. Want hoe kan Elizabeth ooit aan Jensen uitleggen wat ze is? Trouwens, ook hij heeft zo zijn geheimen. Elkaar uit het hoofd zetten, schreeuwt dan ook hun verstand. Maar dat laat zich gelukkig eenvoudig het zwijgen opleggen.


Nummer VP37 *
Schrijver Sherrilyn Kenyon
Titel Inktzwart!
Oorspronkelijke titel Dance with the Devil
Korte omschrijving

Dark Hunter Zarek lijkt rijp voor executie, maar hij krijgt nog één kans van de godin Artemis. Zij komt met Acheron, leider van de Dark Hunters, overeen dat de nimf Astrid het ultieme oordeel over Zarek zal gaan vellen in diens ballingsoord Alaska. Daarmee klaart de lucht voor Zarek niet meteen op, want Astrid heeft nog nooit een Dark Hunter onschuldig bevonden. Blind als ze is, zal ze met haar hart moeten kijken of Zarek nog te redden valt. Wat ze ’ziet’ verrast haar: zijn ziel is niet zo inktzwart als iedereen denkt, en zijn lichaam bevalt haar zéér. Omgekeerd wekt Astrid in Zarek het verlangen op om weer mens te worden, om lief te hebben. Maar daarmee is de kou allerminst uit de lucht: want hoe kan er iets moois opbloeien tussen een verstoten ex-slaaf en een Griekse nimf, van wie niets minder dan een doodvonnis verwacht wordt?


Nummer VP36 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Gloeiend!
Oorspronkelijke titel Wild about you
Korte omschrijving

De lange, blonde tv-ster Elsa Bjornberg staat haar mannetje; in haar programma verbouwt ze eigenhandig keukens en badkamers. Desondanks voelt ze zich enigszins geïntimideerd als ze Howard Barr ontmoet. Als bij hun eerste handdruk het litteken op haar schouder begint te gloeien, weet Elsa wat haar te doen staat: red alert, ze moet onmiddellijk haar paranormaal begaafde tantes raadplegen. Hun kennismaking laat ook Howard niet onberoerd. Indrukwekkende spierbundels of niet, de vormveranderaar annex weerbeer voelt zich heel klein (maar fijn!) als hij zijn idool in levenden lijve ziet. Des te groter is dan ook de teleurstelling als blijkt dat een eeuwenoude vloek hun liefde vrijwel onmogelijk maakt. Toch doet Howard verwoede pogingen Elsa’s knuffelbeer te worden…


Nummer VP35 *
Schrijver Kathy Love
Titel Prooi!
Oorspronkelijke titel I only have fangs for you
Korte omschrijving

Vampier Sebastian Young geniet enorm van zijn bestaan als ‘eeuwige’ vrijgezel annex vrouwenverslinder. Trouw is hij alleen aan zijn eigen nachtclub, Carfax Abbey. Hij moet er niet aan denken om, net als zijn smoorverliefde broers, getroffen te worden door een pijl van Cupido. Het is dan ook onwaarschijnlijk dat Wilhelmina Weiss daar verandering in gaat brengen. De nieuwe serveerster is immers verlegen en onhandig, kortom: een wandelende ramp op hoge hakken. Wel neemt Sebastian zich voor om dit heilig boontje te laten genieten van zijn kwaliteiten als bijtgrage ondode. Wat hij niet weet, is dat zijn prooi zich ten doel heeft gesteld zijn nachtclub op te doeken, en hem te verleiden tot een bloedeloos bestaan…


Nummer VP34 *
Schrijver Sherrilyn Kenyon
Titel Vervloekt!
Oorspronkelijke titel Night Embrace
Korte omschrijving

Dark Hunter Talon van de Morrigantes heeft eeuwen geleden beloofd de mensheid te beschermen tegen slechte vampiers. Hij heeft die keuze nooit betreurd en zich altijd trouw van zijn taak gekweten. Zijn ontmoeting met de aantrekkelijke Sunshine Runningwolf zet die loyaliteit op losse schroeven. Zij maakt gevoelens in hem los, die hij zich als Dark Hunter niet kan permitteren, dromen die hij lang geleden heeft verdrongen. Toch is Sunshine, met haar verbluffende kunstenaarstalent en haar vreemde gewoonten, de enige vrouw die hij wil. Talon weet echter dat hij nooit rust zal vinden in de armen van een geliefde. Hij is immers vervloekt, en daardoor verkeert Sunshine meteen in levensgevaar…


Nummer VP33 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Verslonden!
Oorspronkelijke titel Wanted: Undead or Alive
Korte omschrijving

Vampier Phineas McKinney heeft over aandacht van vrouwen niet te klagen, en al helemaal niet nu hij in een reclamespot een mixdrankje van wijn en bloed aanprijst. Ze vallen bij bosjes voor de Blardonnay-man, maar Phineas is alleen maar geïnteresseerd in Ware Liefde. Zolang die zich niet aandient, wijdt hij zijn ondode leven dan maar aan zijn werk bij MacKay Security and Investigation: het opsporen van Ontevredenen. Als hij in Wyoming jaagt op hun leider, krijgt Phineas noodgedwongen hulp van Brynley Jones, weerwolvenprinses en… vampierenhater! Maar wel met een hartje dat stiekem sneller gaat kloppen voor de donkere vampier. En ook Phineas krijgt steeds meer moeite zijn metgezellin niet met huid en vacht te verslinden…


Nummer VP32 *
Schrijver Kathy Love
Titel Doodgewoon!
Oorspronkelijke titel Fangs but no Fangs
Korte omschrijving

Vampier Christian Young, tweehonderdachttien jaar jong, bijt zich stuk op zijn zelfbedachte twaalfstappenprogramma met als doel Menselijk Zijn. Als vampier heeft hij zijn dierbaren onnoemelijk veel leed berokkend, en dit is zijn manier van boete doen. Als zijn sterfelijke buurvrouw Jolee Dugan wordt aangevallen, schiet hij haar te hulp. Jolee kan volgens hem wel wat steun gebruiken, en bovendien blijkt het helpen van zijn aantrekkelijke buurvrouw stukken leuker en effectiever dan zijn eigen therapievorm. Jolee is er echter zo aan gewend het in haar eentje te rooien, dat ze het moeilijk vindt om zijn hulp zomaar aan te nemen. Toch komen Christian en zij nader tot elkaar, want ondanks hun verschillende achtergrond hebben ze één ding gemeen: een pijnlijk verleden waar ze niet graag over praten. Maar is dat niet een wat magere basis om een normale relatie op te bouwen?


Nummer VP31 *
Schrijver Sherrilyn Kenyon
Titel Donker!
Oorspronkelijke titel Night Pleasures
Korte omschrijving

In tegenstelling tot de rest van haar familie is Amanda Devereaux totaal niet van het paranormale. Haar ongeloof begint te wankelen als ze op onverklaarbare wijze in huis wordt overvallen. Even later zit ze namelijk met handboeien vast aan een buitengewoon knappe man, die doodleuk beweert een Dark Hunter te zijn. Dat is, zo legt deze Kyrian uit, een onsterfelijke, mét scherpe hoektanden, die jaagt op vampiers die zich voeden met mensenbloed. Als Amanda van de verbijstering bekomen is, merkt ze dat ze zich enorm aangetrokken voelt tot Kyrian. Die is al even enthousiast over Amanda’s voortdurende nabijheid, maar weet dat zijn gevoelens nutteloos en gevaarlijk zijn. Een relatie met een mens is immers uitgesloten, en zijn verlangen maakt hem zwak in de strijd tegen de kwaadaardige vampiers, die nog steeds op hun bloed uit zijn…


Nummer VP30 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Liefdesprikkels!
Oorspronkelijke titel Sexiest Vampire Alive
Korte omschrijving

Door een video dreigt het bestaan van vampiers uit te komen. Aan de jonge vamp Gregori Holstein de taak om te zorgen dat de Amerikaanse regering verklaart dat deze video nep is. In ruil daarvoor vraagt de president hem om een ogenschijnlijk kleine gunst: Gregori moet twee dagen doorbrengen met de presidentsdochter. Deze Abby is haar hele leven al op zoek naar een geneesmiddel voor haar zieke moeder. Ze heeft nog maar een paar ingrediënten nodig, maar die groeien nu juist op een van de gevaarlijkste plekken op aarde. En wie kan haar daar beter beschermen dan een doorbijter als Gregori? Helaas kan hij niet voorkomen dat zij terechtkomt in een draaikolk van liefdesprikkels. Sterker nog, die veróórzaakt hij juist bij haar!


Nummer VP29 *
Schrijver Kathy Love
Titel Stille nacht!
Oorspronkelijke titel Fangs for the memories
Korte omschrijving

Hoewel vampier Rhys Young zich nooit inlaat met stervelingen, maakt hij op kerstavond een uitzondering: hij redt een knappe jonge vrouw die wordt lastiggevallen. Omdat hij deze Jane door zijn nabijheid ook in gevaar kan brengen, laat hij haar achter in haar hotel. Als hij de volgende ochtend echter wakker wordt, blijkt Jane tot zijn stomme verbazing naast hem te liggen en weet hij niet meer wat er is gebeurd. Sterker nog, hij weet niet wat er de afgelopen tweehonderd jáár is gebeurd! Hij waant zich een burggraaf uit de Regency-periode, die verloofd is met Jane. Zij op haar beurt begrijpt dat Rhys haar hard nodig zal hebben om te herstellen van zijn mentale malaise. Al doende blijkt de aantrekkingskracht tussen hen zo groot, dat Jane heel graag écht zijn verloofde zou willen zijn. Ook al vindt ze het wel vreemd dat Rhys overdag slaapt, niet eet en een hekel aan spiegels heeft…


Nummer VP28 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Hemel!
Oorspronkelijke titel Vampire Mine
Korte omschrijving

Vampier Connor Buchanan is bijna vijfhonderd en heeft last van een midlifecrisis. Hij worstelt met zijn verleden en vindt zichzelf een ongevoelige kwal. Zijn lotgenoten vluchten in de liefde, maar daar wil Connor niets van weten. Dat verandert als hij Marielle ontmoet, een engel die wegens ongehoorzaamheid uit de hemel is verbannen. Zij heeft een menselijke gedaante aangenomen en hoopt haar plekje in de hemel terug te verdienen door te helpen in de strijd tegen de slechte vampiers, de Ontevredenen. Samen trainen ze voor het gevecht. Marielle moet erg wennen aan haar lichaam, en al helemaal als ze gaat verlangen naar Connor, nota bene een vampier! Naarmate de aantrekkingskracht tussen hen toeneemt, gaat Marielle steeds meer twijfelen: zou een eeuwig leven met Connor de hemel op áárde binnen handbereik brengen?


Nummer VP27 *
Schrijver Lindsay Sands
Titel Voorgoed!
Oorspronkelijke titel Immortal Ever After
Korte omschrijving

Dierenarts Valerie Moyer heeft niets van doen met vampiers totdat ze… ontvoerd wordt door een bruut met scherpe hoektanden, die zich voedt met haar bloed. Gelukkig weet ze te ontsnappen en wordt ze in veiligheid gebracht door het reddingsteam van de mensvriendelijke Argeneau-vampiers. Als ze weer is opgeknapt en denkt dat alles een boze droom was, staat ze plots oog in oog met Handhaver Anders Andronnikov. Die kan haar gedachten niet lezen, heeft voor het eerst sinds eeuwen zin om te eten en vindt Valerie waanzinnig aantrekkelijk: allemaal tekenen die erop wijzen dat zij zijn levenspartner is. De vraag is dan of Valerie al klaar is voor de boodschap dat een, weliswaar goedaardige, vampier de komende eeuwen met haar wil doorbrengen.


Nummer VP26 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Ontketend!
Oorspronkelijke titel Eat Pray Love
Korte omschrijving

Caitlyn Whelan wordt na jaren herenigd met haar geliefde zus, die een relatie blijkt te hebben met een… vampier! Hierdoor komt ze in aanraking met een ongekende wereld vol onsterfelijke verrassingen. Een daarvan is Carlos Panterra, die wanhopig op zoek is naar een partner. Niet alleen hebben zijn adoptiekinderen dringend een moeder nodig, ook moet hij zich zo snel mogelijk voortplanten om zijn soort voor uitsterven te behoeden. Meteen denkt hij in de aantrekkelijke Caitlyn de perfecte kandidaat te hebben gevonden, maar haar sterfelijkheid lijkt een obstakel. Gelukkig laat Caitlyn zich niet zomaar afschrikken door de levensgevaarlijke kant van Carlos’ persoonlijkheid. Integendeel, die windt haar mateloos op. Ze trekt dan ook álles uit de kast om deze droomman te verleiden en het beest in hem te ontketenen!


Nummer VP25 *
Schrijver Sandra Hill
Titel Lust!
Oorspronkelijke titel Kiss of Temptation
Korte omschrijving

Viking annex vrouwenverslinder Ivak Sigurdsson krijgt een straf opgelegd vanwege zijn dubieuze levenswandel. Hij moet de komende eeuwen als een Vengel celibatair leven, en bovendien strijden tegen gevaarlijke demonen, de Lucipiers. Wonder boven wonder lukt het Ivak zich te houden aan de nieuwe richtlijnen, totdat hij… Gabrielle Sonnier tegen het welgevormde lijf loopt. Haar broer zit in de gevangenis waar Ivak werkt en Gabrielle smeekt Ivak om hulp om hem vervroegd vrij te krijgen. Hij stemt toe en hun samenwerking leidt bij beiden tot vreemde kriebels in de buik. De grote vraag is dan of die gevoelens worden opgeroepen door pure lust, of dat er ook líéfde in het spel zou kunnen zijn? Het antwoord laat zich raden… Een voorspelling: bij lezing van deze vampierenroman van Sandra Hill zullen spontane lachbuien en zuchten van verlangen elkaar in hoog tempo afwisselen.


Nummer VP24 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Verzoening!
Oorspronkelijke titel The Vampire and the Virgin
Korte omschrijving

Vampier Robby MacKay wordt naar een Grieks eiland gestuurd om bij te komen van een confrontatie met hardvochtige Ontevredenen. Zijn wraakgedachten verdwijnen naar de achtergrond, als hij tijdens een nachtelijke hardloopsessie de beeldschone Olivia Sotiris ontmoet. Ook zij is op Patmos om tot zichzelf te komen; tijdens haar werk als psychologe voor de FBI is ze in aanvaring gekomen met een seriemoordenaar, die haar nu stalkt vanuit zijn cel. Ook de ontmoeting met Robby is voor de sterfelijke Olivia verontrustend. Heldervoelend als ze is kan ze bij hem geen enkel gevoel ’lezen’. Bij zichzelf des te meer, om te beginnen hartstocht en opwinding. Robby, al net zo halsoverkop verliefd, besluit Olivia te helpen in haar strijd tegen de stalker en diens handlanger. Helaas weet hij dat hij haar voor altijd kan verliezen als hij zijn ware aard onthult. Met dat gegeven zal hij zich niet zomaar verzoenen…


Nummer VP23 *
Schrijver Sandra Hill
Titel Adembenemend!
Oorspronkelijke titel Kiss of Surrender
Korte omschrijving

Trond Sigurdsson heeft het maar zwaar. Zijn laatste succesvolle vrouwenjacht, in een dronken bui met zijn Vikingmaatjes, is alweer eeuwen geleden. Sindsdien is hij gladiator, cowboy, slotengraver en zelfs sjeik geweest, maar als V(ampier)engel is het behelpen met de liefde. Toch gloort er hoop. In zijn nieuwe hoedanigheid als op terroristen jagende Navy SEAL wordt hij gekoppeld aan de sexy Nicole Tasso. Zo’n partner ziet Trond helemaal zitten, in alle opzichten. Als voormalig rechercheur voelt Nicole dat er iets niet klopt met haar adembenemende teamgenoot. Maar als vrouw vraagt ze zich alsmaar af hoe fantastisch het zou zijn deze viriele Viking in haar bed te hebben. Zal ze het ’mysterie Trond’ kunnen ontsluieren?


Nummer VP22 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Volle maan!
Oorspronkelijke titel Forbidden Nights with a Vampire
Korte omschrijving

Als Vanda Barkowski, eigenaresse van een nachtclub voor vampieren, voor de zoveelste keer uit haar vel springt van woede, wordt ze gedwongen om een cursus zelfbeheersing te volgen. Haar begeleider wordt Phil Jones, op wie ze vroeger een oogje had! Hoe enthousiast Phil ook is over zijn cursiste, hij weet dat een romance uitgesloten is. Vanda mag namelijk niet te weten komen dat hij een… weerwolf is! Bovendien moet hij hun relatie professioneel houden. Dat wordt erg moeilijk als blijkt dat Vanda in levensgevaar is en Phil haar dicht op de huid moet zitten. De wederzijdse aantrekkingskracht is heel sterk, en het wordt voor Phil steeds moeilijker om zijn geheim te bewaren. Zal Vanda ermee kunnen leven dat haar droomman bij volle maan een andere gedaante aanneemt?


Nummer VP21 *
Schrijver Lynsay Sands
Titel Voor eeuwig!
Oorspronkelijke titel The Lady is a Vamp
Korte omschrijving

Als Jeanne Louise overvallen wordt door een collega bij Argeneau Enterprises, troost ze zich al snel met de gedachte dat er ergere dingen zijn dan meegenomen worden door een knappe sterfelijke. Sterker nog, ze heeft ineens weer eetlust én kan zijn gedachten niet lezen; voor een vampier staat het dan vast dat het hier gaat om ’de ware’! Haar ontvoerder Paul Jones heeft echter geen tijd voor romantiek. Hij wil dat Jeanne Louise zijn ongeneeslijk zieke dochtertje overbrengt, zodat hij na zijn echtgenote niet ook háár verliest. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, en Paul en Jeanne Louise krijgen - op de vlucht voor de Handhavers - sterke gevoelens voor elkaar. Helaas is het ’zij leefden nog eeuwig en gelukkig’ nog lang niet binnen handbereik.


Nummer VP20 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Duister!
Oorspronkelijke titel Secret Life of a Vampire
Korte omschrijving

Politieagente Lara Boucher krijgt een melding van een uit de hand gelopen vrijgezellenfeest in een hotel. Eenmaal ter plekke komt ze oog in oog te staan met ene Jack, een zeer aantrekkelijke man die haar bezweert dat er niets aan de hand is. Als Lara echter naar binnen gaat, treft ze een… bloedbad aan. Jack, in werkelijkheid de onsterfelijke Giacomo di Venezia, baalt dat er zoveel bloed geknoeid is op het vampierenonderonsje. Hij hoopt lastige vragen vóór te zijn door de gedachten van de mooie Lara te manipuleren. Als dat tot zijn grote schrik niet lukt, weet hij dat hij voorlopig niet van haar af is. Sterker nog, zij wil álles weten over zijn duistere achtergrond. Pas als ze noodgedwongen samenwerken om een aantal vermissingszaken op te lossen, groeit bij Jack de bereidheid om álles met haar te delen…


Nummer VP19 *
Schrijver Sandra Hill
Titel Zondig!
Oorspronkelijke titel Kiss of Pride
Korte omschrijving

Journaliste Alexandra Kelly krijgt een wel heel bijzondere opdracht: ze moet een artikel schrijven over het stadje Transylvania in Pennsylvania, dat toeristen lokt met een vampierenlegende. Speerpunt van haar reportage wordt een interview met Vikar Sigurdsson, van wie wordt beweerd dat hij écht een vampier is. Alexandra is zwaar onder de indruk van deze adembenemende man, die vreemd genoeg meer op een Viking lijkt dan op een vampier. Ze voelen zich sterk tot elkaar aangetrokken, en gaandeweg komt Alexandra meer aan de weet over Vikars mysterieuze achtergrond. Maar een gezamenlijke toekomst lijkt ver weg. Niet alleen moet Vikar een levensgevaarlijke strijd leveren met kwaadaardige collega-vampieren, maar ook is hij veroordeeld tot een leven zonder seks. Zal het hun lukken de gevaren én dit verbod te omzeilen?


Nummer VP18 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Bloedlink!
Oorspronkelijke titel All I want for Christmas is a Vampire
Korte omschrijving

Om te voorkomen dat haar beste vriendin blijvend in een psychiatrische inrichting wordt opgenomen, moet Toni Davis zien te bewijzen dat vampiers écht bestaan. Als ze tijdens haar bloedlinke zoektocht bijna het leven laat, wordt Toni gered door een… vampier! Geluk bij een ongeluk is dat deze haar een baan aanbiedt als lijfwacht van de Ondoden, dé kans om nog meer bewijsmateriaal te verzamelen. Tijdens haar uitdagende werk loopt ze Ian MacPhie tegen het al even uitdagende lijf. Deze Schotse vampier, die honderden jaren opgesloten zat in het lijf van een vijftienjarige, heeft onlangs helse pijnen doorstaan om er ouder uit te zien, en is nu op zoek naar De Ware. Maar waarom moet zijn eindelijk volwassen lijf nu uitgerekend reageren op zijn sterfelijke bodyguard?


Nummer VP17 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Doodleuk!
Oorspronkelijke titel The Undead Next Door
Korte omschrijving

Vampier én modeontwerper Jean-Luc Echarpe staat op het punt een aantal decennia onder te duiken. Het begint in de modewereld immers op te vallen dat hij maar niet ouder wordt. Tijdens zijn laatste show ontmoet hij Heather Westfield, een prachtvrouw die helaas doodleuk zijn ontwerpen staat te kopiëren! Als hij haar daarover de les leest, worden ze onderbroken door de bloeddorstige vampier Lui, die nog een appeltje te schillen heeft met Jean-Luc. Heather weet hem te redden, maar haalt zich daarmee de toorn van Lui op de hals. Vanaf dat moment zijn Heather en Jean-Luc weliswaar op elkaar aangewezen, maar of het verstandig is dat de sterfelijke Heather bij die intrigerende vampier intrekt is zeer de vraag…


Nummer VP16 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Killer!
Oorspronkelijke titel Be Still My Vampire Heart
Korte omschrijving

Emma Wallace beschouwt haar werk als geheime vampierendoder bij het Team Daglicht van de CIA als de ultieme wraak voor de moord op haar ouders. De onsterfelijke Angus MacKay wordt ingezet om de killer tot inkeer te brengen. Zodra Angus haar heeft opgespoord, raken Emma én hij echter danig in de war door de hevige aantrekkingskracht die ze op elkaar uitoefenen. Emma begint zelfs te twijfelen aan haar doelstelling om álle vampieren te elimineren. Veel tijd om haar vreemde verlangens te analyseren is er helaas niet, omdat er ook jacht op háár wordt gemaakt. Er zit voor Emma niets anders op dan Angus om hulp te vragen. Die verleent hij haar maar al te graag…


Nummer VP15 *
Schrijver Lynsay Sands, Pamela Palmer, Jaime Rush
Titel Tussendoortje! - Voor altijd! - Cupido!
Oorspronkelijke titel Bitten by Cupid
Korte omschrijving

In deze editie tref je drie bijzondere verhalen aan.
In het eerste – Tussendoortje! (Vampire Valentine) van Lynsay Sands – heeft vampierenjager Mirabeau La Roche een klus te klaren. Tot haar ontzetting moet ze samenwerken met de sterfelijke én reusachtige privédetective Tiny McGraw, en dat ook nog in een bruidsmeisjesjurk!

Het tweede verhaal is Voor altijd! (Hearts Untamed) van Pamela Palmer. Daarin zou Julianne eigenlijk dolblij moeten zijn dat haar jeugdliefde Zeeland eindelijk terugkeert in haar leven. Maar helaas komt daardoor hun beider onsterfelijkheid op losse schroeven te staan.

En dan is er tot slot Cupido! (Kiss and Kill) van Jaime Rush. De gave waarover Kat Morgan beschikt neemt angstaanjagende vormen aan als ze de gedachten van een moordenaar oppikt. Gelukkig schiet Adrian Kruger haar te hulp. Maar is hij wel wie hij zegt te zijn?Nummer VP14 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Halszaak!
Oorspronkelijke titel Vamps and the City
Korte omschrijving

Darcy Newhart is doodongelukkig dat ze is overgebracht naar de vampierenwereld. Pleister op de wonde is dat ze de kans krijgt een realityserie te regisseren voor Digital Vampire Network. Als ze Adam, een van de kandidaten van De meest sexy man op aarde ontmoet, slaat haar hart op hol. Darcy wil er op zich geen halszaak van maken dat Adam sterfelijk is, maar ze is bang dat hij daar zélf anders over zal denken. En dat klopt: Adam is namelijk een undercover-vampierjager van de CIA, ervan overtuigd dat vampiers uitgeroeid moeten worden. De vraag is dan ook wat hij zal doen, als hij ontdekt dat de vrouw die hem in vuur en vlam zet niet zo sterfelijk is als hij denkt…


Nummer VP13 *
Schrijver Linsay Sands
Titel Gebeten!
Oorspronkelijke titel Under a Vampire Moon
Korte omschrijving

Na haar vechtscheiding zweert Carolyn Connor zich nóóit meer in te laten met het mannelijk geslacht. Dat voornemen komt meteen op losse schroeven te staan, als ze op het tropische St. Lucia kennismaakt met de vampierenfamilie Argeneau. Oermoeder Marguerite ziet in haar namelijk meteen de levenspartner voor haar zoon Christian en is vastbesloten het tweetal te koppelen. Om Carolyns terughoudendheid langzaam af te breken moet Christian wel doen alsof hij op mannen valt, hetgeen hem érg zwaar valt. Toch lijkt de aanpak te werken, want Carolyn ziet de gevoelens die Christian bij haar losmaakt niet als een bedreiging. Maar als zij eenmaal gebeten is door het virus dat liefde heet, is het de vraag hoe ze zal reageren op het feit dat haar vriend een 200% hetero vampier is…


Nummer VP12 *
Schrijver Kerrelyn Sparks
Titel Duivels!
Oorspronkelijke titel How to Marry a Millionaire Vampire
Korte omschrijving

Roman Draganesti leidde een zedig leven als monnik, tót hij vijfhonderd jaar geleden door een vampier werd gebeten en zijn ziel kwijtraakte aan de duivel. Als hij de mooie Shanna Whelan tegen het lijf loopt, weet hij meteen dat alleen zíj de duisternis uit zijn hart kan verdrijven. Helaas heeft ook zijn aartsvijand zijn oog op haar laten vallen… Voordat Shanna beseft wat er aan de hand is, bevindt ze zich midden in een oorlog tussen twee rivaliserende vampierclans, met háár leven als inzet. Roman is de enige die haar kan beschermen, maar hem vertrouwen is een tweede. Bovendien peinst ze er niet over om naar bed te gaan met een man die er een tienkoppige harem op nahoudt!


Nummer VP11 *
Schrijver Lindsay Sands
Titel Vamp!
Oorspronkelijke titel The Reluctant Vampire
Korte omschrijving

De sexy vampierjager Drina Argenis heeft in haar lange, lange leven als onsterfelijke heel wat baantjes gehad. Maar bodyguard annex babysitter voor een tienervampier spelen is een geheel nieuwe uitdaging. Ze komt er echter al snel achter dat haar opdrachtgever een bijbedoeling heeft: hij wil haar koppelen aan de ándere oppas, die kennelijk haar levenspartner is. Dat deze Harper Stoyan het geloof in de liefde heeft verloren maakt het er helaas niet gemakkelijker op. Terwijl Drina er alles aan doet om lustgevoelens bij hem op te wekken, is het bovendien de vraag of ze samen kunnen ontkomen aan het gevaar waaraan ze blootstaan…


Nummer VP10 *
Schrijver Lindsay Sands
Titel Hapje!
Oorspronkelijke titel Hungry for You
Korte omschrijving

Na ruim tweeduizend(!) jaar heeft vampier Cale Valens de hoop opgegeven dat hij ooit de ware zal ontmoeten. Hij maakt zich op voor een eeuwigdurend vrijgezellenbestaan, maar dan draagt zijn tante Marguerite opeens de perfecte kandidate aan. En ze weet ook precies hoe Cale een onuitwisbare indruk op haar kan maken. De beoogde partner, Alexandra Willan, is namelijk totaal in paniek. Net nu ze haar nieuwe restaurant wil openen, neemt haar chef-kok ontslag. Als ze vervolgens wordt voorgesteld aan Cale, ’een culinair genie uit Frankrijk’, kan ze haar geluk niet op. Cale beseft op zijn beurt al snel dat Alexandra zijn enige kans op liefde is en wil haar dolgraag helpen. Er is maar één probleempje: hij kan niet koken…


Nummer VP9 *
Schrijver Lindsay Sands
Titel Bijtgraag!
Oorspronkelijke titel Born to Bite
Korte omschrijving

De stoere vampieragente Eshe d’Aureus wordt door de Raad op Armand Argeneau af gestuurd. Zij heeft de opdracht te onderzoeken waarom al diens vrouwen op mysterieuze wijze aan hun eind zijn gekomen. Als vrijwel meteen blijkt dat ze elkaars levenspartners zijn, is Eshe vastberaden zijn onschuld te bewijzen. Armand, die juist erg teruggetrokken leeft om zijn dierbaren te beschermen, is echter doodsbenauwd dat haar hetzelfde lot te wachten staat als zijn vorige vrouwen. En die angst lijkt bewaarheid te worden als de levensbedreigende voorvallen zich opstapelen…


Nummer VP8 *
Schrijver Lindsay Sands
Titel Scherp!
Oorspronkelijke titel The Renegade Hunter
Korte omschrijving

Als Jo Willan tijdens een zéér merkwaardig feest een luchtje gaat scheppen, wordt ze aangevallen door een onbekende man met scherpe tanden. Gelukkig wordt ze gered, en nog wel door een zeer aantrekkelijke man. Wat Jo niet weet is dat deze Nicholas Argeneau óók over zo’n uitzonderlijk gebit beschikt. De vampierjager beseft al snel dat deze vurige dame voorbestemd is om zijn levenspartner te worden. Maar een gezamenlijke toekomst lijkt ver weg, ook al omdat in vampierenkringen het gerucht rondzingt dat hij een verrader is. Als Nicholas moet vluchten, besluit hij desondanks Jo mee te nemen. Om haar achterdocht weg te nemen zal hij haar moeten opbiechten dat hij een vampier is. En het is de vraag of ze dan nog net zo vurig op hem zal reageren…


Nummer VP7 *
Schrijver Lindsay Sands
Titel Dorst!
Oorspronkelijke titel The Immortal Hunter
Korte omschrijving

Het zijn verwarrende tijden voor Dani McGill. Eerst wordt ze samen met haar zusje ontvoerd door enge types. Vervolgens wordt ze gered door twee aantrekkelijke mannen, terwijl een van de ontvoerders ontsnapt met haar zusje. En dan beweert een van haar redders, Decker Argeneau, doodleuk dat hij een onsterfelijke vampier is en dat Dani’s zusje in handen is gevallen van een nest tandelozen, gewelddadige vampiers van wie werd gedacht dat ze eeuwen geleden al waren uitgeroeid. En o ja, Dani zelf is voorbestemd om haar gewone leventje op te geven, zodat ze eeuwig van Deckers dorst kan genieten. Het duurt dan ook even voordat Dani accepteert dat deze waanideeën een kern van waarheid bevatten. Ze zal Decker wel móéten vertrouwen, want hij is de enige die haar zusje kan bevrijden uit de klauwen van een bloeddorstige psychopaat…


Nummer VP6 *
Schrijver Lindsay Sands
Titel Prikkelend!
Oorspronkelijke titel The Rogue Hunter
Korte omschrijving

De vampierenjagers Mortimer, Bricker, Decker zijn er door de Raad opuit gestuurd om enkele bijtincidenten te onderzoeken. Eenmaal aangekomen in the middle of nowhere stellen ze tot hun genoegen vast dat er drie aantrekkelijke zussen in het aanpalende huisje bivakkeren. Vooral Mortimer vindt de aanwezigheid van de strakke advocate Sam Willan al snel een prikkelend gegeven. Omdat de vampieren natuurlijk niet vrijuit over hun missie kunnen spreken, improviseert het trio een web van uiterst onhandige, maar daardoor niet minder hilarische leugens. Al even vermakelijk zijn de koppelpogingen van Sams zussen én Mortimers collega’s. Maar steeds als de passie dreigt te ontvlammen, gaat er iets faliekant mis.


Nummer VP5 *
Schrijver Lindsay Sands
Titel Eindelijk!
Oorspronkelijke titel Vampire, Interrupted
Korte omschrijving

Als Marguerite Argeneau na 700 jaar eindelijk verlost is van haar dominante echtgenoot, stort ze zich op een carrière als detective. Voor haar eerste opdracht moet ze naar Europa, om erachter te komen wie de moeder is van Christian Notte, een Italiaanse vampier. Zijn vader Julius doet er namelijk alles aan om dat voor hem verborgen te houden. Maar als Marguerite vervolgens wordt aangevallen, is het juist Julius die haar wil beschermen. De gevoelens die de charmante Julius bij haar losmaakt doen haar tegelijkertijd tintelen én huiveren. Want hoe verleidelijk ook, Marguerite heeft alle reden om zich niet meer beet te laten nemen door de liefde…


Nummer VP4 *
Schrijver Lindsay Sands
Titel Bloedstollend!
Oorspronkelijke titel Vampires are Forever
Korte omschrijving

Als Inez Urso, adjunct-directeur van Argeneau Enterprises UK, ontdekt dat ze al jaren werkt voor een nest vampiers slaat de schrik haar om het hart. En dan zet het neefje van de baas óók nog zijn tanden in haar… Nadat hij eenmaal van haar heeft geproefd weet Thomas Argeneau, flierefluiter én begenadigd componist, zeker dat Inez de ware voor hem is. Daar moet hij haar alleen nog wel van zien te overtuigen. Het komt hem dan ook zeer gelegen dat ze samen Europa moeten doorkruisen op zoek naar Thomas’ vermiste tante Marguerite. Want tijdens die bloedstollende speurtocht zijn Inez en hij volledig op elkaar aangewezen…


Nummer VP3 *
Schrijver Lindsay Sands
Titel Pittig!
Oorspronkelijke titel The Accidental Vampire
Korte omschrijving

Vampier Victor Argeneau krijgt de opdracht om Elvi Black onschadelijk te maken. Zij heeft de geheimhoudingscode geschonden door een contactadvertentie te plaatsen: vrouwelijke vampier zoekt man. Eenmaal aangekomen in haar woonplaats blijkt de situatie nog een graadje erger: zowat héél Port Henry weet dat de verleidelijke uitbaatster van een Mexicaans restaurant een vampier is! En iedereen kijkt uit naar de strijd om de pittige Elvi, waaraan - naast Victor - nóg vier aantrekkelijke vampiers meedoen. Als Victor zich in de zaak verdiept, blijkt dat Elvi geen blaam treft, maar wel in levensgevaar verkeert. Omdat hij inmiddels zwaar onder de indruk is van de roodharige schoonheid, is het dan de vraag of Victor haar hart zal weten te veroveren vóórdat het doorboord wordt…


Nummer VP2 *
Schrijver Lindsay Sands
Titel Halsoverkop!
Oorspronkelijke titel Bite Me If You Can
Korte omschrijving

Als de ruim drieduizend jaar oude Lucian, hoofd van de Argeneau-clan, de piepjonge Leigh ontmoet moet hij halsoverkop kiezen: óf hij onthoofdt haar, óf hij neemt haar onder zijn hoede. Hij kiest voor het laatste, maar heeft daar meteen spijt van. De eigenwijze Leigh is namelijk niet van zins zijn norse bevelen op te volgen. Intussen betrapt Lucian zichzelf erop dat hij een groot zwak voor Leigh heeft; het kost hem zelfs enige moeite om zijn zorgvuldig opgebouwde reputatie van harteloze lomperik hoog te houden… Toch beseft Leigh dat er achter Lucians onbeschofte en nietsontziende vampierengedrag een schátje schuilgaat. Maar of dat genoeg is om een eeuwenlange verbintenis met hem aan te gaan… In Halsoverkop! toont Lynsay Sands op humoristische wijze aan dat zelfs het meest ontoegankelijke lid van de Argeneau-familie kan bezwijken voor echte passie.


Nummer VP1 *
Schrijver Lindsay Sands
Titel Tandje bij!
Oorspronkelijke titel A Bite to Remember
Korte omschrijving

Vincent Argeneau, befaamd acteur en toneelproducent, is de wanhoop nabij. Zijn bedrijf balanceert op de rand van de afgrond, nu een mysterieuze vampier het op hem voorzien heeft. Zijn stemming wordt er niet beter op, als hij ziet wie hem van de ondergang moet redden. Een stérveling! En een méísje bovendien! Privédetective Jackie Morrisey heeft een diepgewortelde hekel aan vampiers, en verzet zich dan ook hevig tegen de passionele gevoelens die Vincent bij haar oproept. Maar als ze ontdekt dat Vincent én zij op de dodenlijst van hun kwelgeest staan, moet Jackie in meerdere opzichten een tandje bij zetten..

Home | Candlelight